hayırlısı olsun ayşegülcüm,inş en çok istediğin yer gelir.
3 yılda öğrenmedik yeri kalmaz buranın özlurcum,küçük bir yer sonuçta.
bu arada ben cumartesi urfa'ya gidiyorum.Bakalım nasıl bir yer,hep merak ederdim.Pazar da üniversite sınavında görevliyim.
merhaba kızlar...
melihacım, teşekkürler inşallah hayırlı olur, haziranda belli olacak eşiminki yani bu tercihler. ben ağustosta istiycem, eylülde belli olur benimki, maraşta kalırmışım :)
burçin, ne güzel urfaya gideceksin, ben beğendim urfayı, gezip görülmesi gereken, havası teneffüs edilmesi gereken çok otantik bi yer, çok farklı geldi bana, yaşamak istemem orda ama çok hoş bir ortam...ne gezisi bu arada?
özlurcum teşekkürler canım...
sibelcim, kolay gelsin çalışıcaz istemesek de napalım :))) buralar ılıdı bayağı, baharlık giyiyorum ben 2 haftadır, havalar güzelleşti :)
göknur ya ben ve eşim de bakla sevmeyenlerdeniz :) allahın nimeti ama yemek istemiyorum, sevenlere lafım yok. sevmeyince de nasıl pişiricen de mi, tadına bakmak bile zor pişirirken :) çok geç kalmış yemeğin, nasıl dayanıyorsun bu kadar yoğunluğa ya(( ben olsam yatağa atarım kendimi, ne yemeği :) senin urfa maceranı hatırlıyorum, şıllık meselesi vardı bi de DD evet, tayin için güzel yerler yazdık, hayırlısı olsun...
burçin, evet geç belli olyor tayin, ne zor olucak o tarihe kadar beklemek...
sibel, kar mı yağıyor anaaaa :))) karı her durumda severim ben :) oraya da gelir bahar, bugün soğuktu burda hava...
ay kızlar bugün eski ev sahibim çağırdı,bana dolma yapmıııışşş :) hem orda yedim, hem de eve koydu, nasıl makbule geçti anlatamam :)
oh ne güzel olur öyle hazırdan gelen yemek hele böyle hamileyken afiyet olsun cnm...merhaba kızlar...
melihacım, teşekkürler inşallah hayırlı olur, haziranda belli olacak eşiminki yani bu tercihler. ben ağustosta istiycem, eylülde belli olur benimki, maraşta kalırmışım :)
burçin, ne güzel urfaya gideceksin, ben beğendim urfayı, gezip görülmesi gereken, havası teneffüs edilmesi gereken çok otantik bi yer, çok farklı geldi bana, yaşamak istemem orda ama çok hoş bir ortam...ne gezisi bu arada?
özlurcum teşekkürler canım...
sibelcim, kolay gelsin çalışıcaz istemesek de napalım :))) buralar ılıdı bayağı, baharlık giyiyorum ben 2 haftadır, havalar güzelleşti :)
merhaba kızlar.
hayırdır burçin neden gidiyorsun urfaya gezmeyemi.bende ayşegüle katılıyorum daha önce aynısı bende söylemiştim otantik biryer diye.çok değişik bir yer.sanki türkiye değilde arap ülkesine gitmişssin gibi oluyor :)))))hatta orda terbiyesiz diye bir lokanta var ünlüymüş orda orayada git veee çilekli salatasından ye :)))))))))anlatmıştım hatırlarsanız.
Evlilik zor ama uyum sağlandığında yani denge olayı olduğunda bir okadar da güzel bir kurum:)herkes için hayırlısı arkadaş içinde zor gibi barışma nasip artık.
çıtııır gayet güzel yerler yazmışssınız inşl hakkında hayırlısı olur düzceyi öğrenmişssin zaten neden yazdınki orayı diyecektim açıklamayıda yapmışssın olmuş bitmiş :)
ya eşimde bakla almış bunu yaparmısın diye ben sevmiyorumki baklayı.ne zor insanın sevmediği yemeği yapmak.birazdan yapacağım baklayı :)yani yarına bakla var bende makarna falan yerim artık.
