merhaba canım... evet az kaldı :) sıkıyoruz dişimizi ... ne güzel kar yağıyor,keşke buraya da yağsaiyi bir gün diliyim herkese.kızlar az kaldı okul işiniz sıkın bakalım dişinizi.konyada ne güzel kar yağıyor.sonunda beklenen oldu.:)ama daha lapa lapa değil.
selamlar,Selamlar:) Burasi simdi Kahramanmaraslilarinmi topigi yoksa konu baska yönleremi yöneldi :)) Baya bi yazilar yazilmis hepsini okumaya erindim
bende maraşlı değilimm ama çok sevdim burayı vallaa hemen hemen hergün takipteyimm
maraş gelini olcassya fazla meraklıyımm ben biraz sanırımmm
dilekcim hoşgeldin nasılsın?
dilekcim eşine deki bizim kızlar eğer ben hergün cevap yazmazssam beni döveceklermiş de :))))))sağlık srunu olmasında gerisi boş dilekcim.ama yinede 5 dk zaman ayırabilirsin dimi
dilekcim,melihacım sizler de iyisiniz inşallah.
dilekcim, neler yapalım işte, aynı hayat,devam ediyoruz...
bende maraşlı değilimm ama çok sevdim burayı vallaa hemen hemen hergün takipteyimm
maraş gelini olcassya fazla meraklıyımm ben biraz sanırımmm
selamlar,
hoşgeldin sevdalı, neresindensin maraşın ve maraşta mı yaşıyorsun ?
burası maraşlılar veya maraşta yaşayanların topiği, bi şekilde maraşla bağlantı varsa yazıyor herkes topiğe :) sen de uğrarsın artık, bekleriz...konu başka yerlere yönelik tabi, çünkü bizim yüzyüze tanıştıklarımız da var burda, özelimizi ya da genel hayatımızı paylaşıyoruz birbirimizle rahatça, yüzünü görmediğimiz arkadaşlarla da çok samimiyiz, sebep budur :)
Hosbuldum Saolasin :) Ben Afsinliyim. Marasda yasamiyorum maalesef canim Almanyada yasiyorum yani memleketime hasretim..
Bu Topigi görünce o yüzden bi mutluluk geldi bana:) Türkiyenin herbiryeri güzel ama insanin kendi memleketi bambaskaa..
Ne güzel vallaha Allah bozmasin :)
haklısın, memleketi başka gelir insana :) almanyada yaşamak nasıl bir şey? almancan iyidir ne güzel, ben de lisede gördüm 2 sene ama yeterli değil tabi, aslında 2. dil olarak geliştirmek isterim ...
Almanyada yasamak nasil desem burda dogdum burda büydüm:) burda okudum burda calisiyorum. Gözümü burda actim dünyaya. Daha ne diyimki:) Ama elimde bir imkan olsa bu saniye terk ederim buralari güzel memleketimde yasamak icin :)
Sen marasin neresinde kaliyorsun ???
merhaba bende maraş geliniyim fakat şuan konya da yaşıyorumm....
aaay uzun bir süre sonra çıtır sobeeeeeeeeeee :)))))))
valla maraşta nekadarda çok konyalı gurbanlar varmış :))))))))) şaka tabiki hoşgeldin bakalım hemşehrim.eşim maraşlı benmde.ben konyalıyım.1 seneye yaklaşacak konya ya memleketime taşınalı :)sen nerde oturuyorsun yaşın kaç evlimisin ne iş yaparsın :)
olmadık olcazzz inşş bakalımm hedef 2013 :)))
nasıl herkess iyimii ablacıklarrr
havalar nasıll kötü yaa sabah işe gidiyorumm sanki akşamm gibi iç karartıcı falan yaz gelse valla artık
29 yaşındayım 2.5yıl oldu evlenelı.konya merkezde oturuyorum ..(meram) hemşireyım.... ya siz nerede oturuyorsunuz
e orda doğup büyüynce alışma sorunun olmamıştır... ben merkezdeyim, 5 yıldır maraştayım, burdan kurtulmak için gün sayıyorm he heee :))) çok yaşanılası bir yer değil bana göre...ne iş yapıyorsun, yaşın kaç, kendinden bahsetsene biraz. nasılsa gelirsin artık topiğe, bari tanışalım sakıncası yoksa :) ayşegül ben
ben 33 yaşındayım dicem burçin olsa hayııııır 32yiz daha diyecek.:)80 liyim ben.pek uzak oturuyormuşuz.ben kampüste oturuyorum.bosnada yani biliyorsundur.katiplik yapıyorum.evliyim bende.birde meliha var konyada.oda reale yakın oturuyor.ismin ne.benm göknur.Konyalı 3 tane olduk tanışırız inşl.maraşta oturan hanımefendileri kıskandıralım.
