Kahramanmaras///46

çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun canım. bende artık kendime göre çözüm arayışına girdim. başka bi bankada hesap açtırıp para biriktirmeyi ve kims ne derse desin o paraya dokunmamayı düşünüyorum. tabi önce borçları,kartları toparlamam lazım.
her ay 200-300 biriktirmeye çalışacağım. iyi niyetli hareket ettim her zaman ama bu iyi niyeti kullanmaya başladılar.
dışarda iftar yapmayacaktım borçluyuz diye, bugünde yemek yapmıycam dışarda iftar yapalım diyeceğim bakalım ne yapacak,
gerek yok masraf derse de yemek yok, bende hazırlayamayacağım çok yorgunum diyeceğim, neler olacak bakalım.
bundan sonra bende kafama göre harcamalar yapayım nasıl olacak bi göreyim, borçları kendimiz için olsun biraz da. ben sürekli dişimden tırnağımdan artıyorum tedavi için, ilaç masrafları için sonrası böyle oluyor. şu mübarek ayda sinirlerim bozuldu uğraştığım işler bunlar olmasaydı keşke

canım yaa parayı elbette herkes düşünür, para hayatta sağlıktan daha önemli 2. şey haline geldi, insan milyon dolarlık da olsa, borcu oluyor, ona göre harcamaları oluyor, ki öyle insanlar da deiliz hiç birimiz, bunu nasıl görmezler ya eşin açısından daha çok düşündüm sanırım ben, yoksa kesinlikle haklısın, ona diyecek bişey yok... içini dök ki rahatlayasın, seni tanıyoruz ben,asla yanlış düşünemem senin hakkında paracı gibisinden, hiç biriniz hakkında düşünemem, burda az mı dertleşiyoruz, konuşuyoruz, destek oluyoruz birbirimize. borç gittikçe artıyor, eşin hala destek olmaya çalışıyor, tedavi desen bi düzene oturmadı herhalde, geçen yıl d bu tarz sorunlar olmuştu da tedaviniz tam düzende değildi, e ne anladık o zaman, zaten aldığımız ne kadar para... eşinin onları çok tutması da cabası...ne desem bilemedim valla semacım, gerçeken zor durum, inşallah bu sorunlarınız biter bir an önce, bu son derdiniz olur...

hmm haklısın aslında, 2. yi yapabilir miyim bilmiyorum artık, 1. yi yapsaydım bi hayırlısıyla. benim de geleceke ne olacağım belli olmaz :) beyaz renge odaklanayım ben o zaman, renkli bişey almak istemiyorum pek. önerin için sağol, mantıklı :) dün bi yere sorduk burda, takımı 2 bin küsur dedi, oha dedim çıktım, sanki bana yatak odası takımı satıyor ya... netten almayı düşünüyorum, dolaplar 250-500 arası, 3 kapılı güzel bişey bulursam alıcam :)

ilknurcum şimdiden sana da iyi bayramlar... inşallah sorun olmaz babanla ilgili, kolonoskopiye babam da girmişti de off ne berbat şydi o öyle, adam sündü hastanede resmen, kustu, oturmadı da, utanma duygusu da bi yanda, zor atlattı...iyi yolculuklar, ben de öpüyorum

hepimizin ayrı bir derdi var canım, illaki bi şekilde paylaşma ihtiyacı duyuyor insan. bazı durumları da çevrene kolaylıkla anlatamıyorsun, iyiki varsınız, arada size anlatınca rahatlıyorum en azından. bazen insan öyle çok bunalıyor ki, boğulacak gibi oluyor.
eşime anlatmaya çalışıyorum, görmüyor yada görmek istemiyor. bilemiyorum. onlar vicdani tarafından yaklaşıp iyi taktik yapınca kazanıyorlar. bende kendime göre çözümler bulmayaca çalışacağım artık. başka seçeneğim kalmıyor.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar .

günaydınlar....
göknurcum sonunda cesaretini topladın demek,inşallah sonu da gelir.Geç kalmadın aslında ama bir türlü nedense başlamadın şu işe
aman ya topladım da birşeylerde devirmedim bu sefer şükür :)birdaha gidermiyim b,lmiyorum.yine sorun yok dedi.herşey normal neden olmuyor bende bilmiyorum dedi dr :)hastanede g,deceğim dr izinliydi o yüzden o drye gitmiştim.bayram sonu belki gidecem tekrar.kısmet artık.senin bebekte iyiymiş burçin.şükür.inşl böyle sağlıklada kucaklarınıza alırsınız bebekleri.

