günaydın kızlar...
hava ne kadar soğuk ya,Allah dışarda olanlara yardım etsin.
ayşegülcüm göğüs taramasını niye yaptırıyorsun? 6 ayda bir gel dediğine göre genetik yatkınlık mı var ? Hani yaş gereği erken de ondan.
göknurcum memlekette olmanın böyle sonuçları var işte.Tanıdık ,eş dost gelmek ister tabii, 1 günün boş olunca da o gün geliyorlar mecbur.Kolay gelsin canım.Ama sen yine de eşine zaman ayırmayı ihmal etme.
canım seni soğutmuş olmak istemem kesinlikle,herkesin beklentisine göre değişir maraş. maraşı seven insanlar da vardır ama ben pek karşılaşmadım, hatta kendileri bile sevmiyor maraşlılar, sevenleri de anlayabilmiş değilim, ne insanlarını ne şehrini seviyorum ben :) dediğim gibi kişinin beklentisine göre değişir, bana hitap etmiyor açıkçası...
kızlar çok sinirliyim bugün, projeden çekildim, yurt dışı projemiz vardı ya... yaptı gene yapacağını maraşlı arkadaşımız. bencilce davranıp... en son toplantı vardı okul çıkışı, öncesinde tartıştık zaten, beni bi yere yazmayın gitmiycem dedim, toplantıya da ben gelmiyorum, siz halledin, benlki işey kalmadı dedim çektim geldim, uğraşamam böyle dangalak insanlarla, hiç turist görmemiş adam değilim, tursitin cenneti benim memleketim zaten, hiç biriin turistine kalmadık, ben orda alasını görürüm, alsın başına çalsınlar maraşlılar...ingilizce bilmeyen gereksiz insanalrı projeye yazmışlar, ingilizceci yazılmıyor, gitsinler de rezil olsunlar, öküz gibilerini götürüyolar yurt dışına, bizi böyle tanıtıyorlar zaten, her ülke kızlı erkekli gelmiş, bizimkiler cemaatçi ya kadınla gitmezler öyle günah ayıp, erkek erkeğe sap sap gitsinler. maraştan bir an önce kurtulmak istiyorum artık, yetti, gerçekten çok sinirlendim, azıcık olan sevgimle idare ediyordum burda ama yok yaşanmaz valla....
bende bi maraşlı olarak erkek arkdaşımı sevdim saten..bilmiorum şimdilik ailesine falanda ilerde ısınırmıyım..
proje içinde üzüldümm yaa ..size haksızlık yapılmışş bencede keşke gitseydinizz hayrlısı olsun artık ablacım...
daha genceciksinizz inş daha ne projeler içinde yer alırsınız
inşallah iyidir nişanlının ailesi canım, sen bakma benm böyle düşündüğüme, sevginizle aşarsınız inşallah bi sorun olursa da:)
sağol cnm güzel sözlerin için... çok tatlısın :) projeye de ihityacım yok, yaparsam kendim için yaparım artık, diğer arkadaşın projesiydi zaten, böyle sonuçlandı... dediğim gibi memleketim turist kaynıyor,dilimi kullanacak yerim var benim, burda kalanlar düşünsün, hiç turist görmemiş hiç biri zaten...
daha nişan aşaması gelemedik söz oldu ama çok tuhafıma gidiyo annesı babası mesela dedem le ananem yaşındalar :))
biçok şeyi yadırgıyorumm valla alışmaya bakıyorum bende :) aman neyse biz mutlu olalımdaa sorun değil ya
biraz boşboğazlık yapmışlar evet proje konusunda ,ve şanslınız evet muğlalı olarak hayrlısı olsun herşeyinn
söz demeyi sevmiyorum ben, sözü de sevmiyorum, o yüzden nişanlı dedim :) nişanlı sayılırsınız zaten hem :) yadırganır tabi, inşallah mutl olursunuz çok:)))
ya ben de dikkat ediyorum da çok yaşlı görünüyorlar, öğrenilerimin velileri var, 80 li 82li falan, kendimle kıyaslıyorum 35-40 gibi duruyorlar ya, içleri geçmiş kadınların, benim yaşımı duyunca inanamıyorlar... benim eşimin anne babası da öyle, dede nine gibiler gerçeken, dedem 78 yaşında benim, rahmetli kayınbabam babamdan küçük ama dedemle takılıyordu kafa dengi olarak ve de görünüş olarak, herkes de dedesi gelmiş sandı eşimin :))) bu kadar et ve hamur yerlerse olacağı bu zatenbiz fazla tüketmiyoruz, cildimiz falan daha genç duruyor...
kızlar nerdesiniz(( ben dra gittim demin, yumurtalarıma baktı, yumurtaların azsa tüp bebeğe yönlendirirz dedi ama neyse ki çok kötü değil durumu dedi, rahatladım, bi sorun görünmüyor herşey yolunda dedi ,eşimin tahlillerini istedi, haftaya falan yine gidicem, adet günümde kontrol olucak yine...
