izinlerin 6 aya çıkma durumu mu var yoksa? ay inşallah öyle olur :) mama sandalyesinin 0 aylıktan olanları var die duymuştum ama bilmiyorm görmedim, alışverişe hiç çıkmadık daha, abim sağlık memuru, onların da kızları oldu bu kış da onlar söylemişti, yeni aldılar sandalyeyi de keşke önceden alsaymışız, varmış daha küçük aylıkları da dedilerdi, yatıyormuş arkaya doğru yani, bakayım ben,yoksa sonra alıırız artık :) göğüs uçlarım var şimdilik iyi ama doğumdan sonra gidiyormuş da ondan pompa dedim, bakalım artık,başımıza geldikçe öğrenicez :)canım 7 aydan önce bebeği oturtmayın diyolar ( mama sandalyesi kullanabilirmisin bilmiyorum).Süt sağma pompasını ben kullandım bebeği evde bıraktığım zaman aç kalmasın diye ama göğsüm 2 gün toparlayamadı sütüm kaçtı resmen:)))en güzeli bebeğin emmmesi uyarıcı etkisi varmış onunda çenekasları güçlenir istediğini koparan bi kız olur :)) inş. bebek kısmetiyle gelir annelik izninizde 6 ay olur :))
günaydınnnn maraş topiciğininnn hatunlarıı
yaa bebiklerinizz doğmadımı daha sizin
herkes iyidir inşallah öpüyorum sizi
hahaa ne çabuk geçio zaman yaa eylüle ekime ne kalmış şaka gibi
iyiym ben çalışmaya devam paso iş iş iş :126::126:
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben en son perşembe sabahı size mesaj yazmıştım, siteye baktım yazdığım mesajı göremedim, bi sorun oluştu gitmedi heralde.
perşembe sabahı 08,30'da kayınbabam vefat etti, bize de saat:09:30 sularında haber ulaştı. apar topar işyerlerimizden izin aldık, evde alelacele bi çanta hazırlayıp düştük yollara. cuma öğlene ancak eşimin köyüne ulaşabildik. bir haftadır oradaydık, dün sabah döndük. eşim çok kötü, soğukkanlı görünmeye çalışsa da çok üzgün. son kez gidip görememek onu çok üzdü.
Takdiri ilahi böyleymiş, Allah rahmet eylesin.
sizler nasılsınız?
hoşgeldin semacım, ben de kızlara haberi vermek için yazmıştım daha yeni... demek vefat ettiğinde orda değildiniz, ben ordasınızdır sanmıştımeşine kötü olmuştur haberi uzakta almak, off çok zor ya, her ölüm erken ölüm, allahım gecinden versin, kalanlara sabırlar versin, ne denir ki ... allah rahmet eylesin
işe başladın herhalde bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?