Kahramanmaras///46

pazar günü bile erkenden kalkıyorsun burçin maşaallah sana.eşindemi erken kalkıyor.benm eşimi bıraksan yataktan hiç çıkmadan uyur valla :)dün ben işe gitmiştim.saat 12 de aradım hala uyuyorum dedi.sonra saat 4 de aradım hala uyuyordu :)))))))hiçbir yerin ağrımıyormu diye soruyorum yooo aksine dinleniyorum diyor :)))))bir garip eş benmkisi .
konyada hava bir güneşli bir kapalı.tuhaf bir hava var.akşam yağmur yağdı azcık.şimdi birşey yok.

merhaba kızlar... yağmurlu bir haftasonu var maraşta, cumadan beri yağışlı ama aktif olarak yağış yok, çiseliyor genelde... biz evdeyiz, sınav sorlarımı hazırladım, dün çiğdemler bizdeydi sağolsunlar. eşim artık 30 gün raporlu hep evde olucak hadi hayırlısı :)
göknurcum ben de çok uyuyamayanlardanım, kocişim de öyle :)
biz dün balık ve kereviz salatası vardı, evvelsi gün tavuk sote, pilav ve mantar çorbası vardı. bugün ne yapsam acaba, mercimek köftesi iyi olabilir, çok acıkmıyoruz çünkü, aparatif gibi bişeyler olsun...

1 ay raporlumu :)ay çok fazlaymış.şaka tabiki iyi olsunda.çok fazla değilmi çıtır 1 ay.sanki 2 gün sonra işe başlar sanmıştım :)vardır dr nin yada sizin bildiğiniz:)
bende değişik birşe yiyelim dedim saç kavurması yaptım prinç pilavı birde yanına şeftali kompostosu yaptım.yanına yeşillik güzel oldu yani :)bu biraz ağır yemek sizin için :)yarına kuru fasulye ıslattım onu yapacağım.sende azcık mayalı hamur yap küçük küçk aç pişir oooh mis gibi sıcak sıcak yiyin işte aperatif sana :)sabah kahvaltıya yptım bende.aen yazılıda geçmi kaldın ne.neyse 1 hafta raporlusun herbişeyini hazır edersin.

ooooo,12 mi,4 mü bir insan nasıl uyur o saate kadar,bravo valla.Eşim 8.30 - 9 'da kalkar,ama o saate kadar da kağan uyumasına izin vermez zaten.Tepesine çıkar,uyandırır zorla.

1 ay çok tabi :))) normali 3 gün bu ameliyattan sonra ama benim kociş maraşı ve işini sevmediği için fazla fazla aldı, dr da verdi...
saçkavurma ağır değil ya,ben d severim çok, her gün yenirse ağır olur :) mayalı hamur nasıl yapılıyor? sanki bana pek uygun değil gibi, sadece hamur yemek :) ben kısır yaptım,salata turşu ve çayla iyi gitti. pazar kahvaltıları için çok güzel olur senin dediğin ekmekcik, bazen krep yapıyorum ben pazar kahvaltılarına...haftaiçi zun kahvaltı nerdeee, yarın nöbetçiyim, 6.30da evden çıkıyorum, 6da kalkıyorum, kahbvaltı edemiyorum, ilk dersim boş, okulda yapıyorum :)
yazılıda geç kalmadım cnm, herkes bu hafta yapıyor okulda, son hafta olmayacağım için acele ediyorum aslında. 2 hafta önceden sınavları bitirip tüm notları verince ne benim ne de öğrencilerin hevesi oluyor derse... son haftalara bırakmak en iyisi, okmakta çok gecikmediğim için sorun yok, 1 günde okyorum zaten :)

benimki tosun gibi uyuyor valla burçin bildiğin koca tosun:) :)hiç bir kuvvette uyandıramaz :)yani uyanır ve 10 sny sonra hayatta yok.öle tuhaf :)ben uyku sevmem o uyuynca deli oluyorum:)
çıtır o mayalı ekmek nasıl oluyor nasıl tarif edebilirimki :)küçük yufka bazlama aman ne dersinizki acaba ) biz konyalılar yağlı hamurlu yiyecekelri sever,ben yağlı yiyemiyorum ama genelde öyle.kuru maya attım bir çorba kaşığı azcık şeker tuz un hooop hamur oluyor :)sonra hemen küçük açıyorum tavada pişiriyorum :)ordan da yallah mideye :))))))öle birşey :)sıcak ya bide pazar uzun kahvaltı.yoksa nerde bendeee öyle yetenek :)burda çocukların yazılıları bitmişde eşimde eokul için uğraşıyor.bende herkein bitti sanıyorum :)sen hızlısın maşaalllah hemen bitiyor :)

sormayın kızlar iş yerinde net olmadığı için giremiyorum. Evde de zaten yemek ti temizlikti eşimde akşam evdeyse pek bilgisayar bana düşmüyor, ancak netten bişey araştıracaksam zaten arama motorunda ilk çıkan site kk olduğu için bi bakıp kaçıyorum... Hazır gecedeyken bakim dedim kızlar napıyor nasıllar...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız??

benim aklımda sürekli sizler vardınız girip okuyamayınca napıyolar neler yazıyolar diye girip bakınca ondan biraz takıldım galiba yoksa önemli bişi diil yani eeee sizler nasılsınız nasıl gidiyo?

