Kahramanmaras///46

selam kızlar yeni gördüm bu topiği. elbistandayım ben de. aranızda elbistanda olan var mı acaba?

selam, hoşgeldin, ben ve miskokulum merkezdeyiz, diğerleri il dışındalar, bi şekilde maraşla bağlantısı olan kişileriz :) sen de tanıt kendini, evlilik hazırlığı var sanırım :)

göknurcum, günü sıkıştırmışsın bi yere iyi olmuş, sen günsüz kalamazsın çünkü :) zaten teyze ve kızlar, sizin akrablar kafa dengi, güzel olur,yormaz seni :)

özlur, mangala vakit olmazsa kılavuzlu park iptal yani :) yapay bi park ama seviyorm ben orayı :) sadece mangal için değil bazen öylesine oturmak, kaydıraktan kaymak için gidiyoruz :)))) seyir tepesine de uğrayın göknurun dediği gibi, nişanlın götürür zaten oraya... hep beraber toplanıp zor gideriz biz valla :))))

meliha,şimdiden kolay gelsin, yoğun günler bekliyor seni...
öğrencilerimle de bi burger king yaptık ohhh :)öğretmen arkadaşla gittik, çok sevindiler tabi, bi de dondurma ısmarladım onlara, sonra da evlerine bıraktım, çok mutlu oldular...güzel geçti günümüz...

dr bebk yerinde durmuyor dediğinde deki çıtır drye bende durmuyorum zaten de :)))))güzel bir gün geçirmişssin ne güzel olmuş.temiz öğretmen temiz sınıf.artık sınıfın bir daha pis olmaz.
öğrenci etkinliğinde güzel olmuş.teşvik projesi.dün yatılı misafirim vardı eş lerdi ayrıldılar.barıştırmaya çalıştık ama olmadı.aman ne zor ya Allah kimsenin yuvasını yıkmasın.şimdi çarşafları makşneye atacağım annem bu aralar yemek yapamıyor bize yarına yemek yapacağım alaaaah çok işim var ben kaçıyım en iyisi.herkese iyi bir hafat sonları.

:)))) tamam derim bi dahakine :) bahar hanıma gitmiştim o demişti, anılarımız var onunla bilirsin :)
ay ne zor ayrılık, her şey yoluna girene kadarki o mutsuzluk,belirszlik... allah yaşatmasın bizlere...tanıdık mı akraba falan mı göknur?
eyvah annen yardımcı olamıyorsa çok kötü :) hadi bakalım kolay gelsin...

ben adanalıyım doğma büyüme, elbistanda öğretmenim 3 yıldır. babannem ve dedem de elbistanlılar aslında burası benim baba memlketim diyebilirim :)

evlilik hazırlığı var evet kısmetse yazın düğün ramazandan sonra. maraş merkezi pek bilmiyorum ama brdaki en yakın arkadaşım maraşlı :) ondan duyuyorum işte binevler falan

sizler neler yapıyorsunuz

hoşgeldin,yarı hemşeri sayılırmışız,ben de mersinliyim.Evlenince merkezde mi oturacaksınız?

hmm iyiymiş,bi nevi memlekette sayılırsın:)
hadi inşallah hayırlı olur evliliğin, düğünden sonra adanaya mı gideceksin? binevler evet yeni tarafları maraşın...

ben de öğretmenim, görev nedeniyle burdayız biz de, 2007den beri maraştayım, inşallah bu yaz tayinciyiz...

herkese iyigeceler diliyim bende :)anca bu saatte giriyorum size bakmadan da yatamıyorum.hoşgeldin yeni arkadaşımız.adını alıntı yapmayı unuttum onun için kusura bakma:)::)
ayşegül arkadaşımdı o ayrılacak olan şahıslar :)aman gece saat 5 e kadar konuştuk sabahta 7:30 da kalktım tam bir facia gibi geçti günüm.ama olmadı barıştıramadık boşa giti uykusuzluğum.konuda senin annen benm annem meselesi.erkek azcık akıllı olacak :)hayırlısı olsun onlar için artık.şimdilik dedikodularım bu kadar.:)ayrıca yarına dolma yaptım onu yiyeceğiz iki taşın arasına sıkıştırdım ne yaptığımıda :) herkese iyi bir güne başlangıç olur inşl.

