hoşbulduuukk çok güzel bi topik olmuşevet canım maraşta oturuyorum tekerek yolunda... çok telaşlıyız sorma çok zormuş düğün telaşları ama güzel yine de
hoşbulduuukk çok güzel bi topik olmuşevet canım maraşta oturuyorum tekerek yolunda... çok telaşlıyız sorma çok zormuş düğün telaşları ama güzel yine de
ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim2 eylüldde de düğünüm var
tekerek yolu ne taraf oluyor, bilemedim ben :44: k.maraş'ı çok iyi bilmiyorum.
ben gelin geldim oraya, orada oturmuyoruz şimdilik, inşaallah sadece gezmeye gelir gideriz, böyle çok rahat
ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim2 eylüldde de düğünüm var
tarif etmişler canım binevlerin alt tarafı evet:) bekleriz gezmeye de geltekerek yolu ne taraf oluyor, bilemedim ben :44: k.maraş'ı çok iyi bilmiyorum.
ben gelin geldim oraya, orada oturmuyoruz şimdilik, inşaallah sadece gezmeye gelir gideriz, böyle çok rahat
saol canım evet yaa sorma hem gecsin bitsin diyorum hem o kadar sorumluluktan korkuyorum gelmesin diyorum kafam bulandı iyicehoşgeldinşimdiden hayırlı olsun diyeyim ben de .) düğün geçs de kurtulsak diyo musun, ben çok demiştim :) hiç de bişey anlayamadım düğünümden zaten :))) allah mutlu etsin inşallah...
semacım tekerek yolu binevler yolunun alt tarafları, güzel yerler yani
Hoşgeldin aramıza burası kalabalıklaşıyor ne güzel ne güzelŞimdiden hayırlı olsun canım düğünün .Düğün telaşı güzel telaş.Ben çok stres yapıyordum nasıl olacak diye arkadşım --sen ne kadar stres yaparsan yap geçiveriyor ne olduğunu anlamıyorsun tadını çıkarmaya bak kaç kez evleneceksin demişti.Aklım başıma gelmişti..Bende aynı tavsiyeyi sana vereyim .Tadını çıkar ve düğün boyu güleryüzlü ol; tüm aksilikleri olumsuzlukları önlüyor ..Senin kadar ailen ve karşı tarafta stresli herkes mayın gibi olacağı için herşey sende bitiyor sen gelinsin filmin başrol oyuncusu sensin geri kalan herkes figüran :)) Kız belki düğüne geliriz :))
merhaba kızlaaaaaar:) ööf neler neler ne ekşınlar kaçırmışım beeeen :)ah çıtırım ya insan bir tel açmazmı gel göknur ekşına diye severim bilirsiniz öyle durumları :)))))) neyse net yok hala evde o olsun .hala telden yazıyorum bunu yollamak ve yazmak yarım saatimi alıyorum.açsan açılmıyor yollasan yollanmıor.onun için sıkılıyorum yazmkatan.
semacım başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun inşl.diğer olaylara gül geç kimse kimsenin ölümünü 1 saniye bile erteleyemez.cahiille sohbet edeceğine sessiz kalmak yeterli dimiiiii ayşegüüül ::)
melihacım annen içinde geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin canım.
diğer yeni arkadaşlarımızda hoşgeldiniz kusura bakmayın kısa oldu ama dediğim gibi telden yazmak sıkıntılı.
burçinde iyi yemeye devam :)
bende yarın kadın doğuma gideceğim bakalım bismillah diyeceğim tekrar dan bebek işine başlıyım dimi geç kaldım gibi geliyor artık :)inşl tahta falan devirmem :)))))))))
hepinizi ayrı ayrı öptüm .iyigeceler kızlar.
günyadın kızlar...
kızlar bayramda nerede olacaksınız?? ben maraşa geliyorum inşallah görümcemin nişanı da olcak bayramda bi kaç günlüğünede olsa gidicez artık inşallah...
günyadın kızlar...
kızlar bayramda nerede olacaksınız?? ben maraşa geliyorum inşallah görümcemin nişanı da olcak bayramda bi kaç günlüğünede olsa gidicez artık inşallah...
bEN Osmaniye- kadirli arası gezicem..Bayram aileyle güzel hele de yaşları ilerliyor artık her fırasatı birlikte değerlendirmek lazım..burda kalmak olmaz bir de yakın olunca illaki gitcen:))
saol canım evet yaa sorma hem gecsin bitsin diyorum hem o kadar sorumluluktan korkuyorum gelmesin diyorum kafam bulandı iyice
ayşegülcüm sen zaten memlekettesin sivasa da gitmiyceksiniz heralde dimi..
hoşbulduk canım çok teşekkür ederimhoş geldin cnm hayırlı olsun düğünün inşallah bi ömür mutlu olursun inşallah bende maraş geliniyim konyada yaşıyorum..
teşekkür ederim göknurcum annem için.. bence de artık bebiş çalışmalarına başla iyi olur nereye kime gitmeyi düşünüyosun peki cnm??
sayılı gün gelirgeçer, nasıl geçtiği bilinmez, sorunsuzgüzelce geçsin de inşallah :) ya hünkar benim yolumun üstüydü okula giderkenorda olsam gelirdim kızlarla, ilknurla ve burçinle yani, aklıma geldi maraş bak şimdi, alışkanlıklar kolay kolay unutulmuyor ya:)))
göknuuuuuur, tahtayı bi daha devirirsen gülmekten ölürüm artık, sen de bi daha gitmezsin, aman devirme :))) telden yazmak ne gıcık bi durumdur ya...ekşını kaçırdın şekerim napalım, başka olursa çağırırım bu seferDD
meraba ilknur,burçin ve sema, herkes güne güzel başlıyor anlaşılan. bayramı sormuşun melihacım, biz muğladayık artık :)
eşimi Bodruma verdiler 15 günlüğüne, nöbete gidip geliyor geceleri, ben de evde yalnız kalıyorum veya köye annemlere gidiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?