Kahramanmaras///46

hoşbulduuukk çok güzel bi topik olmuş evet canım maraşta oturuyorum tekerek yolunda... çok telaşlıyız sorma çok zormuş düğün telaşları ama güzel yine de

tekerek yolu ne taraf oluyor, bilemedim ben :44: k.maraş'ı çok iyi bilmiyorum.
ben gelin geldim oraya, orada oturmuyoruz şimdilik, inşaallah sadece gezmeye gelir gideriz, böyle çok rahat

hoşbulduuukk çok güzel bi topik olmuş evet canım maraşta oturuyorum tekerek yolunda... çok telaşlıyız sorma çok zormuş düğün telaşları ama güzel yine de

az kalmış,telaş normal aslında.Ama dediğin gibi de çok güzel telaşlar.

ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim 2 eylüldde de düğünüm var

hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben de .) düğün geçs de kurtulsak diyo musun, ben çok demiştim :) hiç de bişey anlayamadım düğünümden zaten :))) allah mutlu etsin inşallah...

semacım tekerek yolu binevler yolunun alt tarafları, güzel yerler yani

ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim 2 eylüldde de düğünüm var

Hoşgeldin aramıza burası kalabalıklaşıyor ne güzel ne güzel Şimdiden hayırlı olsun canım düğünün .Düğün telaşı güzel telaş.Ben çok stres yapıyordum nasıl olacak diye arkadşım --sen ne kadar stres yaparsan yap geçiveriyor ne olduğunu anlamıyorsun tadını çıkarmaya bak kaç kez evleneceksin demişti.Aklım başıma gelmişti..Bende aynı tavsiyeyi sana vereyim .Tadını çıkar ve düğün boyu güleryüzlü ol; tüm aksilikleri olumsuzlukları önlüyor ..Senin kadar ailen ve karşı tarafta stresli herkes mayın gibi olacağı için herşey sende bitiyor sen gelinsin filmin başrol oyuncusu sensin geri kalan herkes figüran :)) Kız belki düğüne geliriz :))

merhaba kızlaaaaaar:) ööf neler neler ne ekşınlar kaçırmışım beeeen :)ah çıtırım ya insan bir tel açmazmı gel göknur ekşına diye severim bilirsiniz öyle durumları :)))))) neyse net yok hala evde o olsun .hala telden yazıyorum bunu yollamak ve yazmak yarım saatimi alıyorum.açsan açılmıyor yollasan yollanmıor.onun için sıkılıyorum yazmkatan.
semacım başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun inşl.diğer olaylara gül geç kimse kimsenin ölümünü 1 saniye bile erteleyemez.cahiille sohbet edeceğine sessiz kalmak yeterli dimiiiii ayşegüüül ::)
melihacım annen içinde geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin canım.
diğer yeni arkadaşlarımızda hoşgeldiniz kusura bakmayın kısa oldu ama dediğim gibi telden yazmak sıkıntılı.
burçinde iyi yemeye devam :)
bende yarın kadın doğuma gideceğim bakalım bismillah diyeceğim tekrar dan bebek işine başlıyım dimi geç kaldım gibi geliyor artık :)inşl tahta falan devirmem :)))))))))
hepinizi ayrı ayrı öptüm .iyigeceler kızlar.

tekerek yolu ne taraf oluyor, bilemedim ben :44: k.maraş'ı çok iyi bilmiyorum.
ben gelin geldim oraya, orada oturmuyoruz şimdilik, inşaallah sadece gezmeye gelir gideriz, böyle çok rahat
tarif etmişler canım binevlerin alt tarafı evet:) bekleriz gezmeye de gel
saol canım evet yaa sorma hem gecsin bitsin diyorum hem o kadar sorumluluktan korkuyorum gelmesin diyorum kafam bulandı iyice

teşekkürler canım hoşbulduk tavsiyelerin için teşekkürler yapmaya çalışıcam yaa düğüne geliriz demene çok sevindim ne kadar sıcak karşıladın gel tabi hatta hepiniz gelin çok sevinirim 2 eylülde hünkarda

göknurcum çok teşekkür ederim, gülüp geçtik zaten başka elimizden gelen bişey de olmadı, Allah'a havale ettim.

günaydın kızlar, gününüz güzel geçer inşaallah

günaydınlar....

göknurcum sonunda cesaretini topladın demek,inşallah sonu da gelir.Geç kalmadın aslında ama bir türlü nedense başlamadın şu işe

hoş geldin cnm hayırlı olsun düğünün inşallah bi ömür mutlu olursun inşallah bende maraş geliniyim konyada yaşıyorum..

teşekkür ederim göknurcum annem için.. bence de artık bebiş çalışmalarına başla iyi olur nereye kime gitmeyi düşünüyosun peki cnm??

