hmm hayırlısı, gönlünden ne geçiyorsa olur inşallah :) belli mi olur ek kontenjandan oluverir.
evet evliyim 2 yıldır :)
merkezden misin aslen ?
Şaşırdım aslında ben aynı yüzdeyi paylaştığım aynı puanı yaptığımız arkadaşlarım yerleşmiş Kayseri'ye flan ben ek kontejana kaldım,
anlamadım ama bu işte bi 'hayır' var galiba..
Evet merkezdeyim ben. Siz nerde ikamet etmiştiniz?
Bu arada tüm Maraşlı hemşerilerime iyi bayramlaaaarrr
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
nasıl geçti bayramınız
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun tatlım, babanın tahlilleri inşaallah temiz çıkar. Annen ve baban için de Allah acil şifa versin canım.Merhaba kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun.İyi dilkeleriniz için çok teşekkür ediyorum hayırlısı bakalım pzt randevusu babamın dananın kuyruğu pazartesi kopcak.inş.kötü bişey yoktur.Deli deliyi görmeyince akıllanmazmış ya.Her zaman kötü olduğunu söyleyen annem babanı görünce iyi olmaya çalışıyorum diyor :))tek iyi yanı bu..
bu bayram ailenle olunca senin için güzel olmuştur. bir dahaki bayramları da inşaallah bebişinle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirirsin canım.meraba sema. iyiyim ben sağol, bayram işte bayramdı :) çok değişik bi durum yoktu. siz naptınız ? durumlar nasıl ?
günaydın kızlar...
geçmiş bayramınız kutlu olsun ancak şimdi kutlayabiliyorum...
semacım seni çok iyi anlıyorum cnm sizde varınızı yoğunuzu onlara harcayamazsınızki cnm hele ki böyle tedavinin ortasında herşeyden vaz geçip eşin birazcık onların içini görse keşke eminim benim eşimde dinlemezdi beni o yüzden birazda ailelerin düünceli olması lazım ama sizinkilerde düşünmek şöyle dursun ne alırsak kar olduğu için en iyisi sen gizlice biriktir gerçekten başka türlü olmıcak gibi görünüyor...
hmm, anlamak zor oluyor bazen bu yerleşme,atanma durumlarını...
ben ilk çağlayanceritin bi köyüne atanmıştım, 1,5 yıl orda kaldım, sonra merkeze atandım, 4 yıl merkezde kaldım. merkezde ikamet ettim yani son 4 yıl :)
bayramdan dönüş yok kimsede galiba .) ben dün annemlerde kaldım, bugün evimizdeyik :)))
günaydın kızlar...
MissLaila cnm hoş geldin aramıza...
Hakkımızda hayırlısı diyip çıkalım o halde işin içinden :)
Yaa bu kadar zaman Maraş'ta kalmışsın keşke daha önce tanışsaydık sizle ya çok geç kalmışız
Hoşbulduk canım.. :)
Hemşerilerimi buldum ne güzel ama Maraş'ta yaşayan kimse yok mu benden başka
ilknur ve burçin K.Maraş'ta ikamet ediyor. bende geliyorum arada, bu sefer geldiğimizde kızlarla buluşup görüştük. inşaallah bi dahaki gelişimizde seninle de görüşürz.
meraba kızlar... bugün dr kontrolüm vardı, bebeğim iri bebek olmuş, canım çok sıkıldı((34. haftadayım ve şimdiden 2.500 kilo olmuş...böyle giderse 38. haftada 4 kilo olucak, dr önemli değil diyor ama aklıma takıldı, şekerlerim iyi gidiyordu, normal insanınki gibi mükemmel değil ama iyiyi işte...daha da dikkat etmeye çalışıcam, parmaklarım delik deşik oldu ölçüm yapmaktan ama yeter ki iri doğmasın
misslaila, evet bayağı kaldım maraşta, biz kızlarla çok toplandık, sen geç kaldın gerçekten, ordakilerle buluşursun artık, ilkazra ve miskokulum maraşta yaşıyor...
sağol cnm, geçmez artık, irileşti bebek bi kere, sonu nolur ilemiyorum...hayırlısı olsunİnşallah canım uğrarsanız buralara mutlaka haberim olsun görüşmek çok isterim
Öğrendiğim iyi oldu canım gelirseniz bi haber edersiniz banada artık :)
Bu arada bebeğin için geçmiş olsun canım inşallah çok yakında herşey normale döner.. Allahım şifa versin sen moralini yüksek tut etkileme bebişide :)
Kızlar ben geldim ve benim tayin işi olmadı. Maraş'tan bir kadro bile açmamışlar..