olsun ablacım :)kışında tadı başka öyle düşünmek lazım.bereket aylarımız.hay Allah ne kadar heyecan va dimi sende gelin olma hevesi :)pekte uzunmuş evlenmene tarihin.bekliyoruz maraşa seni maraş gelini.
günaydınlarrrr herkeseeheycan var tabi olmazmı şimdiden var bakalımm 2013 diye düşünüyoruz tabide ya erken olur ya geç
tayinler iş güç durumunaa göre ayarlıcaz bakalım ablacımm..hayırlısı olsundaa aman..daha dogrusu hayırlısıysaa olsun vallaa:18::18:
ismim pınar neden olmasın inşallah birgun tanısırız:)))
Ya bi yandan öyle ne yalan söyleyim bende merkezi pek sevmiyorum hic gezmedim dogru düzgün orda:)
Ben suan meslek görüyorum Avukat yardimcisi olarak (sekreter) yasim 19 henüz peki sen?:) Tabiki sakincasi yokdur kolay kolay birakmam bu topigi sonucda KahramanmarasliyimSanirim hepiniz ablamsiniz evli oldugunuza göre:) Ben Seda Cok memnun oldum :)
ben 33 yaşındayım dicem burçin olsa hayııııır 32yiz daha diyecek.:)80 liyim ben.pek uzak oturuyormuşuz.ben kampüste oturuyorum.bosnada yani biliyorsundur.katiplik yapıyorum.evliyim bende.birde meliha var konyada.oda reale yakın oturuyor.ismin ne.benm göknur.Konyalı 3 tane olduk tanışırız inşl.maraşta oturan hanımefendileri kıskandıralım.
hoşgeldin diyelim önce.burası maraşlılar değil maraşta yaşıyanların topiği :)yani buraya yazan şuanki kişiler maraşlı değil ama maraşta yaşıyor.
Burasıda kötü oldu valla burçin.yerde kar öyle kalmadı sulu kar gibi yağdı.heryer çamur oldu su her yer yani :)bunda sonra yağarsa inşl tutar artık.bizde karın tadını çıkartamadık.ama ılık bir hava oldu Allahtan.sizde nasış hava
olmadık olcazzz inşş bakalımm hedef 2013 :)))
nasıl herkess iyimii ablacıklarrr
havalar nasıll kötü yaa sabah işe gidiyorumm sanki akşamm gibi iç karartıcı falan yaz gelse valla artık
burçincim nasılsın canım kaan nasıl?
demek kiiii her yeşil olanı çevrimiçi sanmayacakmışsın :))))demek sobem tutmadı ayşegül hanım.boşa sevindim yani:)çıkmışssın adın kalmış olsun yinede gördüm gitti :)
aa daha çok gençsin... gençlerin ne işi olur ki burda anlam veremem :) genelde evlilik, düğün,gelinlik,aile sorunları, hamilelik gibi konularla ilgili bilgi ararken buluyorlar burayı da, ben de saçla ilgili resimleri göremeyince üye olmuştum :))) hepimiz büyüğüz evet, 27 yaşındayım ben, ingilizce öğretmeniyim, muğlalıyım. :) ben de memnun oldum :)Ya bi yandan öyle ne yalan söyleyim bende merkezi pek sevmiyorum hic gezmedim dogru düzgün orda:)
Ben suan meslek görüyorum Avukat yardimcisi olarak (sekreter) yasim 19 henüz peki sen?:) Tabiki sakincasi yokdur kolay kolay birakmam bu topigi sonucda KahramanmarasliyimSanirim hepiniz ablamsiniz evli oldugunuza göre:) Ben Seda Cok memnun oldum :)
merhaba pınar, ayşegül ben. siz buluşun da hadi, utandırın bizi :)ismim pınar neden olmasın inşallah birgun tanısırız:)))
ayşegülcüm sen nasılsın eşin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?