hmm istanbul, iyi, sen de istiyorsan neden olmasın :) ben de burçin gibi düşünüyorum, istanbul imkanlar şehri ama kalabalık, trafik, yoğunluk, güvensizlik... bunlar bana göre değil, yaşamak istediğim en son yerdir :) eşin de mi örtmen :)
kızlar tayinimizi yaptık bitti, inşallah iyi olur bizim için :) tercihler şöyle: muğla, aydın, izmir, denizli, kocaeli,manisa ve düzce. her bölgeden 1 il yazmak zorundaydık, kural böyle, neyse ki bütün ege illeri ayrı bölgedeymiş :)
göknurcum, sabaha kadar konuştunuz demek, insanın içinde bittiyse bi de istediğin kadar konuş, değişmiyor, sadece erkeğe değil bayana da çok iş düşüyor bence denge konusunda. aileler çok karıştırılmamalı, eşin ailenle muhatap olmak istemiyorsa, buna bile saygı duyulmalı bence, ben, muğlaya gidersek, asla eşimi hiç bişeye zorlamıycam, köye gideceksem ben kendim gidicem, ona "sen de gel" demiycem.annemler köyde yaşıyor da :) eşimin de bayıldığı yer bizim köy, bağ bahçe bayılıyor, ev yapalım oraya diyor hatta, inş iyi geçinirler :) dolma da çok canım çekiyor bu aralar, geçen haftasonu yaptım ama doyamıyorum...bugün mantı ve patates salatası var menüde, yeşil soğanlar kötü olmadan bitireyim diyorum...
melihacım, hadi atlatmışsın... gözünaydın, sana da değişiklik olmuş gezmişsin bol bol :)
48&58 canım tercıhlerınız hayırlı olsun...
aqualilly arkadasım hosgeldın... İstanbul güzel şehir herşey elinin altında dogma buyume ıstanbullu olarak bazen nefret edıyorum kalabalıgından trafıgınden aksamları eve gelmek sabahları ıse gıtmek facıa 10 dklık yol 1 saatı buluyorAma İstanbuldan başka yerde de yaşam düşünemiyorum bir alıştın mı kopamıyorsun... Tuaf ama ne kadar nefret etsemde kız kulesıne karsı bogaza karsı cay ıcınce gecıyor sınırım...
Bende bu ıstanbulu bırakıp maraşa gelıyorum :) Umarım çabuk alışırsınn:)
göknurcum umarım ıkısı ıcınde hayırlısı olur evlılık zor malesef ıkı tarfada buyuk yukler bınıyor... İki farklı ınsan ıkı farklı aıle anlaşmazlıklar oluyor en buyuk yuk cıftlere dusuyor anlayıslı olmayınca zor allah yardımcıları olsun... Buarad dolmaları afıyet şekerle yıyın...
Melihacım bende bu sefer cok gezemem ama uc sene ordayım gezerım heryerını herhalde ... Çok büyük olmasa gerek :)
teşekkür ederim kızlar...evet yürüyüş zaten yapmam lazımdı, ihmal ettim...göknur yüzünden mi veriyosun kiloyu, zaten yüzün ufak :) bend e yüzümden versem keşke, tombik yanaklarım gitse :)))
burçin, senin göbiş duruyo mu hala :) yükselen ne değeri bu arada? kullanman gereken ilaç yan etkileri mi var ?
burçin o ne cidden.yükseldiğine göre kötü.geçer inşl.aman ilaç kullanmaktan bende nefret ediyorum.eşimde tam zıt azcık grip olur gibi olsun soluğu ya acilde ya da ilaçlarn yanında akır :):) ilaç içmede dikkat et bakalım.ben kilo vermek istemiyorum.zaten küçüğüm b,rde kilo versem çocuk gibi oluyorum :)))))))isteyenler versin.
ayşegül diğerleride gidiyorda ama önce yüzüm güccüücük kalıyor.zaten küçük.aman kilo iyi değil nasıl olsa formumu koruyorum :)Konya çok soğuktu bugün.yani iyi esiyordu maraşın rüzgarı gibi.sizlerin memllketinde durumlar nasıl :)
ben istanbulda okudum zaten ünv.yi o yüzden isteyerek ve severek dönüyorum tekrar ist.aben de istanbul dışında yaşam düşünemiyorum her yer sıkıcı ve küçük geliyor. ayrıca istanbul'da boğaza bakmak bile yeter ♥ istanbuldan sonra elbistan kabus gibi gelmişti :/ şimdi alıştım biraz ama çok sıkılıyorum hala insanları da çok farklı hiç uyum sağlayamadım umarım tayinde bi sorun çıkmaz da kavuşurum hem ist.a hem eşime
burda herkes tayinci heralde sürekli birileri bi yerlerden bi yerlere gidiyor
saol cnm.. tüh ben çıkmışım görmedim sobelediğini:) afiyet olsun sana canım.eşimde öyle yedi.damak tadı işte farklılaşıyor :))))ayrıca sobeeeeeee.