hoşgeldin,yarı hemşeri sayılırmışız,ben de mersinliyim.Evlenince merkezde mi oturacaksınız?

hoşbulduk. evlenince istanbulda oturcaz inşallah nişanlım orda zaten ben de eş durumu isticem :)

teşekkürler hayırlısı evet :) düğünden sonra istanbula gidiyorum inşallah :)) ben de 2009dan beri elbistandayım.

siz nereye isteyeceksiniz tayin?

selam kızlar yeni gördüm bu topiği. elbistandayım ben de. aranızda elbistanda olan var mı acaba?
hoşgeldin aramıza benim eşim maraşlı o yüzden burdayım sende ne güzel yabancı yerde görev yapmıyosun baba memleketiymiş...

saol özlurcum evet genelde akraba ziyareti eşimin bütün akrabalarıda maraşta çoğuda çağlayanceritte merkeze bile az gelebiliyoruz o yüzden hiç gezemedim sadece kapalı çarşı falan..

oh oh ne güzel gezdirmişsiniz çocukları çok iyi olmuş.. kayınvalidemleri gönderdik ama çok yoruldum iyice gezdirdik konyayı ben bile epeydir gitmemiştim banada iyi oldu..

Bence de erkeğe çok görev düşüyor,dengeyi kurmak zorunda.Hayırlısı,inş bundan sonra çok mutlu olurlar.Akşam için şimdiden afiyet olsun,pek güzel olur dolma da

melihacım kayınvalidenlerin sizde olduğunu atlamışım sanırım.Ne denir bilemedim,Allah kavuştursun mu diyeyim,rahatladın mı diyeyim :)

aqualilly bazen ben de istanbul da yaşasam nasıl olurdu diye düşünüyorum,imkanları çok fazla.Etkinlikler,fuarlar hep orda yapılıyor.Ama bir yere gitmek için saatler öncesinden çıkmak fazlaca zaman kaybı,can sıkıcı.

hmm istanbul, iyi, sen de istiyorsan neden olmasın :) ben de burçin gibi düşünüyorum, istanbul imkanlar şehri ama kalabalık, trafik, yoğunluk, güvensizlik... bunlar bana göre değil, yaşamak istediğim en son yerdir :) eşin de mi örtmen :)
kızlar tayinimizi yaptık bitti, inşallah iyi olur bizim için :) tercihler şöyle: muğla, aydın, izmir, denizli, kocaeli,manisa ve düzce. her bölgeden 1 il yazmak zorundaydık, kural böyle, neyse ki bütün ege illeri ayrı bölgedeymiş :)

göknurcum, sabaha kadar konuştunuz demek, insanın içinde bittiyse bi de istediğin kadar konuş, değişmiyor, sadece erkeğe değil bayana da çok iş düşüyor bence denge konusunda. aileler çok karıştırılmamalı, eşin ailenle muhatap olmak istemiyorsa, buna bile saygı duyulmalı bence, ben, muğlaya gidersek, asla eşimi hiç bişeye zorlamıycam, köye gideceksem ben kendim gidicem, ona "sen de gel" demiycem.annemler köyde yaşıyor da :) eşimin de bayıldığı yer bizim köy, bağ bahçe bayılıyor, ev yapalım oraya diyor hatta, inş iyi geçinirler :) dolma da çok canım çekiyor bu aralar, geçen haftasonu yaptım ama doyamıyorum...bugün mantı ve patates salatası var menüde, yeşil soğanlar kötü olmadan bitireyim diyorum...

melihacım, hadi atlatmışsın... gözünaydın, sana da değişiklik olmuş gezmişsin bol bol :)

Son düzenleme:

hani bolu hanii şakada hayırlısı olsun ayşegül ablacımm en güzel yerleri yazmışsın sen saten bakalımm cok merak ettim nereye gidiceksinizz

hani bolu hanii şakada hayırlısı olsun ayşegül ablacımm en güzel yerleri yazmışsın sen saten bakalımm cok merak ettim nereye gidiceksinizz

:))) bolu yooook :) ya sibelcim boluyu da düşündük de herkes "bolunun maraştan farkı yok, daha soğuğu hatta" deyince yazmadık,düzce yazdık, düzce de pek iyi değilmiş ama zaten 7. tercih,gelmez oraya kadar, ölü tercih yani :) sen neler yapıyosun bakalım ?

burçincim evet kayınvalidemler gelmişti 2 gün kalıp gittiler biraz koşuşturdum ama 2 gün olunca rahat geçti...

ayşegülcüm saol cnm atlattık kızsamda bi yandan üzülüyorum kendi oğullarının evi senede 1 kere gelebiliyolar eğer aniden çıkmış bişi olmazsa benimde oğlum var insan öyle düşününce biraz kötü oluyo napalım ama nasip.. cnm seninde tayin yerlerin hayırlı bi yer olur inşallah ne zaman belli olcak sonuçlar?