Hoşbulduk canım bayram tatilindeydim dün gece geldik Maraş'a. O yüzden giremedim...Evet 10 il açtılar ya arkadaşlar çok kötüler şu an ne olacak belli değil. Çocuk yok ben bu kadar sıkıntı yapıyorum arkadaşların 1-2 çocuğu var eşlerinin tayini çıktı şimdi kendileri gidemiyorlar. Resmen parçalanıyoruz aile diye bir kavram olmayacak eğitim bünyesinde sayın bakanımız sayesinde.hoşgeldin nerelere kayboldun... sadece 10 ilden kadro açmışlar sınıfçılara, faceden bi arkadaşım paylaşmıştı lanetleyerek, hakediyorlar kesinlikle...hayırlısı buymuş napalım... bana açılmış bayağı ama ilçelerde hep, fethiye,milas ve marmariste, oralar yakın değil, yakınlarda da var 10 kadar yer ama sistemde 7 tercih yapabilirsiniz diyor onu anlamadım...
gene dr a gidicem şimdi, kaşıntılar var minik pütürcük şeklinde,sinir ediyor beni, tahlil sonucumu da alıcam, sorun yoktur inşallah...
Hoşbulduk canım bayram tatilindeydim dün gece geldik Maraş'a. O yüzden giremedim...Evet 10 il açtılar ya arkadaşlar çok kötüler şu an ne olacak belli değil. Çocuk yok ben bu kadar sıkıntı yapıyorum arkadaşların 1-2 çocuğu var eşlerinin tayini çıktı şimdi kendileri gidemiyorlar. Resmen parçalanıyoruz aile diye bir kavram olmayacak eğitim bünyesinde sayın bakanımız sayesinde.
Neden 7 tercih diyor ki bana sayfa açılmadığı için bilemeyecğim de 41 diye biliyordum ben..
İnşallah canım sorun yoktur bebişini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...Hadi darısı benim başıma diyeyim..
İnşallah canım ama ben ümidimi kestim 5-6 sene gelemeyecekmişim gibi geliyor bakalım hayırlsı demekten başka birşey gelmiyor elimden..Evet km koyuyorlar herhalde o yüzden 7 yer seçebiliyor olabilirsin..Seninde hakkından hayırlısı inşallah en yakın yer olur zorluk çekmezsin.evet ya, biz çocukla sıkılmayız diye düşünüyoruz yalnız kalınca ama çocuklu ve eşsiz olmak daha zor diyorlar. gerçekten ben de devlete ve bakana diyecek bişey bulamıyorum artık, yapabilecekler her olumsuzluğu yaptılar öğretmenler için, her gün ne olacak diye bekliyoruz, yazıklar olsun. kendilerinin başına gelsin inşallah....
sanırım eşimin işine uzaklığa bağlı 7 yer diyormuş, müdürü aradım o öyle bi tahminde bulundu bakalım. yoksa bana muğladaki her yer açık, fethiye bodrum marmaris en çok alıyor, oralar yakın değil pek ama açmışlar, en yakın 7 yeri seçebilicem sanırım, deneme yoluyla.
darısı başına inşallah canım, bebeğiniz olur,eşinizle birleşirsiniz, yoluna girer inşallah .)
yakınlığa göre değilmiş serap, eşim merkezde çalıştığı için merkezde 7 açık var köylerde,onları seçtim, aslında merkez köy 60 km uzak ama ilçenin köyü 30 km ya da ilçe çok yakın ama seçemiyoum. mantıksızlığın tam adresi bizim bakanlık :)))İnşallah canım ama ben ümidimi kestim 5-6 sene gelemeyecekmişim gibi geliyor bakalım hayırlsı demekten başka birşey gelmiyor elimden..Evet km koyuyorlar herhalde o yüzden 7 yer seçebiliyor olabilirsin..Seninde hakkından hayırlısı inşallah en yakın yer olur zorluk çekmezsin.
Selam kizlar. Ben Londra'dayim ve burda inanilmaz derecede cok Maras'li var. Ozellikle Elbistan ve Pazarcik'tan. Hepsi cok iyi insanlar sizden iyi olmasinlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?