Kahramanmaras///46

ayşegülcüm yeni evinde huzurla sağlıkla oturursunuz inşallah bebeğinde kendi memleketinde dünyaya gelcek inşallah ne güzel... çok sıcak çok klima yada vantilatör olmazsa durulacak gibi diil gerçekten.. ee epey olmuş kızına isim düşündünüzmü cnm burçininki hazırdı zaten heralde siz neye karar verdiniz..

günaydınlar....

yok melihacım,benim isim daha hazır değil,sürekli değişiyor.Ama şuan aklımda Yiğit ismi var,bakalım.Sen ne düşünüyorsun?

ayşegülcüüüm hayırlı uğurlu olsun yeni evin sağlıkla kızınla beraber oturursun inşl.muğla nasıl sıcakmı diyeceğim heryer kavruluyor dimi.biz bile klimayı taktırmadığımıza pişman olduk.ben oruca başladım Allah kabul etsin inşl.oruçmu beni enmi orucu tutuyorum belli değil.çooook susuyorum.normalde de çok içtiğim için.Bbebekte az kalmış artık gelmesine.Bird doğduğu haberini alsak hayırlısyla.
burçin yiğit ismi herkeste var ilk bulduğun isim çağanmıydı neydi :) yanlış hatırlamıyorsam anlamıda güzelse onu seç bence.bence yani :)))))))
meliha sende iyisin oğlun nasıl bebeğin nasıl.Bu sene konyada yandı dimi :)
eşimle beraber balkon keyfi yapıyoru.sağlıcakla kalın :)

günaydın kızlar....

aklımı karıştırdın göknurcum,çağan'ı kimse beğenmedi,o ismi eledim.Of,ne zor ya.Orucunu Allah kabul etsin,susuz çok kötü olur insan

günaydın kızlar...

burçincim ben hala bi isim bulamadım ne yazık ki.. ben çağan ismini sevmiştim zaten yiğit benim oğlumun ismi olduğu için seviyorum :))

göknurcum gerçekten konya cayır cayır yanıyor Allah oruçlulara sabır versin ben tutamadığım su içtiğim halde dayanamıyorum çok zor.. dün doktora gittik bebiş iyiyimiş çok şükür oğlum kardeşini sabırsızlıkla bekliyo bakalım inşallah doğuncada aynı sevgi devam eder... sen nasılsın işler nasıl gidiyo??

günaydın kızlar.herkes iyidir inş. hamileler ayrıca iyilerdir umarım.Arada bir girip yazamadan çıkıyorum .takip edebildiğim kadarıyla Semacım kayınpederin için hayırlısı olur inş can sonuçta çok çektirmesin rabbim.Göknur canım çok uzun bir beraberliğimiz olmadı ama tanıdığım kadarıyla oruçlu iken de öyle tezcanlı isen akşama takatsiz kalıyorsundur.Ayşegül canım eşini görmedim ama umarım kızın sana benzer :))Burçin seni en son evinizin altındaki markete girerken gördüm sanırım hala hamile gibi değilsin :)Burçin evlerimiz yakın biliyorsun yapabileceğim bişey olursa her zaman arayabilirsin . Meliha canım sende iyisindir inş.kızlar çok takip edemiyorum ((etsemde hafızam çok zayıf çabuk unutuyorum herşeyi ))o yüzden kusura bakmayın ..hayırlı ramazanlar diliyorum herkese

oruç dilekleriniz ,çn sağolun kızlar.:)
melihacım inşl oğlunun sevgisi öyle gider.hele bir gelsin kardeş bakalım.
yiğit ismi genelde yaygın bir isim oldu ya onun için demştim.karar senin tabiki.çağan ismide gayet güzel bence.sen olana kadar daha düşünürsün nasıl olsa.sağlıklı olsun ismi ile berber yaşasın inşl
İlknur doğru tespit etmişssin beni.bende hiç sevmiyorum o huyumu tezcanlılık yani.ama oruçta resmen huyum değişiyor.oldukça dingin bir hayatım oluyor :)annen nasıl iyimi.giitilermi yanından.
çıtır ev yerleştirmekte hala sanırım.

Annem iyiiyim mi kötümüyüm anlamadım diyor birazda yaş ilerleyince nazlanıyolar ,mızmız oluyolar ilgi bekliyolar .Annemlerle beraber gittik ,2 hafta kadar Osmaniye'nin sıcağında tatil yaptım.Şimdi ne bakıcı ne kaynana ne başkası var böylede kötükimse olmayınca çocukları emanet edecek ev hapsi yaşıyorum .Biran önce ramazan bitsin bakıcım gelsin inşallah hayırlısıyla.

ilknurcum hangi apartmandasınız tam olarak,esenlik'in üstümü ki? Ayrıca teşekkür ederim ,ilgin için.Aslında hamile olduğum artık belli,belki yanyana olsak daha net görürdün.

göknurcum çağan ismini ben de sevdim ama eşim,oğlum,annem,babam,kardeşim....hiçbiri beğenmedi.Kağan doğduktan sonra 2.oğlum olursa kerem koyacağım diyordum,yıllardır böyleydi,o da rafta şimdilik.

annen de iyi olur inşallah,ne de olsa zor bir ameliyat geçirdi.Şu da bir gerçek ki yaş ilerledikçe daha ürkek oluyor insan bu gibi konularda,ya bir şey olursa diye endişeleniyorlar.O da geçer zamanla.

