offf ya,semacım acaip uyuz oldum ya,hem kayınvalidene,hem de kusura bakma ama eşine.Niye bu kadar ezdiriyor kendini? Sana yazık değil mi,senin hayallerin,isteklerin yok mu? Hep annesigilin istekleri mi önemli yani? Gerçekten her şey erkekte bitiyor.Ama bu gidişle anladım ki siz daha çook para kaptırırsınız bu aileye.Allah sabır versin canım,inşallah canı gönülden diliyorum rabbim hayırlısından da bir evlat nasip etsin sana.Dualarımda seni eksik etmeyeceğim.
canım yaa parayı elbette herkes düşünür, para hayatta sağlıktan daha önemli 2. şey haline geldi, insan milyon dolarlık da olsa, borcu oluyor, ona göre harcamaları oluyor, ki öyle insanlar da deiliz hiç birimiz, bunu nasıl görmezler yacanım bende tamamen para düşünüyormuş gibi olmuşum bi an baktım da yazılanlara :26:
yeni geldiğimiz için diğer bayramda gidelim dedim, birde bu bayramda zaten dayılar-teyzeler kalabalık olacak herkes.
diğer bayramda eşim orda kurban kesmeyi de düşünüyor, onların durumu zayıf olunca alamazlar diye. o yönden de hani borçla kurban kesilmeyeceği için biraz toparlanıp kurban için biriktirelim istediğim için. kısmet artık, ben ne dersem diyeyim eşim karar verdiyse gitmeye bulduğu herhangi bi firmadan alır bileti, ben bileti aldım gidiyoruz der yani.
sonuçta iznimizi aileyle geçirdik, cenaze için gittiğimizde de 10 gün kaldık. hani oraya gitmekten, kalmaktan kaçtığım yok. ama eşim şuan düşünemediği için maddi durumu da düşünmem gerekiyor. yakın yer değil ki 900 kilometre yol sonuçta.
ayşegülcüm bence sarı turuncu gibi ara renklerde bi dolap al ilerde uygun renklerde yatak falan alırsın ben oğluma oda alırken hem kız için hem erkek için kullanabileceği bişi almıştım bak şimdi kız geliyo eşim çok istedi arabalı falan ama iyki almamışım ortak kullanabileceği bi oda şimdi ikisininde onun eksik bi parças vardı onuda alıcam onuda kızım için kullanıcam ortak odaları olcak şimdilik...
canım yaa parayı elbette herkes düşünür, para hayatta sağlıktan daha önemli 2. şey haline geldi, insan milyon dolarlık da olsa, borcu oluyor, ona göre harcamaları oluyor, ki öyle insanlar da deiliz hiç birimiz, bunu nasıl görmezler yaeşin açısından daha çok düşündüm sanırım ben, yoksa kesinlikle haklısın, ona diyecek bişey yok... içini dök ki rahatlayasın, seni tanıyoruz ben,asla yanlış düşünemem senin hakkında paracı gibisinden, hiç biriniz hakkında düşünemem, burda az mı dertleşiyoruz, konuşuyoruz, destek oluyoruz birbirimize. borç gittikçe artıyor, eşin hala destek olmaya çalışıyor, tedavi desen bi düzene oturmadı herhalde, geçen yıl d bu tarz sorunlar olmuştu da tedaviniz tam düzende değildi, e ne anladık o zaman, zaten aldığımız ne kadar para... eşinin onları çok tutması da cabası...ne desem bilemedim valla semacım, gerçeken zor durum, inşallah bu sorunlarınız biter bir an önce, bu son derdiniz olur...
Aaa bu topiği yeni gördümm :)
Bende Maraşlıyım
Aaa bu topiği yeni gördümm :)
Bende Maraşlıyım
aman ya topladım da birşeylerde devirmedim bu sefer şükür :)birdaha gidermiyim b,lmiyorum.yine sorun yok dedi.herşey normal neden olmuyor bende bilmiyorum dedi dr :)hastanede g,deceğim dr izinliydi o yüzden o drye gitmiştim.bayram sonu belki gidecem tekrar.kısmet artık.senin bebekte iyiymiş burçin.şükür.inşl böyle sağlıklada kucaklarınıza alırsınız bebekleri.günaydınlar....
göknurcum sonunda cesaretini topladın demek,inşallah sonu da gelir.Geç kalmadın aslında ama bir türlü nedense başlamadın şu işe
meliha sen nasılsın canım nasıl gidiyor.maraş yolcusuymuşssun hayırlı yolculuklar diliyim .biz gelemicez bu bayram maraşa..kurban bayramına gideriz inşl.bebiş çalışmalrı zaten hep başlıda bebiş çalışmıyor :)))))))))farabiye gittim aynur bacak diye bir dr .mehmet bardakcı var ona gidecektim aynı hastanede yine izinli olunca tahliller aradn çıksın diye ona gittim garip bir kadındı :)varmı tavsiye edeceğn bir dr.bayram sonu gideceğim tekrar .hoş geldin cnm hayırlı olsun düğünün inşallah bi ömür mutlu olursun inşallah bende maraş geliniyim konyada yaşıyorum..
teşekkür ederim göknurcum annem için.. bence de artık bebiş çalışmalarına başla iyi olur nereye kime gitmeyi düşünüyosun peki cnm??
iyi BAYRAMLAR şimdiden kızlar biz bir aksilik olmazsa yarın sabah gitcez osmaniyeye ..Aksilikler geldimi üst üste gelir aynen de öyle oluyorNormalde Andırın üzeri Kadirliye gidip bayramın 1. günü Osmaniye ye geçip ordan da k.maraşa gelecektik ama hesaplar ters döndü ayın 14 ünde eltim erken doğum yaptı ,bakıcım yokkk,en kötüsü de babamın kan değerleri düşük çıktığı için adana ya sevk etmişler kemik iliğinden örnek almışlar 15 gün sonra belli olur demişler 15 gün sonra endoskopi kolonoskopi yapılıp :18::18::18:teşhis konulacakmmışş.Ne berbat günler allahım..inşallah kötü değildir ,, dermansız dert vermesin rabbim..Öpüyorum herkesi .Hayırlı bayramlar herkese
Hoşbulduuuukkkkk :)hoşgeldin misslaila
Evet Maraştayım siz?merabalar misslaila :) hoşgeldin...maraşta mısın?
Tekrar hoşbulduk :)hoşgeldiiiiinnnnnn
selam...
misslaila, ben muğladayım, eşimin tayini çıktı da artık burdayız, muğlalıyım zaten ben. maraştaydım temmuza kadar 5 yıldır, doğu görevimiz bitti orda... sen kendinden bahset bize :)
göknurcum, bi sorun olmamasına sevindim, sen de bi gün hamileyim diye yazarsın o zaman :)
yola çıkanlara iyi yolculuklar. öpüyorum herkesi
Bende doğma büyüme Maraşlıyım :) 18 yaşındayım.
Siz?
yaş 28, maraşa 22 yaşımda gelmiştim :) ingilizce öğretmeniyim. okuyosun herhalde sen.
Lise bitti. İlahiyat istiyorum tercih yapmıştım. Tercih hatası yaptım galiba yada kısmet değilmiş ki olmadı. Ek kontenjanı beklicem 1 ay sonra işte öyle benim durumumda bu.
Evlisiniz galiba ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?