biz 2008 yılından beri istiyoruz, bir ay bile insana çok uzun bir zaman gibi geliyor, yılların verdiği acıyı düşün artık, çok beklemeden bu sevincini yaşamış olman çok güzel, inşaallah sağlıkla kavuşursun küçük meleğine, Allah kimseye bunları yaşatmasın.
günaydın kızlar
dün doktora gittik keseyi gördük 3 tüpte kan verdik tesler için hatfaya tekrar gel dedi doktor tam 5 haftalıkmış bebiş
ayşegülcüm senin bebiş nasıl cnm artık cinsiyetinin belli olmasına az kalmıştır herlde
burçincim sen ne yaptın cumayı bekliyodun ne oldu??
göknurcum senin işler yoğun pek giremiyosun heralde cnm..
sorma melihacım, valla üzülüyorum, hem iyi bi kaç dostum var, onlardan ayrılıcam diye üzülüyorum hem de öğrencilerime çoook alıştım,hepsi kardeşim çocuğum gibiler...daha 1 kaç ay önce 1 sınıfımı yeni gelen 4. ingilizce öğretmenine vermek zorunda kaldım, öğrenciler ağladılar niye bizi bıraktınız diye, idareye gidip geri istemişler beni :)okuldaki olayların nasıl işlemesi gerektiğini bilmedikleri için duygusal yaklaşıyorlar, küçükler daha, unutur giderler 2 gün sonra :) 8. sınıflarımla diyaloğum da bambaşka,onlar daha bi farklılar, onlarla sohbet edebiliyoruz,özel hayatımızı bile paylaşabiliyoruz, çok seviyorm hepsini, başka okula alışmak çok zor olucak((
bebiş de iyi şükür, 2li test sonuçlarım iyi çıktı, cinsiyet konusunda dr um kıza benziyor ama daha erken söylemek için dedi,bakalım ne olur, ay sonu kontrolüm...
kızlar bu arada 2li test yaptırınca 3.ye gerek yok mu? dr öyle söyledi ama yaptırmakta fayda var mı ?
burçin, göknur,sibel,özluur nerelerdesiniz(((
meraba kızlar, nasılsınız? çok uzun zamandır gelemiyordum(
ancak toparlayabildim kendimi, bebek tedavisi çok zor bir süreçmiş, yaşamadan bilinmiyor. en son aşılama olmuştu, sonrasında da düşükle noktalandı. olmaması mı daha zor, olup kaybetmek mi kıyaslanamıyor bile.
inşaallah sizler iyisinizdir, sayfalar çok ilerlemiş, geçmişe bakamadım. varmı güzel haberler
cnm kolay olmıcak ayrılman öğrencilerinin bağımlılığı zordur heralde çünkü onlar karşılıksız masum bi sevgiyle bağlanıyolar e tabi sende alıştın kaç yıldır zor olur ama inşallah çabuk alıiırsın gittiğin yeresorma melihacım, valla üzülüyorum, hem iyi bi kaç dostum var, onlardan ayrılıcam diye üzülüyorum hem de öğrencilerime çoook alıştım,hepsi kardeşim çocuğum gibiler...daha 1 kaç ay önce 1 sınıfımı yeni gelen 4. ingilizce öğretmenine vermek zorunda kaldım, öğrenciler ağladılar niye bizi bıraktınız diye, idareye gidip geri istemişler beni :)okuldaki olayların nasıl işlemesi gerektiğini bilmedikleri için duygusal yaklaşıyorlar, küçükler daha, unutur giderler 2 gün sonra :) 8. sınıflarımla diyaloğum da bambaşka,onlar daha bi farklılar, onlarla sohbet edebiliyoruz,özel hayatımızı bile paylaşabiliyoruz, çok seviyorm hepsini, başka okula alışmak çok zor olucak((
bebiş de iyi şükür, 2li test sonuçlarım iyi çıktı, cinsiyet konusunda dr um kıza benziyor ama daha erken söylemek için dedi,bakalım ne olur, ay sonu kontrolüm...
kızlar bu arada 2li test yaptırınca 3.ye gerek yok mu? dr öyle söyledi ama yaptırmakta fayda var mı ?
burçin, göknur,sibel,özluur nerelerdesiniz(((
cnm hoş geldin iyi dilekerin için çok teşekkür ederim rabbim sanada inşallah en kısa zamanda gösteririr kolay diil tabi cnm yıllarca beklemek tedavi görmek ve düşük rabbim mutlaka senide sevindirecektir cnm sen iyi ol yinede mevlam nelere kadir cnm benim.. peki tüp bebği denemyi düşünüyo musunuz??meraba kızlar, nasılsınız? çok uzun zamandır gelemiyordum(
ancak toparlayabildim kendimi, bebek tedavisi çok zor bir süreçmiş, yaşamadan bilinmiyor. en son aşılama olmuştu, sonrasında da düşükle noktalandı. olmaması mı daha zor, olup kaybetmek mi kıyaslanamıyor bile.
