melihacım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. bizde işte size yaşadıklarınıza benzer olaylar yaşadık. ben birazcık borçları üstümüze yıkmak için yaptıklarını da düşünmeye başladım, eşim zaten psikolojik olarak yıkım yaşadığı için birde ben üstüne gidip adamı iyice perişan etmek istemediğimden ses çıkarmıyorum, 2000-3000 civarı bi kredi çekeceğiz haftaiçi, araştırmaları yapıyoruz. gücüme giden nişan-düğün-mobilya-takı vs ne varsa bütün bunlarda bi kuruş destek olmadılar, evimize bi çöp bile almadılar, şimdi yaptıklarına bak. Allah'a havale ediyorum. Allah büyük ....meraba kızlar neler olmuş ben girmeyeli...
semcım cnm başınız sağolsun çok üzüldüm hiç kolay diil eşin içinde gurbette olunca hele bide sonraki olaylar çok fena Allah sabır versin yardımcınız olsun inşallah bende bahsetmiştim izin dönüşü kayınpederim kalp krizi geçirdi diye herkez bizi suçlamış para meselesi yapmışız dükkanı sat ver bize demişiz neler neler eşim perişan oldu duyunca hiçde konuşulmadı bile oluyo işte birini suçlamak kolay geliyo sanırım...
kızlar benimde annem bi kaza geçirdi onunla uğraşıyoduk kaç gündür kucağında ablamın bebğiyle düştü onu tutacam diye kafa üstüne düştü epey konuşamadı öylece bakıyodu çok korktuk hastaneye kaldırdık çok şükür şimdi iyi bende orda kaldım biraz eve dün geldim.. herkez iyidir inşallah görüşmeyeli...
teşekkür ederim melihacım, evet biz çok konuşuyorduk bahsediyorduk da bişey olmuyordu, ki maraşla ilgili de değildi yazdıklarım,neyse...
geçmiş olsun canım ya, şoka mı girmiş annen? gerçekten zor günler geçirmişsinizdir, iyi de mi şimdi? sen de kendne dikkat et, nasıl gidiyor, bebiş iyi mi :)
ben bugün kıyafetleri bayağı tamamladım bebişimin. aldıklarım: battaniye,çıtçıtlı tulum,ağız mendilleri, banyo havlusu, 2 hastane çkışı, zıbınlar, çıtçıtlı badiler, 1 pembe çorap :) beğenemedim de 1 tanecik aldım, ekstra eldiven,yelek, 1 önlük :) daha eksikler var tabi, bebe malzeme çantası alıcam,baktım ama almadım henüz. beşiğini arkadaşım vericek, ana kucağı falan gibi bi kaç şey daha vericek :) kendime de emzirme sütyeni ve uzun iç çamaşırı aldım, sezeryan dikiş kısmına denk gelmeyecek cinsten ve de yakası düğmeli gecelik, emzirirken kolay olur dedi arkadaşım hastanede falan. şimdilik böyle :) şimdi güzelce bebek deterjanları ya da sabunlarla yıkayıp ütüleyp doğum çantama koymalıyım de mi :)
günaydınlar....
semacım seninkiler türünün son örneği sanırım.Millet elindekini çocuklarına vermeye çalışır,sizinkiler de nasıl daha fazla alırımın hesabını yapıyor.Sakın gelme maraş'adaha çok sıkıntı çekersin,bir de sürekli yüzlerini görmen gerekir,off
amin serapcım, hyecan bi yana şimdilik korku var :) allahım isteyene versin, sen de istiyo musun yoksa bebiş?Mevlam analı babalı büyütsün canım darısı başımıza.Şimdi nasıl heyecanlısındır.
oyyy oyyyy neler neler almışsınbebişine sağlıkla giydirmek nasip olur inşaallah canım, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşaallah
İstiyorum canım istemez olmaz mıyım? İsteyen herkese versin mevlamamin serapcım, hyecan bi yana şimdilik korku var :) allahım isteyene versin, sen de istiyo musun yoksa bebiş?
İnşallah hocam 6 ay bekletti bir 6 ay daha bekletmez.serap ın da bebek haberini alıcaz o zaman yakında. :) bizim topik zorlandı ama hamiş kalırken, bi meliha kolay oldu, diğerleri can çekişti valla her gün her gün bebek beklemekten...sen beklemezsin inşallah :)
İnşallah hocam 6 ay bekletti bir 6 ay daha bekletmez.
Tabi hayırlısıyla diyorum. Şunu da düşünmüyor değilim.tayin çıkmazsa eşimden ayrılıp görev yerine gideceğim ve bu geçen süreyi tek başıma kaldırabilir miyim diye de düşünüyorum.Ama çokta istiyorum.Hayırlısıyla artık ne diyelim ne zaman mevlam yazmışsa o zaman olur elbet.inşallah ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, her işte hayır vardır, çok inanırım bu söze, beklemek zor ama napalım, benim de 5. ayımda oldu, eşimde sorun vardı, tedavi gördü, öyle...
Tabi hayırlısıyla diyorum. Şunu da düşünmüyor değilim.tayin çıkmazsa eşimden ayrılıp görev yerine gideceğim ve bu geçen süreyi tek başıma kaldırabilir miyim diye de düşünüyorum.Ama çokta istiyorum.Hayırlısıyla artık ne diyelim ne zaman mevlam yazmışsa o zaman olur elbet.
tamam ilknur yormam kendimi :) ama hareket etmeden de olmuyor, oturamam öyle boş boş, ufak tefek şeyleri yapıyorum yine...bi kaç hafta sonra zaten çok hareket edemem galiba, şimdiden oturmiyim...
burçin, eminm karnın çok şiş değildir sana öyle geliyordur, tecrübelisin gerçi, bilirsin önceki hamileliğine göre. az almışın kilo, çok iyi, ben 23. haftalarda kilonun yarısından çoğunu almıştım zaten :) sabit kilom 1 aydır, 62deyim, toplam 11 kilo oldu. dr bundan sonra alamazsın zaten fazla dedi, bebek alır dedi bakalım...
Ertelmiyorum canım ama olmuyorda napalım nasipAllah sabrını verir,eminim yapabilirsin.Bir şeyleri çok da ertelememek lazım bence,onra sen istiyorsun,istediğin şey olmuyor.
Bakalım görev yerim köy olunca o beni korkutuyo hamilelik kolay geçerse sıkıntı yok ta çevremden gördüğüm kadarıyla bazılarının çok sıkıntılı geçiyor eğer öyle geçerse bana sıkıntı olur.anlıyorum serapcım, burçinin dediği gibi ertelememk lazım gerçekten :) istediğin zaman da olmuyor işte, tayin çıkmazsa tek başın halledersin sen eğer hamiş olursan, eşin de sık sık gelir ya da sen gelirsin yanına, farklı ve heyecanlı bi durum olur bence :) eğlenceli ve dolu dolu geçer ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?