pazar günü bile erkenden kalkıyorsun burçin maşaallah sana.eşindemi erken kalkıyor.benm eşimi bıraksan yataktan hiç çıkmadan uyur valla :)dün ben işe gitmiştim.saat 12 de aradım hala uyuyorum dedi.sonra saat 4 de aradım hala uyuyordu :)))))))hiçbir yerin ağrımıyormu diye soruyorum yooo aksine dinleniyorum diyor :)))))bir garip eş benmkisi .
konyada hava bir güneşli bir kapalı.tuhaf bir hava var.akşam yağmur yağdı azcık.şimdi birşey yok.
1 ay raporlumu :)ay çok fazlaymış.şaka tabiki iyi olsunda.çok fazla değilmi çıtır 1 ay.sanki 2 gün sonra işe başlar sanmıştım :)vardır dr nin yada sizin bildiğiniz:)
bende değişik birşe yiyelim dedim saç kavurması yaptım prinç pilavı birde yanına şeftali kompostosu yaptım.yanına yeşillik güzel oldu yani :)bu biraz ağır yemek sizin için :)yarına kuru fasulye ıslattım onu yapacağım.sende azcık mayalı hamur yap küçük küçk aç pişir oooh mis gibi sıcak sıcak yiyin işte aperatif sana :)sabah kahvaltıya yptım bende.aen yazılıda geçmi kaldın ne.neyse 1 hafta raporlusun herbişeyini hazır edersin.
ayşegülcüküüüm geçmiş olsun inşl hayırlısı olur hakkınızda.bir sorun yoktur sanırım.ay valla çok sevindim :)
işleriniz sıkıştı ama sona yaklaştınız.o daha bşr keyifli olu :)
dilek hanım görünmüyorsunuz hiç artık.unuttunuz bizi.arasıra slm ver yeterli bizim için.
bu saatte neden yazdım :)teyze kızı öğrenci sivasa yolcu ettik bu saate kadar kaldım yani.
inşallah,sağol burçin...
sağol dilekcim, teşekkürler....
sağolasın göknurcum, inşallah iyi olur evet :) hem de nasıl yaklaştık sona valla :)2 haftacık kaldı, benim son hafta rapor alıcamı hesaplarsak 1 haftacık kaldı bana :))) dilek'e soru sormıycam hiç, aylar sona uğrayacağı için buraya cvp vermesi söz konusu olmayacaktır :) zaman aşımına uğrar :)
sivasta okuyor demek hmmm :)
sormayın kızlar iş yerinde net olmadığı için giremiyorum. Evde de zaten yemek ti temizlikti eşimde akşam evdeyse pek bilgisayar bana düşmüyor, ancak netten bişey araştıracaksam zaten arama motorunda ilk çıkan site kk olduğu için bi bakıp kaçıyorum... Hazır gecedeyken bakim dedim kızlar napıyor nasıllar...
ayşegülcüm oooo eşin 30 gün raporlu ha neyse evde olmanın tadını çıkarır bu arada peki doktor ameliyattan sonra bebek konusunda ne dedi yani ne bilim hemen başlayabilecekmisiniz çalışmalara yoksa bi süre beklemeniz mi gerkiyo yoksa çalışmalar devam edicekte korunacakmısınız?
evet melihacım, evde olmak da sıkıcı ama iş yerinde olmaya tercih ediyor açıkçası, maraşı, insanlarını hiç sevmiyor, artık gün sayıyor gitmek için. ben de çok sıkıldım, gitmek için acele ediyorum... bebek konusunda konuşmadık henüz benim kadın doğum dr umla, ürolog ağır hareketler yapma demişti, dikişler alınmadı zaten, 10 gün kadar sonra anca toplar sanırım bebek çalışmaları için. kadın doğuma perşembe günü gidicem sanırım tekrar, o zaman bilgi veririm, ameliyat olduğunu falan söylerim,bakalım ne diyecek. korun falan demedi kimse, öyle bi bilgim yok. 3 ay sonra sperm testi yenilenecek,sonuçlar o zaman belli olucak işte, gene olmazsa 6 ay beklenecek. 6 ayda değişme yoksa tüp bebek yötemi artık ... allahım göstermesin
göknurcum, mayalı hamurlu ekmeğini netten araştırıcam,yasin sever öyl şeyleri, denerim en azından :) ben son haftaya bıraktım ama hızlıyım de mi okul işlerinde :) bizim okulda herkes bu hafta yoğun, tek ben değilim, farklı bi durum değil...yarın okulda 4. deneme sınavımız var, biz hala sınav yapıyoruz anlıycanız :)))
dilekcim, neler yapalım işte, aynı hayat,devam ediyoruz...
burçin, ben sabah 6 buçukta çıktım ya evden,nasıl karanlıktı hava, saate kaç kez baktım yanlış mı kalktım diye, bugün gece havası vardı maraşta gündüz vakti :) sen bitirdin o zaman okul işlerini ?
Selamlar:) Burasi simdi Kahramanmaraslilarinmi topigi yoksa konu baska yönleremi yöneldi :)) Baya bi yazilar yazilmis hepsini okumaya erindim
nasıl,anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?