Kahramanmaras///46

nedense hiç şaşırmadım,çok kişi alattı bu tarz yaşadığı olayları.Üstelik senin gibi birine demeleri tuhaf olmuş,nerde ne konuşacağını bilen insansın.Cins adam!

Evet herhangi bir sorun yoktu ama o zaman niye olmuyor ki,anlamadım valla.İnşallah en kısa zamanda ilan ederiz burdan hamileliğimizi.

burçincim, cins adam dediğin bizim hemcinsimiz, bayandı yani...daha kendi cinsini koruyamıyor ki...

ayy inş hamile kalırız artık:))) sorun yoksa olur artık, benim adetime 4 gün falan var, yumurtamın biri çatlamak üzereymiş, bu günleri iyi değerlendirin dedi dr ne zaman çatlayacağı da belli olmuyor ya, ben anlayamıyorum şahsen...

pantera14 bana abla diyor evet, ben de yaşlandım :)))) he hee...

aaay kaynamış burası ne güzeeel olmuuuuş:)
önce evet bende klask bir Türklerdenim :) valla çok sıkılıyorum dr ye gitmkten ya.inan ölüm gibi geliyor .benm stresten artık anladım.var bişey ama stres yapınca daha çok ağrıyor miğdem.
yılbaşına gelince bugün kocacığıma yılbaşı hediyesi olaraktaaan abartarak 2 takım elbise 2 gömlek ,2 kravattan oluşan bir hediye aldım:)oda banaa aa aşkım beni mahcup ettin ben düşünemedim sana hediye almayı dedi.:)bizim yılbaşı proğramı bu kadar yani:)

abla olayına çok güldüm.ilahi burçin.çıtırımızıda yaşlandırdık ya oda güzel oldu.burçin 33 oluyoruz biz ya.oof amma yaşamışız diimi:)2 yıl sonra 35 aman allahım ne kadar uzak bir yaş gibi görünüyordu.gldi çattı kapımızaAllah sağlığımızı bozmasında.ben hiç bu yaşlarda hissetmiyorum kendimi nedense.daha küçük gibiyim:)

yaş olayına gelince benm eltim 87li 2 tane çocuğu var valla benden yaşlı görünüyor.hatta kendisi söyledi.ben senden daha yaşlı gibiyim diye.bide ben bakımsız olduğum halde.:)kendine dikkat etmekle alakalı
çıtır sinir olduğun duruma bir bakarmısın yaw.maraşlıların çoğu bencil oluyor.hep biz bilirzci yani.hala öğrenemedinmi.herşeyin en iyisini yaparsında hala dışlanrsın.ben hiç yadırgmadım sana bu yapılanı gayeeet yerinde bir hareket :)))))))))bence turistin mekanı memleketin.konyaya da gel :)burasıda kaynıyor.yaz kış fark etmiyor.mevlanamız yetiyor turist için.ay bir gelseniz konya ya şöyle güzel bir gezssek beraber.belki olur dimi.

ay bir dedikodu daha :))))) bizdün tiyatroya gittik onun bunun derdi adlı oyun :)üniversiteli öğrencilerin oyunuydu.salon doluydu.ay görmeniz lazımdı.okadar heyecanlıydılarki yapılan bazı hatalarını bile görmezden gelip gülüyorduk :)çok eğlenceliydi.oyun bitince çocuk gibi salonda oooooo diye bağırmaya başladılar.değişik bir tiyatro oldu yani.:)

ay ayşegü benim eşim drye test için gittiğinde ne surat yapmıştı bana.:)))))) ne hale düşürdün bu yaştan sonra beni diye:)bende biz giderken iyi siz giderken kötümü oluyr demiştim.o son olur birdaha test yaptırırmı bilmem :)))) sende birşey çıkmaması na sevindim.tamamen stres bence.aman istemeyene çok çocuk, isteyene hiç çocuk :) vardır bir nasip ama.

birde bugün tombik diye bir balık aldım böle kocaman bir balık.içi sırf et kırmızı et gibi kılçık çok azdı somon balığına benziyor aynı.biz çok beğendik sizlerede tavsiye ediyim hafta sonu yemeği olarak :)tamam bu kadar dedikodu :)

günaydın canlar.....

o nebalığıymış öyle,burda var mıdır ki? Alalım hemen.
kız ne 33'ü,sen de iyice büyüttün.80 doğumluyuz biz.2012'de 32 oluyoruz işte.Yani yıl itibarıyla,yoksa daha olmuyoruz bile.Temmuzda benim doğumgünüm. Banane banane.Yaşlanmak istemiyorum ya...

bayan mıydı,daha ilginç geldi,kıskanmıştır seni bence,başka neden olabilir ki? Kadınların bazılarında var bu malesef,uzak durmak lazım

ablacıklarımsınızz tabiki hepinizz
21 yasındaym yanı benden büyüksnüz sonuçta ayşegül falan demeyi yakıştıramadım kendimee :))

istediğin gibi hitap edebilirsin sibelcim, hiç sorun değil, ayşegül ya da abla...:) yaş olarak beni 17 sandıkları için, abla dendiğinde kendimi abla gibi hissedip alınmıyorum zaten, hem yaşça da büyüğüz, bu da bi gerçek neler yapıyosun bu arada,nasıl gidiyor hayat ?