bende yazıyımm bari arada buraya nede olsa maraş gelini olcam
amaa maraşı pek seven yok gibi yaa ayşegül ablacım en son yazını okuyunca valla ben bile soğugum şimdiden :))
erkek arkdasımda öve öve bitiremiyo valla maraşı :)
ama memleketi yani dimi o övmicekte benmi övcem
canım seni soğutmuş olmak istemem kesinlikle,herkesin beklentisine göre değişir maraş. maraşı seven insanlar da vardır ama ben pek karşılaşmadım, hatta kendileri bile sevmiyor maraşlılar, sevenleri de anlayabilmiş değilim, ne insanlarını ne şehrini seviyorum ben :) dediğim gibi kişinin beklentisine göre değişir, bana hitap etmiyor açıkçası...
kızlar çok sinirliyim bugün, projeden çekildim, yurt dışı projemiz vardı ya... yaptı gene yapacağını maraşlı arkadaşımız. bencilce davranıp... en son toplantı vardı okul çıkışı, öncesinde tartıştık zaten, beni bi yere yazmayın gitmiycem dedim, toplantıya da ben gelmiyorum, siz halledin, benlki işey kalmadı dedim çektim geldim, uğraşamam böyle dangalak insanlarla, hiç turist görmemiş adam değilim, tursitin cenneti benim memleketim zaten, hiç biriin turistine kalmadık, ben orda alasını görürüm, alsın başına çalsınlar maraşlılar...ingilizce bilmeyen gereksiz insanalrı projeye yazmışlar, ingilizceci yazılmıyor, gitsinler de rezil olsunlar, öküz gibilerini götürüyolar yurt dışına, bizi böyle tanıtıyorlar zaten, her ülke kızlı erkekli gelmiş, bizimkiler cemaatçi ya kadınla gitmezler öyle günah ayıp, erkek erkeğe sap sap gitsinler. maraştan bir an önce kurtulmak istiyorum artık, yetti, gerçekten çok sinirlendim, azıcık olan sevgimle idare ediyordum burda ama yok yaşanmaz valla....
benim yaş küçük olunca böle çıtı pıtı olunca çok tuhafıma gitti işte :) benım kuzenlerm benden kucuk hep ama o tarafta hepsi evli mutlu cocuklu masallah :)) neyse cnmm :) kader kısmet hersey alıscam alıscam zamanla ben
bebek istiosun sanırım ablacımm :) yazılana göre inş gönlünüze göre verir allah burdan alırızz mutlu haberleri :)
doğru tuhaf gelmiştir:))) erken yaşta evlendikleri için çoulk çocuklu oluyorlar, kalabalık aileleler, bizim okldan belli, her sınıfta kardeş var, 1den 8e kadar 3-4 kardeş var, bi de evdekiler var :))) sen iyi ol da cnm, kimse karışamaz evelallah, sen kendinden taviz vermedikçe tavrını koydukça bişeycik olmaz... bebek dileklerin için de sağol, hayırlısıyla bi alsaydık haberi, burdan seve seve ilan ederim...benim yaş küçük olunca böle çıtı pıtı olunca çok tuhafıma gitti işte :) benım kuzenlerm benden kucuk hep ama o tarafta hepsi evli mutlu cocuklu masallah :)) neyse cnmm :) kader kısmet hersey alıscam alıscam zamanla ben
bebek istiosun sanırım ablacımm :) yazılana göre inş gönlünüze göre verir allah burdan alırızz mutlu haberleri :)
öve öve bitiremiyor mu :44: 5 yılda o kadar övülecek bir yerini görmedim ama....Havası ve suyu dışında.İyi insanlara da rastladım şükür ama şu bir gerçek bizim oralara göre epey tutucu,ben çok açık giymememe rağmen burda bazı kıyafetlerimi giyerken birkaç kez düşünürüm.Kadınlı erkekli iyice bakarlar çünkü.Şu halimle bile koskoca adamlardan bakan çıkıyor.Dolmuşta kesenler oluyor.Bizim oranın yerlisinde bu olmaz.Dönüp bakmazlar bile...
Daha iyi projelerde olursun inşallah.Maraşlı olsaydın giderdin ama....Kesinlikle beklentiyle ve şu yaşa kadar yaşayıp görünenlerle alakalı sevme işi.Bana deniz kenarı olacak,alışveriş merkezleri olacak,gönlüme göre gezebilmeliyim.Bir arkadaşımın arabasına binerken hakkımda ne düşünürler diye endişe etmemeliyim. Offf,inşallah gönlüne göre bir yere gidersin ayşegülcüm.
Yumurtaların iyiymiş,sevindim.Bakalım bana ne diyecek,stresliyim valla.Bir hamile kalamadık ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?