semacım siz son günlerde zor zamanlarda ordaydınız gitmediğiniz daha iyi olmuş bizde bu bayram düşünmüyoduk benim için yolculuk zor oluyo diye ama nişanda olunca artık gitmemiz gerekiyo....
semacım siz son günlerde zor zamanlarda ordaydınız gitmediğiniz daha iyi olmuş bizde bu bayram düşünmüyoduk benim için yolculuk zor oluyo diye ama nişanda olunca artık gitmemiz gerekiyo..
burçincim tabi sizde memlekete gitmek istersiniz cnm senin eşin ne iş yapıyodu hatırlayamadım birden..
ayşegülcüm sen zaten memlekettesin sivasa da gitmiyceksiniz heralde dimi..
ilknurcum siz iki taraflı geziceksiniz tabi en iyisi ailelerin yanında olmak tabi seviniyolar biz artık kurbana gitmicez inşallah her sene öyle yapıyoduk ramazan bayramı maraşta kurban bayramı konyada artık bu senede böyle oldu..
evet gitmiycez artık, erken doğum riskim de var diyabet ve kansızlıktan dolayı, ben bi yere kıpırdayamam,zaten hiç halim yok yolculk yapmaya, geçen hafta denize gittik de cesedim geldi 40 dklık yoldan. çekemiyorum yolları, midem bulanıyor rahatsız oluyorum. eşim beni bırakıp gitmez zaten o kadar uzağa, hem yeni geldi temmuzda, o yüzden.
ya kızlar ben bebek için oda takımı almıyim diyordum ama almam gerekicek galiba, eşyalarını koyabileceğim bi yer yok, yüklük olmadığı için evde, lbise dolabı tıkabasa doldu... yatak odası takımımı alırken şifonyerini almamıştım, onu alayım dedim şimdilik, hem sonra kendim kullanırım diye, onun da serisi bitmiş bulamadıkbölge bayiliklerinde de yok... portatif beşiğim olucak, arkadaşım vericek, odanın beşiğini kullanmam şimdilik, napiyim ben
günaydın kızlar, nasılsınız ?
günaydın canım,az sonra dr kontrolüm var,ayrıntılı ultrasona gireceğim,inşallah iyidir kuzum.Eşinin bilet bulamamasına çok üzüldüm
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim
amin canım çok heyecan yaptım yaakeşke gelseydiniz bak düğüne cidden güzel olur eğlenirsiniz
ben geldim,herşey iyiymiş şükür
ayşegülcüm bir tane dolap alacaksın mecbur.Çift kapılı işini görür.İlerde yatağına uygun olacağını düşündüğün bir renk seç veya mobilyacıya yaptır.Ben dolabı venge-krem almıştım,beşiğe hiç uymuyordu ama,ilerisi için.Zaten 1.5 yaşında beşiği bıraktım,yatak aldım aynı renkte.Takım oldu işte.
evet semacım hayırlısı olsun ne diyelim... sağlık bu,herşeyden de önemli, hele ölüm en kötüsü işte, eşin zor günler geçiriyor, bence parayı masrafı düşünecek durumda da değildir, kendimi onun yerine koyuyorum da ben olsam parayı hiç düşünmezdim bu durumda,annemin yanında olmak isterdim, zaten kadın eşini kaybetmiş...çok zor ya allahım sabırlar , kolaylıklar versin, hem ona hem size((
şükür oğluşumuz iyiymiş :)
ben de bebek takımlarından beyaz ya da beyaz-pembe dolap ve şifonyer bakmayı düşünüyorum, ilerde de o renklere uyacak - ki her renge uyar beyaz- beşik ya da yatak alırım senin yaptığın gibi. kendi odama uygun alıyim demiştim ama yok benzeri de yok :) bebek için alayım bari :) sen bebek odası almıştın kağana ve hiç kullanmadın mı, naptın ?
semacım çok üzüldüm, noluyo böyle üst üste ya... eşinin gitmesi farz mı oldu artık, napıcak gidecek mi acaba? hay allah((
canım bende tamamen para düşünüyormuş gibi olmuşum bi an baktım da yazılanlara :26:
yeni geldiğimiz için diğer bayramda gidelim dedim, birde bu bayramda zaten dayılar-teyzeler kalabalık olacak herkes.
diğer bayramda eşim orda kurban kesmeyi de düşünüyor, onların durumu zayıf olunca alamazlar diye. o yönden de hani borçla kurban kesilmeyeceği için biraz toparlanıp kurban için biriktirelim istediğim için. kısmet artık, ben ne dersem diyeyim eşim karar verdiyse gitmeye bulduğu herhangi bi firmadan alır bileti, ben bileti aldım gidiyoruz der yani.
sonuçta iznimizi aileyle geçirdik, cenaze için gittiğimizde de 10 gün kaldık. hani oraya gitmekten, kalmaktan kaçtığım yok. ama eşim şuan düşünemediği için maddi durumu da düşünmem gerekiyor. yakın yer değil ki 900 kilometre yol sonuçta.
iyi BAYRAMLAR şimdiden kızlar biz bir aksilik olmazsa yarın sabah gitcez osmaniyeye ..Aksilikler geldimi üst üste gelir aynen de öyle oluyorNormalde Andırın üzeri Kadirliye gidip bayramın 1. günü Osmaniye ye geçip ordan da k.maraşa gelecektik ama hesaplar ters döndü ayın 14 ünde eltim erken doğum yaptı ,bakıcım yokkk,en kötüsü de babamın kan değerleri düşük çıktığı için adana ya sevk etmişler kemik iliğinden örnek almışlar 15 gün sonra belli olur demişler 15 gün sonra endoskopi kolonoskopi yapılıp :18::18::18:teşhis konulacakmmışş.Ne berbat günler allahım..inşallah kötü değildir ,, dermansız dert vermesin rabbim..Öpüyorum herkesi .Hayırlı bayramlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?