göknuuur, kız kocana nasıl takım aldın, o yokken yani, iyi cesaret valla,tebrikler :) kravat gömlek alınır da ceket ve pantolon riskli yani. mahçup etmişsin kocanı,utanmıştır :) gönüller bir olsun, mutlluğunuz sonsuz olsun :) biz hediye almadık.sık sık çarşıya gittiğimizde birbirimize hadi sana şunu alıyım, bunu ben ödeyim gibi şeyler yaşıyoruz, hediye almak gelmiyor artık içimizden herhalde :) ayol ben maraşlıları o kadar yakından tanıyamamışım daha, neden diye sor, çünkü maraşlı arkadaşım olmamıştı, hep il dışından gelen öğretmenler en iyi arkadaşlarımdı, diğerleriyle meraba meraba. gerçi bekarken 2 maraşlı arkadaşım vardı, biri bikaç kez evine çağırdı sağolsun da diğeri hiiiç çağırmadı. benim ailem burda otrcak, bekar yalnız yaşayan bi arkadaşım olucak da evime çağırmıycam, bekar olarak ben çağırdım evime onları bi kaç kez, onlarda yok, şimdi görşmüyorm da zaten,o derece de umursamazlar...amaan çok çekiştirdik maraşlıları, iyiler de var kesinlikle,karalamak olmaz :)
eşim dr a kendi gitmek istemişti de ben gerek yok demiştim, şimdi dr da gitsin dedi, öyle çekincesi yok benimkinin :)

burçincim, göknur abarttı gerçekten, 31 bitiyor daha sizin :)
bence d ekkıskandı o kadın beni, uzak duruyorum zaten, eve falan çağırıyolar da hayatta gitmedim gitmem de, bi sürü aynı kafada kadın, sohbet onuları, sürekli kocaları çocukları görümcelerinden bahsetmeleri deli ediyr beni, insan biraz başka konulardan konuşur :)

ben abla demeye devam ediyim yaa ablacımm :)) valla yılın son günü falan işteyim tabi izin falan yok benden başka kimsede yok ofiste paso netteyim bişi yapasımda yok :) takılıyorum öyle sefgiliciğimlee ilk yılbaşımız olucaktı ama olamadı birazda ona bozuk gibiyimm :)
1 hafta ayrılık girdi yine araya :) 4 yıldan sonra ailemle olucam bakalım oda ailesıyle olucak :)
şimdiden herkesee nice mutlu huzurlu bol kazançlı senelerr diliyorummmmm

mutlu noeller :))))))ay ne tuhaf bir kelime :)Allah hepimize daha sağlıklı huzurlu mutlu helal kazançlı nice yıllara eriştirsin inşl.konya yağmurlu.akşam başladı yağmur.
benm iş yerimde de bol bayan var hiç böyle kalabalık bir hanımlarla çalışmamıştım.Alllah herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.yüzüne gülüyorlar arkandan konuşuyorlar.çok ilginç.hanımlar sıkıntı :)))))
hediye konusuda kampanya olduğu için aldım.iyi bi fiyattı azcık marka gibiydi :))) kaçırmıyım dedim.bizim eşimle boyumuz aynı ben giydim olduysa aldım :))))) şaka tabiki.tarzını bilince sıkıntı olmuyor bana.hem ilk kez aldım takım elbise.garantisi olmasa almazdım bende inanki.giyince nasıl durur bilmediğim için almazdım işte garanti odluğu için sıkıntı olmaz diye alıverdim gittti :)) eşinde dr konusunda maşaalllah diyorum.benmki çok sinirliydi o güün konuşmadı bile benimle :)aman işte oda benim kocamın tarzı :)

günaydın kızlar....

inşallah olmuştur takımlar göknurcum,ben de hayatta alamam.Gömlek-kravat neyse de takım işi riskli.

bizim biletlere amorti bile vurmamış,bir ev parası çıksaydı

tamam de o zaman :) nasılsa bundan sonra bütün yıllara beraber girersiniz boşver takılma, alt tarafı yeni bir yıl, çok da farklı değil :)sana da mutlu seneler.....

mutlu noeller göknurcm :))) buraya bi 10 dk kar yağdı ama tutmadı
hanımlarla çalışmak gerçekten kötü, nedir bu bayanların birbirini çekememesi, şu tv deki yarışmalar falan, ya ne berbat bi topluluk olduk biz hemcinslerimiz olarak...
güle güle giysin eşin takımını, tarzını, bedenini de bilsem yine de alamam, bedeni uysa bile,üzerine giyince bambaşka durabilior, demek ki eşinin kıyafet konusu riskli olmuyor, uyuyordur belki genelde.
maşallah gerçekten kocama, hiç sorun yapmaz :) bu sefer onun korkusu başladı bende, acaba bi sorun varsa tedavisi var mıdır kızlar yarın yine dr a gidiyorum, adet gününde gel demişti, hemencik oldu :)

