teşekkürler kızlar, inşallah iyidir herşey...
melihacım mutlu bir yıl dilerim oğluna... :)
oğlunun doğumgünü kutlu olsun melihacım,nice yıllara
güne gideceğim biraz sonra,çok da acıktım
tutmaman hata,ne diye uğraşıyorsun ki.Zaten kötüsün,kendini iyi hissedersen yaparsın
merhaba canım,nerelerdesin
meraba özluur, iyi sayılırım ne diyim ki .... :) herkes her gün soryor, iyi değilim demeye utanır oldum, ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım artık :) geçen haftaya göre daha iyiyim, o kesin...
canım eminim abartmıyorsundur çevremde o kadar anne adayına şahit oldumki ilk aylar zor geçiyor biraz allah yardımcın olsun iyi olmana sevindim... Kendine dikkat et :)
burçincim, göknurcum ve melihacım, hepinizin ortak kararı olmuş :) ağır temizlik yapacak bişey yok zaten evde, iki kişinin ne kadar sorunu olucak, ev süpürme ve silme işim var, onu yapmam lazım ama kocamdan yardım alıcam, büyük temizlik yapmam zaten, yapamam, şöyle bahara doğru büyük temzilik olur, o zaman tutarım birini, bakalım... sağolun düşündüğünüz için beni :)
dr görünebilir dedi,zaten ne zamandır aklımda,ne olur ne olmaz.Bugün randevu alacak emriyolojiden bakalım.İnşallah hamileliğin iyi gidiyordur ,herşey yolundadır.Yemek yapmana da çok sevindim,bulantıların gittikçe azalır zaten.
biraz söylendi ama yapması gerektiğini biliyor,randevuyu alır umarım.Senin işler nasıl gidiyor canım?
meliha,dilek,sibel,ilknur,pınar sizler nerelerdesiniz?
sibelcim hayırdır sana ne oldu ? kötü bişey yoktr inşallah, hay allah... iyisin demi
ayşegül ablacımm nasılsınn sen nasıl oldun bulantılar falan devammı ? geçmiştir inş..
benim babam rahatsızdı ameliyat oldu pazartesi günü bizde ona bakmaya gitmiştik ben babamı gördüm suratı kanlıydı sürekli kulagından agzından burnundan geliyodu kan ve hiç dayanamam böyle şeye beklemıyodum okadar kötü bide sonra suratına bakmam la babamın midem bulandı başım döndü 2 sn.gerisini hatırlamıyorum bayılıp kalmışım sonra bayılınca çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş atıldı çeneme kafa üstü düşünce benim mide bulantılarım göz kararmalarım kesilmedi hastanede yattım falan derken tahliller sonuclar allaha şükür iyi çıktı bugün evimdeyim şükür..
sibelcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm baban nasıl iyi mi şimdi ne ameliyatı oldu ağzından burnunda kan niye gelmişki sen nasıl oldun çenenden dikişler alındı mı tüh tüh çok kötü oldum ya tekrar çok geçmiş olsun cnm...
ayşegül ablacımm nasılsınn sen nasıl oldun bulantılar falan devammı ? geçmiştir inş..
benim babam rahatsızdı ameliyat oldu pazartesi günü bizde ona bakmaya gitmiştik ben babamı gördüm suratı kanlıydı sürekli kulagından agzından burnundan geliyodu kan ve hiç dayanamam böyle şeye beklemıyodum okadar kötü bide sonra suratına bakmam la babamın midem bulandı başım döndü 2 sn.gerisini hatırlamıyorum bayılıp kalmışım sonra bayılınca çenemi yerdeki zemin kesmiş dikiş atıldı çeneme kafa üstü düşünce benim mide bulantılarım göz kararmalarım kesilmedi hastanede yattım falan derken tahliller sonuclar allaha şükür iyi çıktı bugün evimdeyim şükür..
geçmiş olsun sibelcim,hem sana hem babana.İyisiniz değil mi şimdi?
bugün feci bir hava var,keşke dün okul olsaydı da bugün olmasaydı.Sabah buz pisti gibiydi her yer.Öğrencinin koluna girdim yürüdüm valla.Bir de insanın içine işleyen rüzgar,uçuyordum az kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?