oruç dilekleriniz ,çn sağolun kızlar.:)
melihacım inşl oğlunun sevgisi öyle gider.hele bir gelsin kardeş bakalım.
yiğit ismi genelde yaygın bir isim oldu ya onun için demştim.karar senin tabiki.çağan ismide gayet güzel bence.sen olana kadar daha düşünürsün nasıl olsa.sağlıklı olsun ismi ile berber yaşasın inşl
İlknur doğru tespit etmişssin beni.bende hiç sevmiyorum o huyumu tezcanlılık yani.ama oruçta resmen huyum değişiyor.oldukça dingin bir hayatım oluyor :)annen nasıl iyimi.giitilermi yanından.
çıtır ev yerleştirmekte hala sanırım.
meraba kızlar...teşekkürler iyi dilekleriniz için ev konusundaki. ben yine hastanelerdeyim en son yazdığımdan beri, acillik olmuştm, yatırdılar. kusma bulantı halsizlik had safhada, neler oluyor anlamıyorm, başta çekmem gereken kusmaları yeni yaşıyorum, yemeklerden sonra kusma isteği geliyor, kusmasam bile fena bulantı çekiyorum,süründürüyor...ayrıca çok moralim bozuk, burdaki tıpta profa görüneyim dedim, maşallah bütün kehanetleri sıraladı bana, şekelrim yüksekmiş, çocuğun ciğeri gelişmezmiş, erken doğarmış, 3 hafta önde gidiyormuş gelişimi bu da iri bebekmiş... saydı da saydı. tabi çıkar çıkmaz hıçkırıklara boğuldum ben. allahım hayırlısını versin ne diyim ki. günler geçtikçe zorlaşıyor herşey, , şu mideden çok çekiyorum, yiyemiyorum bişey, sırf kusmiyim diye yemiyorum artık acıksam da...
isim demişsiniz, isim Nil Defne düşünüyorduk biz, ama defne ismi çok var sanırım, değiştirebiliriz, şimdilik isim düşünme halinde değilizburçin, bizim maraşta alt komşunun da 2 oğlu vardı, büyük olan kaan küçüğüne de kerem koydulardı :) onu hatırladım şimdi. yiğit ismini de kaynanam erkek olsaydı koyası vardı bizimkine, sivaslılara yiğido deniyor ya ondan :) çağan ismini ben de beğenmiştim, neden beğenmediler acaba, söylenişi mi zor geldi :S melihacım senin yok hiç isim aklında herhald...ben ömür, fulya, defne, gökçen gibi isimleri beğeniyordum bakalım ne olur...sağ salim atlatsam isim kolay iş...öpüyorum hepinizi
merhaba arkadaşlar ben öğretmenim maraş merkeze tayin istemeyi düşünüyoruz kiralar ve yakıt gideri hakkında bilgi verebilirmisiniz?
canım çok geçmiş olsun,ama moralini bozma,31.haftandasın sanırım,varsayalım ki erken doğdu,yaşar zaten,sorun olmaz ki bu ayda.Artık tüm organları gelişti.Ama gönül ister ki zamanında olsun,37.haftadan sonra olsun,inşallah sabırsızlık yapmaz senin minik prenses.Nil Defne çok hoşuma gitti,ben farklı olsun,çok duyulmamış olsun diye tuhaf isim koyulması taraftarı değilim zaten.Varsın çok olsun,ama defne ismi de çok değil zaten.Senin için araştırdım,En çok konulan 917.isimmiş,konulma sıklığı binde 0.14.
Hayırlısı olsun,branşınız ne ? Kiralar evi nerden tuttuğuna göre değişir aslında.Yeni yerleşim yerinden tutarsan ki artık herkes buralarda oturmak istiyor,400-650 arasında değişir.Yakıt bizim merkezi sistem,1000 civarında vermişizdir toplamda.Ama apartmandan apartmana göre ille farklılıklar olacaktır.Bireysel olunca da tabii.
namık kemal mahallesini hiç düşünme derim canım,nedenini gelince anlarsın zaten.Daha iyi okullar yok mu?
ilknurcum hangi apartmandasınız tam olarak,esenlik'in üstümü ki? Ayrıca teşekkür ederim ,ilgin için.Aslında hamile olduğum artık belli,belki yanyana olsak daha net görürdün.
göknurcum çağan ismini ben de sevdim ama eşim,oğlum,annem,babam,kardeşim....hiçbiri beğenmedi.Kağan doğduktan sonra 2.oğlum olursa kerem koyacağım diyordum,yıllardır böyleydi,o da rafta şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?