o seriyi gördüm semacım, okula kitapçı geldi de ucuza sattı bize, bi daha gelirse seminerde, alıcam. 3 tanesi 25 tl idi, uygundu.kimya hatunu çok övdüler o seriden. film tadındaysa severim kesin, ben genelde gerilim, bilim kurgu roman seviyorum...kişisel gelişim ve aşk romanlarından nefret ederim :) pazartesi salı uygun oluruz inşallah, pazartesi okulun pikniği vardı başkonuşa ama iptal oldu sanırım, salı da başka okulda seminerde olucaz ama ayarlarız inşallah...
göknurcum sensiz olur mu,ayarlarız inşallah.Umarım sınav görevime denk gelmez.Pazartesi belli olacak sınav programı.
semacım cidden güzel kitaplardı.Şems ile ilgili daha polisiye tarzında bir kitap okumak istersen Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar'ını tavsiye ederim.Çok sürükleyici.
kızlar bilim kurgu ve polisiye tarzda bi kitap okumak istiyorsanız, "Çünkü Seni Seviyorum- Yazarı:Guillaume Musso" Doğan Kitap Yayınlarından çıkmış bi kitap, ben kitabı aşk romanı diyerek almıştım, hani isminden dolayı, ama kitap tam polisiye bi romanmış, kitabın sonunda büyük bi şaşkınlık yaşıyorsun, hani film sonuna kadar katili tahmin edersin, ama sonunda beklenmedik biri çıkar ya, bu kitapta öyle, okumanızı tavsiye ederim.
bende yolculuk için Küçük Mucizeler Dükkanı (Debbie Macomber) kitabını okumayı düşünüyorum. kitap biraz kalın olunca eşimden onay almadı, bunu mu taşıyacağız, küçük bi kitap tercih et, bu kitabın sadece adı küçük diyor