inşl önemli bir şey çıkmaz ayşegül.daha yaşınız genç atlatırsınız ne çıkarsda :))))) ben 2012 kompleksine kapıldım çok belli oluyor dimi.bugün temizlik ve yemek işimi bitrdim.az daha ayhan beyin köyden velisi konyaya gelmiş bizede çay içmek için geleceklerdi kiiii Allahtan dönmeleri gerekiyormuşta gelmediler.bugün iyiydi yani.ben kabaklı arasına köfte falan koyuyorsun ya ondan yaptım yarının yemeği yani.:)bugün yedik kalan yarına.
burçin ben bu bilet işine hiç inanmayanlardanım.yani hayatımda hiç bielt almadım.iş yerinden herkese verdiler bilet bende o şekilde mecburen aldım.hediye etttiler yani :)onada amorti çıkmış:)
çıtır yarın iyi haberlerle gel bekliyoruz seni.

eline sağlık göknurcum, ben yine patlıcan dolması yaptım, biraz da komuşa götürdüm, geçen gün köfte getirmişti o,tabağı bendeydi :)
inşallah yasinde de çıkmaz bişey sağol cnm, iyi haberler olur umarım,yarın sadece ben gidiyorum, yasininki sonra belli olur sanırım...
bize de amorti çıktı :)
bu aralar çin takvimine sardım, önümüzdeki 2 ay hamile kalırsam erkek oluyor takvime göre :))) işin eğlence kısmı tabi ki bu, kafamı sakinleştireyim biraz :)))

günaydın kızlar...

yarın da ben gidiyorum dr'a ,umarım hiçbirimizde sorun yoktur.

çin takvimine göre benim kızım oluyordu ama...:)

çıtır girmemişsin topiğe ne dedi dr? bende şu çin takvimi dediğinizi duymuştum ama hiç merak edip bakmamıştım :)siz diyince bide ben bakıyım bari.beceremzssem size sorarım :)

:)baktım ama bişey analamadım .yani sadece yaşımıza ve karşısındaki gösterilen kız yada erkekmi yani.yaşımızın karşısındaki yani :)bende baya kapsamlı birşey sanmıştım.

:)baktım ama bişey analamadım .yani sadece yaşımıza ve karşısındaki gösterilen kız yada erkekmi yani.yaşımızın karşısındaki yani :)bende baya kapsamlı birşey sanmıştım.

evet göknur çok basit bişey :) yalnız bitirdiğin yaşa değil içinde blunduğun yaşa bakıcakmışsın, ben önce yanlış bakmıştım :) 27 yıl 5 aylığım mesela ben, 28. yaş sırasına bakıyorum, ilk 2 ay erkek görünüyor.
cnm bugün gittim ben,dr muayene edecek sanmıştım ama etmedi, "baktık gerek yok" dedi, kan alındı hormonlara bakılacak işte yine..kan sonucu yarın çıkacak, eşim de tst yaptıracaktı ama bu aralar yoğu, o da yaptırsa da öyle mi gitsem diyorum ama onun testi de gecikebilir, beklemiyim diyorum, bakalım artık...

hı evet ben doğru anlamışım demekki.
bence sen ihmal etme bitir dr ile işini.tahlillerin falan hazır olsun.gerçi bir sorun olsa şimdiye kadar çoktan çıkardı sende.eşinde de yoktur eminim ben.kocamım test sonuçlarına dayanarak söyülüyorum.:))bende sorun yok sanırım eşimde çıkacak demişti oda sağlam çıkmıştı :)dr 2 yıl olmaz ise sorun teşkil eder demişti.benmki teşkil etmeye başlıyacak sanırım :)sen daha yeni başladığın için bir sorun yoktur sadece zamanlama kötüdür :))))))) bird burçinden haber bekleyelim bakalım.onda sonuç ne çıkacak.

yarın gene dr a mı gideyim o zaman ben, tahlilleri göstermeye, eşim de yarın gidecekmiş, o gidince alsın benim sonuçları da, berbaer gideriz sonra d r a :) yarın özel dersim var çünkü, ertelemek istemiyorum...inşallah göknurcum dediğin gibi bi sorun çıkmaz eşimde de, benimki şimdiden hazırlamış kendini her şeye, ameliyat gerekirse 1 ay rapor alırım ohh diyor valla :)))iş yerini de hiç sevmiyor ya kaytarmak için bahane arıyor :) ben stres olmamaya çalışıcam, eğer fiziksel sorun yoksa geriye ruhsal sorun kalıyor, onu halletmek sadece benim elimde. herkesin dediği bu yönde, bebeği aklımdan çıkarınca rahatladım, hamile kaldım diyenler çoğunlukta...hadi hayırlısı bakalım :)))

doktordan geldimmmm.Sabah bir uyandım hastalanmışım.Yine de baktı.Yumurtalarım iyiymiş sayıca,rahimde sorun yokmuş.Yarın kan vermeye gideceğim,hormon için.Onda da sorun yoksa benimki de psikolojik sanırım,stres yapıyorum.Umarım başka tedavilere gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…