ilknurcum ben iyiyim sen nasılsın cnm senin annen tam olarak ne ameliyatı oldu benim annemede rahminde kist var hemen ameliyat dediler rahim alınacakmışta o yüzden sormuştum cnm...

burçincim ben kerem isminide severim güzel isimdir. ya benim seçeneğimde yok öylece kaldım ne yapcam hiç bilmiyorum...

geçmiş olsun annene melihacım,kadın hastalıklarıyla uğraşmak daha zor sanki,bir de çekiniyor insan.

meraba kızlar...teşekkürler iyi dilekleriniz için ev konusundaki. ben yine hastanelerdeyim en son yazdığımdan beri, acillik olmuştm, yatırdılar. kusma bulantı halsizlik had safhada, neler oluyor anlamıyorm, başta çekmem gereken kusmaları yeni yaşıyorum, yemeklerden sonra kusma isteği geliyor, kusmasam bile fena bulantı çekiyorum,süründürüyor...ayrıca çok moralim bozuk, burdaki tıpta profa görüneyim dedim, maşallah bütün kehanetleri sıraladı bana, şekelrim yüksekmiş, çocuğun ciğeri gelişmezmiş, erken doğarmış, 3 hafta önde gidiyormuş gelişimi bu da iri bebekmiş... saydı da saydı. tabi çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuldum ben. allahım hayırlısını versin ne diyim ki. günler geçtikçe zorlaşıyor herşey, , şu mideden çok çekiyorum, yiyemiyorum bişey, sırf kusmiyim diye yemiyorum artık acıksam da...

isim demişsiniz, isim Nil Defne düşünüyorduk biz, ama defne ismi çok var sanırım, değiştirebiliriz, şimdilik isim düşünme halinde değiliz burçin, bizim maraşta alt komşunun da 2 oğlu vardı, büyük olan kaan küçüğüne de kerem koydulardı :) onu hatırladım şimdi. yiğit ismini de kaynanam erkek olsaydı koyası vardı bizimkine, sivaslılara yiğido deniyor ya ondan :) çağan ismini ben de beğenmiştim, neden beğenmediler acaba, söylenişi mi zor geldi :S melihacım senin yok hiç isim aklında herhald...ben ömür, fulya, defne, gökçen gibi isimleri beğeniyordum bakalım ne olur...sağ salim atlatsam isim kolay iş...öpüyorum hepinizi

merhaba arkadaşlar ben öğretmenim maraş merkeze tayin istemeyi düşünüyoruz kiralar ve yakıt gideri hakkında bilgi verebilirmisiniz?

canım çok geçmiş olsun,ama moralini bozma,31.haftandasın sanırım,varsayalım ki erken doğdu,yaşar zaten,sorun olmaz ki bu ayda.Artık tüm organları gelişti.Ama gönül ister ki zamanında olsun,37.haftadan sonra olsun,inşallah sabırsızlık yapmaz senin minik prenses.Nil Defne çok hoşuma gitti,ben farklı olsun,çok duyulmamış olsun diye tuhaf isim koyulması taraftarı değilim zaten.Varsın çok olsun,ama defne ismi de çok değil zaten.Senin için araştırdım,En çok konulan 917.isimmiş,konulma sıklığı binde 0.14.

merhaba arkadaşlar ben öğretmenim maraş merkeze tayin istemeyi düşünüyoruz kiralar ve yakıt gideri hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Hayırlısı olsun,branşınız ne ? Kiralar evi nerden tuttuğuna göre değişir aslında.Yeni yerleşim yerinden tutarsan ki artık herkes buralarda oturmak istiyor,400-650 arasında değişir.Yakıt bizim merkezi sistem,1000 civarında vermişizdir toplamda.Ama apartmandan apartmana göre ille farklılıklar olacaktır.Bireysel olunca da tabii.

çok teşekkür ederim cvbınız için branş ingilizce sizde mı öğretmensiniz?bide okul sorsam bilgi verebilirmisiniz?namık kemal mahallesindeki cumhuriyet ilköğretim ve sakarya mahallesindeki 5 nisan ilköğretim ?

namık kemal mahallesini hiç düşünme derim canım,nedenini gelince anlarsın zaten.Daha iyi okullar yok mu?

Canım biz SILA dayız.İisim konusuna gelince hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda o basit .Çağan -Kağan çok uyumlu olur ama ben Azra- Rana koydum şaşırabiliyor insan ..Melihacım annem rahim sarkmasından ameliyat oldu rahmini aldılar 1 ay kadar önce .Annenne de geçmiş olsun canım ameliyat insanı pskolojik olarak yoruyor. Hayırlısıyla atlatırsınız inş.doğal olarak sen ilgileneceksindir bizde tek kız olduğum için ben yanıma getirdim ameliyat ettirdim 20 gün kadarda bakmaya çalıştım.Ayşegül geçmiş olsun canım 1,5 ayınız kalmış allahım sabır versin.Doktorlar okulda ilk felaket tellalığı dersi alıyolardır sanırım.İyi düşün iyi olsun yorma kendini.Bazı bünyelerde hamilelik farklı oluyor Ben 2. aydan 8. aya kadar istifra yapmıştım.son ayda yer olmadığı için miden geri çeviriyor.Hafif şeyler dene Ceviz- güneşte kurutulmuş kayısı-incir filan yemeye çalış çok yüklenmemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…