ayşegülcüm oooo eşin 30 gün raporlu ha neyse evde olmanın tadını çıkarır bu arada peki doktor ameliyattan sonra bebek konusunda ne dedi yani ne bilim hemen başlayabilecekmisiniz çalışmalara yoksa bi süre beklemeniz mi gerkiyo yoksa çalışmalar devam edicekte korunacakmısınız?

panteracım çok teşekkür ederim cnm rabbim sanada en kısa zamanda tattırsın inşallah evlat sevgisi inşallah seninde çocukların olur ve sana hediyeler alırlar çok güzel bi duygu isteyen herkeze versin allah

göknurcum eşin iyi uyuyo o saate kadar eskiden benim eşimde uyurdu ama artık uyuyamıyo pazar günleri 9 oldumu hadi kalkalım artık demeye başlar tabi kaan gibi bizim yiğit de durdurmaz bizi uyutmaz

burçincim saol cnm...

dilekcim hoşgeldin nasılsın?

dilekcim eşine deki bizim kızlar eğer ben hergün cevap yazmazssam beni döveceklermiş de :))))))sağlık srunu olmasında gerisi boş dilekcim.ama yinede 5 dk zaman ayırabilirsin dimi
benmki uyuyor meliha valla.küssende dövsende çaresi yok :)aman napim bende rahat rahat işimi yapıyorum.alıştım artık.

günaydın kızlar...

hava beni uyuz etti ya,sanırsın akşam oluyor.İnsanda heves bırakmıyor ki bir şey yapasın.

aslında en iyisini yapıyorsun ayşegül.Bizde 2 hafta önce yapanlar çoktu,yani ben bile geç kalmış sayıldım.Ama şimdi ders işleyeceğim,çocuklar tatil havasına girmiş olduklarından zor olacak.İşlemesem boş boş ne yapacağım.Sıkıntı yani.

göknurcum mayalı hamur kızartmasına bayılırım ben de.Cumartesi günü yaptım ama içine çökelek koydum,öyle kızarttım.İçi boş bile lezzetli olur.

dilekcim,melihacım sizler de iyisiniz inşallah.

evet melihacım, evde olmak da sıkıcı ama iş yerinde olmaya tercih ediyor açıkçası, maraşı, insanlarını hiç sevmiyor, artık gün sayıyor gitmek için. ben de çok sıkıldım, gitmek için acele ediyorum... bebek konusunda konuşmadık henüz benim kadın doğum dr umla, ürolog ağır hareketler yapma demişti, dikişler alınmadı zaten, 10 gün kadar sonra anca toplar sanırım bebek çalışmaları için. kadın doğuma perşembe günü gidicem sanırım tekrar, o zaman bilgi veririm, ameliyat olduğunu falan söylerim,bakalım ne diyecek. korun falan demedi kimse, öyle bi bilgim yok. 3 ay sonra sperm testi yenilenecek,sonuçlar o zaman belli olucak işte, gene olmazsa 6 ay beklenecek. 6 ayda değişme yoksa tüp bebek yötemi artık ... allahım göstermesin

göknurcum, mayalı hamurlu ekmeğini netten araştırıcam,yasin sever öyl şeyleri, denerim en azından :) ben son haftaya bıraktım ama hızlıyım de mi okul işlerinde :) bizim okulda herkes bu hafta yoğun, tek ben değilim, farklı bi durum değil...yarın okulda 4. deneme sınavımız var, biz hala sınav yapıyoruz anlıycanız :)))

dilekcim, neler yapalım işte, aynı hayat,devam ediyoruz...

burçin, ben sabah 6 buçukta çıktım ya evden,nasıl karanlıktı hava, saate kaç kez baktım yanlış mı kalktım diye, bugün gece havası vardı maraşta gündüz vakti :) sen bitirdin o zaman okul işlerini ?

Hayırlısı olsun,umarım gerek kalmaz tüp bebeğe.Bir yandan da çocuk sabihi olalım da nasıl olduğu farketmez diye düşünüyorum.Masraflı ama...
2 sınıfın yazılısını okumadım daha,yani bilerek okumuyorum.Diğerleri tamam.Bitti sayılır.

iyi bir gün diliyim herkese.kızlar az kaldı okul işiniz sıkın bakalım dişinizi.konyada ne güzel kar yağıyor.sonunda beklenen oldu.:)ama daha lapa lapa değil.

Selamlar:) Burasi simdi Kahramanmaraslilarinmi topigi yoksa konu baska yönleremi yöneldi :)) Baya bi yazilar yazilmis hepsini okumaya erindim

hoşgeldin diyelim önce.burası maraşlılar değil maraşta yaşıyanların topiği :)yani buraya yazan şuanki kişiler maraşlı değil ama maraşta yaşıyor.

Burasıda kötü oldu valla burçin.yerde kar öyle kalmadı sulu kar gibi yağdı.heryer çamur oldu su her yer yani :)bunda sonra yağarsa inşl tutar artık.bizde karın tadını çıkartamadık.ama ılık bir hava oldu Allahtan.sizde nasış hava

bende maraşlı değilimm ama çok sevdim burayı vallaa hemen hemen hergün takipteyimm
maraş gelini olcassya fazla meraklıyımm ben biraz sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…