48&58 canım tercıhlerınız hayırlı olsun...
aqualilly arkadasım hosgeldın... İstanbul güzel şehir herşey elinin altında dogma buyume ıstanbullu olarak bazen nefret edıyorum kalabalıgından trafıgınden aksamları eve gelmek sabahları ıse gıtmek facıa 10 dklık yol 1 saatı buluyor Ama İstanbuldan başka yerde de yaşam düşünemiyorum bir alıştın mı kopamıyorsun... Tuaf ama ne kadar nefret etsemde kız kulesıne karsı bogaza karsı cay ıcınce gecıyor sınırım...
Bende bu ıstanbulu bırakıp maraşa gelıyorum :) Umarım çabuk alışırsınn:)

göknurcum umarım ıkısı ıcınde hayırlısı olur evlılık zor malesef ıkı tarfada buyuk yukler bınıyor... İki farklı ınsan ıkı farklı aıle anlaşmazlıklar oluyor en buyuk yuk cıftlere dusuyor anlayıslı olmayınca zor allah yardımcıları olsun... Buarad dolmaları afıyet şekerle yıyın...

Melihacım bende bu sefer cok gezemem ama uc sene ordayım gezerım heryerını herhalde ... Çok büyük olmasa gerek :)

aqualilly arkadasım hosgeldın... İstanbul güzel şehir herşey elinin altında dogma buyume ıstanbullu olarak bazen nefret edıyorum kalabalıgından trafıgınden aksamları eve gelmek sabahları ıse gıtmek facıa 10 dklık yol 1 saatı buluyor Ama İstanbuldan başka yerde de yaşam düşünemiyorum bir alıştın mı kopamıyorsun... Tuaf ama ne kadar nefret etsemde kız kulesıne karsı bogaza karsı cay ıcınce gecıyor sınırım...

göknurcum umarım ıkısı ıcınde hayırlısı olur evlılık zor malesef ıkı tarfada buyuk yukler bınıyor... İki farklı ınsan ıkı farklı aıle anlaşmazlıklar oluyor en buyuk yuk cıftlere dusuyor anlayıslı olmayınca zor allah yardımcıları olsun... Buarad dolmaları afıyet şekerle yıyın...

Melihacım bende bu sefer cok gezemem ama uc sene ordayım gezerım heryerını herhalde ... Çok büyük olmasa gerek :)

hayırlısı olsun ayşegülcüm,inş en çok istediğin yer gelir.

3 yılda öğrenmedik yeri kalmaz buranın özlurcum,küçük bir yer sonuçta.

bu arada ben cumartesi urfa'ya gidiyorum.Bakalım nasıl bir yer,hep merak ederdim.Pazar da üniversite sınavında görevliyim.

düzce boluya 45 dk evet boludan farkı yoktur maraşın hattaa daha beter burası soğuk konusunda nisan olcak halaa donuyoruz acayip soguk güya güneş oluyo ama acayip soguk yani :) hayırlısı olsun bakalım ya ablacım ben napıyım iş güç devamm hergün farklı bişicikler yok :)

merhaba kızlar...
melihacım, teşekkürler inşallah hayırlı olur, haziranda belli olacak eşiminki yani bu tercihler. ben ağustosta istiycem, eylülde belli olur benimki, maraşta kalırmışım :)

burçin, ne güzel urfaya gideceksin, ben beğendim urfayı, gezip görülmesi gereken, havası teneffüs edilmesi gereken çok otantik bi yer, çok farklı geldi bana, yaşamak istemem orda ama çok hoş bir ortam...ne gezisi bu arada?

özlurcum teşekkürler canım...

sibelcim, kolay gelsin çalışıcaz istemesek de napalım :))) buralar ılıdı bayağı, baharlık giyiyorum ben 2 haftadır, havalar güzelleşti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…