ayşegülcüm çok sevindim bebişinin iyi olmasına kilon çok diil ama tabi yürüyüş çok iyi olur bende başlıcam yürüyüşe kilo vermek içinGöknur ya gerçekten allah sağlığına zarar vermesin, gerçekten iyi idare ediyorsun ev ve işi, ve ayrıca gezmeleri :) bravo sana :) ben olsam kesinlikle dayanamam, canım çok tezdir ve kıymetlidir, nazlanırım hemen :) bu aralar gene giriyorsun nete. bugün dr kontrolüm vardı, bebeği daha net gördük artık, eli kolu dizleri belirgin, ense kalınlığı ölçüldü normal, 2li test için kan verdim, sonuç pazartesi falan çıkarmış, inşallah iyi çıkar, sorun yok yani şimdlik...kiloma bakıldı, normalde 51le başladım, 53-55 arası olmuştum, tokken 55e varıyor,sabah aç karnına 53tüm, drda bi ölçüldü 56.. fazla dedi dr, yürüyüş yapmalısın dedi, bugün başladım, artık her gün ya da 2 güne 1 yürüyüş yapıcam :)
melihacım sağol canım iyi dileklerin için...hem de nasıl güzel oluyor hazır yemek:))))
göbiş durmaz mı canım,ama o göbeğe rağmen beni çok zayıf görüyorlar ya hayret.Öğrencisi öğretmeni.Hergün bir kaç öğrencim soruyor niye zayıf olduğumu.Demek iyi kamufle ediyorum göbeğimi :)
Sedimantasyon değeri özellikle iltihaplı romatizmalarda,yoğun enfeksiyonlarda,kanserde,kalp ameliyatlarından sonra artan bir değer.Kırmızı kan hücrelerinin çökme hızının ölçüldüğü bir teknik.Yani benim hastalıkta da oldukça yükselebiliyor.İlaçların yan etkisi feci derecede çok ve hastalığın tedavisi olmayınca sadece baskılıyor,yani zaten geçirmiyor.
Kilon iyi zaten göknurcum,ama bu yaşlarda ne kadar zayıf olsak iyi bence,yaşla beraber ne yazık ki üstümüze kalıyor.Kurtulmak da zorlaşıyor.Bizim buralar birkaç gündür epey serin.Şuan da kapalı ve yağmurlu zaten.
istanbul'dan sonra elbistanı düşünemiyorum bile.Uyum sağlayamaman çok normal,neyse ki dönüyorsun.Senin adına sevindim.
melihacım sen nerelerdesin?
ben istanbulda okudum zaten ünv.yi o yüzden isteyerek ve severek dönüyorum tekrar ist.aben de istanbul dışında yaşam düşünemiyorum her yer sıkıcı ve küçük geliyor. ayrıca istanbul'da boğaza bakmak bile yeter ♥ istanbuldan sonra elbistan kabus gibi gelmişti :/ şimdi alıştım biraz ama çok sıkılıyorum hala insanları da çok farklı hiç uyum sağlayamadım umarım tayinde bi sorun çıkmaz da kavuşurum hem ist.a hem eşime
burda herkes tayinci heralde sürekli birileri bi yerlerden bi yerlere gidiyor
melihacım aynı ilde olmanız ne güzel,ben de bir ablamın olmasını ve aynı ilde olmayı öyle çok isterdim ki...
ayşegülcüm beni anlamışsındır o zaman,düşün ben hiç doymuyorum,habire yiyorum.Hamileliğimi düşün bir de.Kilo moralini bozmasın,eminim doğumdan sonra verirsin,vücut yapın belli zaten.
evet cnm aynı ilde olmak güzel gerçekten hiç bi arkadaş tutmuyor onların yerini keşke benimde olsa 2 kızım birbirine destekmelihacım aynı ilde olmanız ne güzel,ben de bir ablamın olmasını ve aynı ilde olmayı öyle çok isterdim ki...
ayşegülcüm beni anlamışsındır o zaman,düşün ben hiç doymuyorum,habire yiyorum.Hamileliğimi düşün bir de.Kilo moralini bozmasın,eminim doğumdan sonra verirsin,vücut yapın belli zaten.
ben de ablam olmasını isterdimönümde örnek alacağım bi model olurdu, ev işlerinden tut da makyaj yapmaya kadar her şeyi ondan görüp yapmak isterdim...
burçin senin duyguların hep mi böyle :) valla üzüldüm şimdi senin için :))) ben gene hamileliğimi kullanıp kendime ödülveriyorumbazen de gene de içim rahat etmiyor, zor durum...inşallah veririm,sen kaç kilo almıştın hamileliğinde?
şimdi yürüyüşe çıkıcam, bi arşınlıyim alt caddeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?