- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
ben de ablam olmasını isterdimönümde örnek alacağım bi model olurdu, ev işlerinden tut da makyaj yapmaya kadar her şeyi ondan görüp yapmak isterdim...
burçin senin duyguların hep mi böyle :) valla üzüldüm şimdi senin için :))) ben gene hamileliğimi kullanıp kendime ödülveriyorumbazen de gene de içim rahat etmiyor, zor durum...inşallah veririm,sen kaç kilo almıştın hamileliğinde?
şimdi yürüyüşe çıkıcam, bi arşınlıyim alt caddeyi :)
10 kilo almıştım şükür.12-15 normal zaten.İnşallah sen de çok almazsın.Ben 2-3 saat kesin yürürdüm günde.Onun çok faydası olmuştur,yoksa bu iştahla...Yürüyüş arkadaşı istersen alo de yeter,hemen eşlik ederim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugün test yaptım hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
önce evde gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı sonra eşimi aradım hemen geldi kan testi yaptırdık ve pozitif çıktı ayyyyyyy çok şaşkın ve heycanlıyım...
oleeeeeeey 2.bebeğimiz de yoldaaaaaaaaa.walla çok sevindim.haydi hayırlı uğurlu olsun inşl.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.zamanlaman tutmadı sanırım.zamansız bebek :):): aceleci bebek:)
Sırada burçinin bebek haberi var.
ayy çok sevinirim valla :) aklıma geldi aslında da haber vermeden şimdi, çocuğu var dedim, ararım gideceğim zaman, yarın gidebilirim akşamüstü. özçamın o tarafa doğru gidiyorum ben, sonra da parka gelip aletlerde oyalanırım :)
inşallah ben de çok almam ama şimdiden aldığıma göre, sonumdan korkuyorum
melihacım, benim abim var 1 tanecik, abisinin olması çok güzel bi kız için :) ama hemcinsin yeri bambaşka olurdu sanırım :)
önce evde gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı sonra eşimi aradım hemen geldi kan testi yaptırdık ve pozitif çıktı ayyyyyyy çok şaşkın ve heycanlıyım...
oyy oyyy meliha ablacımm hayırlı olsunnnsıradann gidiyoo vallaa hatunlarrr oohhh darısı başımıza
çok teşekkürler canım inşallah tez vakitte sendende hayırlı haberler alırız inşallah sağlıkla olsunda tabi kız olmasıda içimden geçmiyor diilçok iyi olur canım,o aletler favorim zaten,iyi ki varlar
çok sevindim canım,darısı bana inşallah.Aralık'ta doğacak sanırım,bu yıl kız yılıymış ama bakalım artık...
anaaaaaaaaaambebek geliyor, çok sevindim canım, istemekle istememek arasında kalmıştın, beklemiyordum senden böyle bi haber valla :))) demek ki istiyormuşsun :) hadi hayırlı olur inşallah...
iyi akşamlar kızlar diyecektim baktım saat epey olmuş.:)benim akşamım ya ondan sanırım.bugünde bir heyecanla açtım topiği başka bebek haberi varmı diye :):) diğer ayda burçin gelecek bu haberle inşl.
nasıl gidiyor iş ev kısacası hayat :) benim hep yorucu ve yoğun.bir tanede yardım edecek bir hanım bulduk şükür yarın gelecek.iş yükümüz hafiflemiş olacak inşl.bende başka haber yok :)
senin saatler karştı iyice göknurcuk:)))maşallah ama bu tempoya iyi dayanıyorsun, inşallah böyle devam eder, yardımcı tam zamanında oldu desene, iş hafifleyince rahatlarsın umarım, bu sefer de işi büyütücez diye çalışırsınız :))) o günleri de görürüz inşallah :)
okul-ev- hayat iyi gidiyor kendi adıma, okulun kapanmasına da az kalmış şöle hesaplayınca, 8-10 hafta bişey, biraz hızlı gidicem konuları yetiştirmek için. müfettiş bekliyoruz bugünlerde gelemedi bi türlü, gelse de kurtulsak :)
meliha, her işte hayır vardır canım, allahtan fazla uğraştırmadı sizi :)
evet cnm hayırlısı böyleymiş rabbim verdi bekletmedi çok şükür...
az kalmış tatile belki bu son haftaların bu okulda üzülüyosundur yinede alıştın öğrencilerinde
meraba kızlar, nasılsınız? çok uzun zamandır gelemiyordum(
ancak toparlayabildim kendimi, bebek tedavisi çok zor bir süreçmiş, yaşamadan bilinmiyor. en son aşılama olmuştu, sonrasında da düşükle noktalandı. olmaması mı daha zor, olup kaybetmek mi kıyaslanamıyor bile.
inşaallah sizler iyisinizdir, sayfalar çok ilerlemiş, geçmişe bakamadım. varmı güzel haberler
aa yazmışsın sevindim :)
zor günlerdir eminim semacım, ben de evet bebiş bekliyorum ama bizim de hemen olmadı 6. ayımızda oldu, eşimin tedavi süreci vardı, onu hallettk, beklenmedik anda geldi bebek, hayırlısı olsun... eminim düşük yapmak daha zordur , aşılama falan daha zahmetli şeyler tabi, biz o seviyeye gelmedik şükür ki, ama düşünmedik değil tüp bebek işini, umarım senin için de yolunda gider her şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?