- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
reyyancım sen de hoşgeldin
evettt,cinsiyeti öğrendim, erkekmiş.İsim bile düşündüm.Ne zamandır aklımdaydı.Size de sorayım,beğenecek misiniz bakalım.Adı Çağan olabilir.Kağan'a da pek uyumlu :)
meraba:) maraşta mısın ?slmlar bende maras
yım
merhaba kızlar
evettt,cinsiyeti öğrendim, erkekmiş.İsim bile düşündüm.Ne zamandır aklımdaydı.Size de sorayım,beğenecek misiniz bakalım.Adı Çağan olabilir.Kağan'a da pek uyumlu :)
merhaba kızlar
oo burçin işin zormuş valla :) 2 erkek birde eşin 3 erkek :)Allah yardımcın olsun şimdiden.sağlıklı olsunda ne olursa olsun.inşl kucağına almayıda nasip edr.
aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiler :)
ayşegülcüğüüm düğün 21 haziranda ama bu yeni sisteminiz varya dört dörtlük sisteminz yani :) onun için eşim belki izin yada rapor alamayabilirim dedi.sıkı tutacaklarmış işi eğitim için.eğer olursa 20 haziran gibi maraşta olacağız.gelir gelmezde görüşebilirz siz ayarlayın da tarihi.o tarihler arasında inşl.yinede haberleşiriz inşl.gelmesseniz evlerinizi basraım artık notiyim.
hmm, biz maraşlı değiliz maraşta oturuyoruz, maraşta bizden başka oturan yok yaw, herkes gitmiş :)))hos buldukk ben maraslıyım has maraslı hemde ankarada oturuyorum ama yas 20![]()
oo burçin işin zormuş valla :) 2 erkek birde eşin 3 erkek :)Allah yardımcın olsun şimdiden.sağlıklı olsunda ne olursa olsun.inşl kucağına almayıda nasip edr.
aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiler :)
ayşegülcüğüüm düğün 21 haziranda ama bu yeni sisteminiz varya dört dörtlük sisteminz yani :) onun için eşim belki izin yada rapor alamayabilirim dedi.sıkı tutacaklarmış işi eğitim için.eğer olursa 20 haziran gibi maraşta olacağız.gelir gelmezde görüşebilirz siz ayarlayın da tarihi.o tarihler arasında inşl.yinede haberleşiriz inşl.gelmesseniz evlerinizi basraım artık notiyim.
meraba:) maraşta mısın ?
ayy 2 erkeğin oluyor desene, kolay gele sana şimdiden :))) çağan ismi güzelmiş, ikiz isimleri gibi olmuş yaa , çok tatlı :) çağın da olur mesela :) hayırlı olsun hadi bakalım...
asff, valla gelinlerimiz göknur, nanelişeker ve pantera :) ben ve miskokulum görev nedeniyle maraştayız, benim de tayin çıktı yeni, eşimin yani,5 yıllık maraş maceram burda bitecek herhalde :) ben de eş durumu ya da ildışı tayinle giderim inşallah... sen bahset kendinden bize :)
hmm, biz maraşlı değiliz maraşta oturuyoruz, maraşta bizden başka oturan yok yaw, herkes gitmiş :)))
anladım göknurcum, inşallah raporla falan gelebilirsiniz, ne kaldı şurda ayyygel valla evi bas, hakkındır :)
semacım inşallah siz de o tarihlerde burda olursunuz, merkeze gelebilirsin inşallah buluşma günü, bi de gelip görüşememek olur ya belli mi olur ,ayarlarız umarım :)
canım tabii bahsedeyim hemen kendimden :) asaf oglumun adı ben gamze aslen maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim 3 yıldır evliyim 4.yılımıza girdik ayy heyecanlandımeşim askerde şimdi
22 yaşındayım öyle işte maraşı çok seviyorum bunu her seferinde çıkış tabelasını gördüğümde daha iyi anlıyorum gerçekten güzel şehrimiz insanı da bi o kadar mert...
canım tabii bahsedeyim hemen kendimden :) asaf oglumun adı ben gamze aslen maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim 3 yıldır evliyim 4.yılımıza girdik ayy heyecanlandımeşim askerde şimdi
22 yaşındayım öyle işte maraşı çok seviyorum bunu her seferinde çıkış tabelasını gördüğümde daha iyi anlıyorum gerçekten güzel şehrimiz insanı da bi o kadar mert...
tamaaaam örtmenim :) burayı bırakır mıyım aşkolsun, neler neler paylaştık...:)sağlık sorunlarınız olmadığı sürece görüşeceğiz inşl ayşegül hanım o hariç mazeret yok tammıııı :)![]()
ben gecikmeli de olsa uğruyorum topiğe burçin.cidden tek sen kalıyorsun maraşta gitmeye de niyetin yok zaten :)arkadaşlarda bırakmazlar bizi zannetmiyorum dimi kızlar :)
ayy askerde mi, ne zordur şimdi sana, sağ salim dönsün inşallah, erkenden evlenmişsin anlaşılan, eşin de öyle galiba :) ben ayşegül, semaya katılıyorum, şehir iyi hoş da, tabi şehrin eksiği çok, insanlarıyla ben de pek uyuşamadım, kafa dengim değiller, ama anlaşılmaz da değiller, 5 yılımı geçirdim burda, tanıdım artık huyunu suyunu şehrin :) erzurumun insanlık olarak iyi olduğunu ben de duymuştum, umarım mutlusunuzdur orda... :)canım tabii bahsedeyim hemen kendimden :) asaf oglumun adı ben gamze aslen maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim 3 yıldır evliyim 4.yılımıza girdik ayy heyecanlandımeşim askerde şimdi
inşaallah görüşürüz canım.
tatlım zaten bizim iznin çoğunluğu merkezde geçiyor, eşimin anne-babası ve küçük erkek kardeşi ile ailesi merkeze yakın bir köyde ikamet ediyorlar. çoğunluk merkezde oturuyor. biz 2-3 gün ancak kalıyoruz köyde. evleri de küçük olduğu için biraz sıkıntı oluyor, çok kalmamak en iyisi. birde eşimin merkezde arkadaşı çok onlarla görüşmek istediği için köyde kalmıyor, bu benimde işime geliyor doğrusu, en azından geziyorum çarşı-pazar![]()
bu sefer sizlerle de görüşeceğim için çok seviniyorum, birde kütahya'dan arkadaşım ve ailesi gelecekler, onlar da izinlerinde adana-urfa-maraş-antep vs o yöreyi gezmeye karar vermişler, maraşta bi gece kalacaklar onlarla da görüşeceğim, bu sefer izinde böyle farklı şeyler olacak diye mutluyum, evde bütün kadınların toplanıp bana tuhaf tuhaf bakmasından sıkıldım iyice. görümce-hala-elti vs kime gidersek onun yakınında oturan akrabalar, komşuları toplanıyor, kütahya'dan gelin gelmiş diye görmeye geliyorlar, kendimi uzaylı gibi hissediyorum![]()
evet ya,inşallah buluşuruz,çok güzel olur valla.Bu arada maraş'ta oturan bir ben bir de ilknur olacağız.Topiği ihmal etmeyin,küseriz bak![]()