inşaallah sizler iyisinizdir, sayfalar çok ilerlemiş, geçmişe bakamadım. varmı güzel haberler
çok sevindim melihacım,inşallah 40 hafta sorunsuz biter de kavuşursun bebene.Ben daha adet olmadım,ama umudum da yok,gecikmiştir belki
ne güzel,sağlıklı olsun da,kız-erkek önemli değil.Ben üçlüyü yaptırmamıştım ama sen bilirsin tabii.Test sonuçlarının iyi çıkması epey rahatlatmıştır seni.Hamileyken çok stresli oluyor insan,hep olumsuz düşünüyor sanki,yani ben öyleydim.
çok üzüldüm canım.Ben de bu kız nerelerde diyordum.İnşallah senin de iyi haberlerini alırız,inanıyorum buna.Moralini bozma,Allah'ın takdiri.Tüm kalbimle dua edeceğim sana
inşallah öyle olur cnm sağlıklı olur Allaha emanet ettik rabbim korusun bebişimi sende hala bi belirti yok dimi hadi inşallah iyi haberlerle gelirsingünaydın kızlar
melihacım canını sıkma bunun için,hem daha o tarihte döllenme olmamış bile olabilir,kaç günde bir adet oluyorsun? Yumurtlama günün için sordum.Varsayalım tam o gün,yine de daha ilk başlar olduğu için sorun çıkacağını sanmam.Allah korumak istedikten sonra,gerisi boş.Ben Kağan'a planlı hamile kalmadım,üstelik korunurken hamile kaldım.Hastalığım yüzünden de düzenli ilaç içiyordum ve basit ilaçlar değil.Hamile kaldığımı anlayınca çok üzülmüştüm.Dr da net konuşamamıştı.Yine de şükür sağlıklı oldu kuzum.Yani kesin bile olmayan bir şey için moralini bozma.
selam kızlar...
burçincim sorma , gerçekten en kötüsü düşünülüyor :) valla rahatladım sonuç iyi gelince, tabi hiç bi şeyin garantisi yok hayatta, neyin ne olacağı belli olmaz ama yine de rahatlama oldu...
umarım bu gecikme hayırlı olur...olmazsa önümüzdeki aylara bakarız :)
melihacım, diş konusunda ben bi sıkıntı olmadığını biliyorum ama yine de aklına takılıyorsa araştır bakalım, doktoruna sor, ben sorun olmadığını duymuştum... bakalım bebiş ne olur, kız olursa daha bi sevinirim, sağlıklı olsun da :)
burçincim hadi bakalım inşallah müjdeyle gelirsin...
ayşegülcüm en iyisi doktoruma soruyum ben inşallah önemli bişi olmaz
sibelcim çok tatlısın cnm çok teşekkürler sen nerelerdesin neler yapıyosun??
günaydıınnnnnnn sizinn avatarlarınızıı yerimm yaa topicçeneee bebiş beklerlermişşş amaaann
çook şeker maliha ablacım aysegul ablacımm süperr bayıldım avatarlaraa
he heee :))) teşekkürler sibelcim, çok şirin olmuşlar demi karnı kocaman :)
hehee evett yaa ama melihaa ablanınn çok büyükk birass yaaaikiz falan bekliyo sanırım
evet melihanınki büyük :) valla ben özel seçtim avatar resmimi, çok cici buldum, öyle tartıda kocaman göbişli görürsem kendimi psikolojim bozulur :) meliha daha soğukkanlı herhal :)
veee büyük olasılıkla hamileyim,çok şükür ya,ne stresliymiş.Dün çift çizgiyi görmüştüm ama yine de kan tahlilini bekledim size söylemek için.Tahlile göre 6 haftalık ama bence o kadar olmamıştır.Bakalım cumaya randevu aldım ,dr da söylesin hamile olduğumu da rahatlayayım.Hala emin olamıyorum ya,o kadar bekleyince :))
burçincim cnm benim hayırlı olsun gözün aydın cnm inşallah doktorda söyler ama artık belli yani hamişsin çok sevindim kız yoksa sende mi aralık annesi olcaksın hadi bakalım arka arkaya gelir bebişimiz inşallah
ayşegülcüm ve sibelcim bak şimdi benimde psikolojimi bozdunuz gidiyimde kendime az göbüşlü bi hamile buluyum bana şirin gelmişti ama şimdi beni de etkilediniz yawww...
göknurcum ve semacım en kısa zamanda sizlerden de hayırlı haberleri alırız inşallah kızlar hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?