Son düzenleme:
günyadın kızlar...

kızlar bayramda nerede olacaksınız?? ben maraşa geliyorum inşallah görümcemin nişanı da olcak bayramda bi kaç günlüğünede olsa gidicez artık inşallah...

günyadın kızlar...

kızlar bayramda nerede olacaksınız?? ben maraşa geliyorum inşallah görümcemin nişanı da olcak bayramda bi kaç günlüğünede olsa gidicez artık inşallah...

bizde k.maraş'ta olacaktık bayramda, çok şükür otobüs bileti bulamadık gelmiyoruz. çok şükür diyorum çünkü iki ayda bu kadar sık gelip gitmek yordu beni, en önemlisi de maddi sıkıntılar. sadece gidip gelmemiz 300-TL, ister istemez orda da masraf oluyor, hiç harcamadık desek bile 1000-TL gidecekti. o yönden sevindim bilet bulunmadığına, kayınpederim için mevlit okutacaklarmış, onun için illaki gelin diyordu kayınvalide. mevlit masrafları da bize yıkılırdı gelince, ondan da kurtulduk :))
kurban bayramında geliriz kısmetse artık.

günyadın kızlar...

bEN Osmaniye- kadirli arası gezicem..Bayram aileyle güzel hele de yaşları ilerliyor artık her fırasatı birlikte değerlendirmek lazım..burda kalmak olmaz bir de yakın olunca illaki gitcen:))

bEN Osmaniye- kadirli arası gezicem..Bayram aileyle güzel hele de yaşları ilerliyor artık her fırasatı birlikte değerlendirmek lazım..burda kalmak olmaz bir de yakın olunca illaki gitcen:))

haklısın, bayramlar ailelerle güzel. bu bayramı benim ailemle ile geçiririz artık. ilk gün nöbetimiz var zaten, ikinci gün onlarla vakit geçiririz, üçüncü günü de döneriz. izin çabucak bitiyor

saol canım evet yaa sorma hem gecsin bitsin diyorum hem o kadar sorumluluktan korkuyorum gelmesin diyorum kafam bulandı iyice

sayılı gün gelirgeçer, nasıl geçtiği bilinmez, sorunsuzgüzelce geçsin de inşallah :) ya hünkar benim yolumun üstüydü okula giderken orda olsam gelirdim kızlarla, ilknurla ve burçinle yani, aklıma geldi maraş bak şimdi, alışkanlıklar kolay kolay unutulmuyor ya:)))

göknuuuuuur, tahtayı bi daha devirirsen gülmekten ölürüm artık, sen de bi daha gitmezsin, aman devirme :))) telden yazmak ne gıcık bi durumdur ya...ekşını kaçırdın şekerim napalım, başka olursa çağırırım bu sefer DD

meraba ilknur,burçin ve sema, herkes güne güzel başlıyor anlaşılan. bayramı sormuşun melihacım, biz muğladayık artık :)
eşimi Bodruma verdiler 15 günlüğüne, nöbete gidip geliyor geceleri, ben de evde yalnız kalıyorum veya köye annemlere gidiyorum. :)

melihacım görüşmeyi çok isterdim ama ben de mersin-hatay'da olacağım.Büyükler bekler malum.

semacım siz son günlerde zor zamanlarda ordaydınız gitmediğiniz daha iyi olmuş bizde bu bayram düşünmüyoduk benim için yolculuk zor oluyo diye ama nişanda olunca artık gitmemiz gerekiyo..

burçincim tabi sizde memlekete gitmek istersiniz cnm senin eşin ne iş yapıyodu hatırlayamadım birden..

ayşegülcüm sen zaten memlekettesin sivasa da gitmiyceksiniz heralde dimi..

ilknurcum siz iki taraflı geziceksiniz tabi en iyisi ailelerin yanında olmak tabi seviniyolar biz artık kurbana gitmicez inşallah her sene öyle yapıyoduk ramazan bayramı maraşta kurban bayramı konyada artık bu senede böyle oldu..

ayşegülcüm sen zaten memlekettesin sivasa da gitmiyceksiniz heralde dimi..

evet gitmiycez artık, erken doğum riskim de var diyabet ve kansızlıktan dolayı, ben bi yere kıpırdayamam,zaten hiç halim yok yolculk yapmaya, geçen hafta denize gittik de cesedim geldi 40 dklık yoldan. çekemiyorum yolları, midem bulanıyor rahatsız oluyorum. eşim beni bırakıp gitmez zaten o kadar uzağa, hem yeni geldi temmuzda, o yüzden.

ya kızlar ben bebek için oda takımı almıyim diyordum ama almam gerekicek galiba, eşyalarını koyabileceğim bi yer yok, yüklük olmadığı için evde, lbise dolabı tıkabasa doldu... yatak odası takımımı alırken şifonyerini almamıştım, onu alayım dedim şimdilik, hem sonra kendim kullanırım diye, onun da serisi bitmiş bulamadık bölge bayiliklerinde de yok... portatif beşiğim olucak, arkadaşım vericek, odanın beşiğini kullanmam şimdilik, napiyim ben

hoşbulduk canım çok teşekkür ederim

amin canım çok heyecan yaptım yaa keşke gelseydiniz bak düğüne cidden güzel olur eğlenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…