meliha sen nasılsın canım nasıl gidiyor.maraş yolcusuymuşssun hayırlı yolculuklar diliyim .biz gelemicez bu bayram maraşa..kurban bayramına gideriz inşl.bebiş çalışmalrı zaten hep başlıda bebiş çalışmıyor :)))))))))farabiye gittim aynur bacak diye bir dr .mehmet bardakcı var ona gidecektim aynı hastanede yine izinli olunca tahliller aradn çıksın diye ona gittim garip bir kadındı :)varmı tavsiye edeceğn bir dr.bayram sonu gideceğim tekrar .

ilknurcum baban için geçmiş olsun canım .ne zor o işlemler babamdan dolayı biliyorum.allah acil şifa versin inşl.

semacım ya sizinkiler cidden garip.Kayınvaliden için yapanın yanına kalmıyor demek diceeeeem demiceeeem :))))))))Allah büyük dicem :)neyse geçmiş olsun onada.Eşinin annesi sonuçta Anne işte öyle yada böyle.bak bebk işinide kafayı takma canım.bende ve eşimde sorun çıkmıyor ama bebek te olmuyor.demekki herşey nasip kısmet.onun içinde ayrıca üzme kendini.

biz bayramın 2.günü sideye gideceğiz 4.gün döneceğiz.böyle ayarlandı tatil bu sene :)
yolculuk yapacak arkadaşlar kazasız belasız gidin gelin inşl.şimdiden hayırlı bayramlar.

selam...

misslaila, ben muğladayım, eşimin tayini çıktı da artık burdayız, muğlalıyım zaten ben. maraştaydım temmuza kadar 5 yıldır, doğu görevimiz bitti orda... sen kendinden bahset bize :)

göknurcum, bi sorun olmamasına sevindim, sen de bi gün hamileyim diye yazarsın o zaman :)
yola çıkanlara iyi yolculuklar. öpüyorum herkesi

Bende doğma büyüme Maraşlıyım :) 18 yaşındayım.
Siz?

yaş 28, maraşa 22 yaşımda gelmiştim :) ingilizce öğretmeniyim. okuyosun herhalde sen.

Lise bitti. İlahiyat istiyorum tercih yapmıştım. Tercih hatası yaptım galiba yada kısmet değilmiş ki olmadı. Ek kontenjanı beklicem 1 ay sonra işte öyle benim durumumda bu.
Evlisiniz galiba ? :)

Lise bitti. İlahiyat istiyorum tercih yapmıştım. Tercih hatası yaptım galiba yada kısmet değilmiş ki olmadı. Ek kontenjanı beklicem 1 ay sonra işte öyle benim durumumda bu.
Evlisiniz galiba ? :)

hmm hayırlısı, gönlünden ne geçiyorsa olur inşallah :) belli mi olur ek kontenjandan oluverir.
evet evliyim 2 yıldır :)
merkezden misin aslen ?

ben yine gece kuşu olarak herkese iyi geceler diliyim :)bayram hazırlığı yaptık annemlere.birde ev temizlği walla çok yoruldum.yarın bayram namazı diye yine erken kalkacağız artık umudum tatil artık inişl dinlenmek için.şimdiden herkese iyi bayramlar Allah tekrarına kavuşturmayı nasip eder hepimize inşl.

Yıllarca sadece seyahate gidenler tesadüfen karşılaştılarsa kutladılar
birbirlerinin bayramlarını.

Artık bayramlar sadece birer "fırsat" oldu, yorgun bedenlerin dinlenmesi için...

Ve bir gün sanal alemle tanıştık ve yeniden hatırladık bayramlaşmanın keyfini...

Kenarı dantelli mendiller, parlak kağıda sarılı şekerler, madeni 2,5 liralık bayram harçlıkları yoktu belki ama bir küçük haber vardı dostlardan;
uzun süredir karşılaşmadığın, hala aynı adreste olup olmadığını bilmediğin...

Olsun...Sanal da olsa hatırlandığını, unutulmadığını öğrendiğin..
...Ve eski, tek yaprak bayram kartlarında yazıldığı gibi:
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…