Kahramanmaras///46

evet melihacım, sorma ya... inşallah ama inşallah 1 ayı geçmez. dua ediyorum ama inanmıyorum da 1 aycık kalacağına... eşimle konuşucam bugün, yua da yarın, bakalım...bizi tartışma bekliyor gibi görünüyor...

senin nasıl gidiyor hamilelik, sorun yoktur inşallah minik kızla :)

Son düzenleme:

sizi bu kadar bıktırdılar demek,o zaman hakediyorlar,anlar da çok kalmaz inşallah.İnsan istenmedğini bile bile niye gelir de o kadar uzun kalır anlamıyorum.Ben ille de evim derim,başkasında rahat edemem.Ama bazıları pek hevesli oluyor.

evet ya, ben de öyleyim, bi gece kalsam bile huzursuz olurum, rahatsızlık verdiğimi düşünürüm, değil ki haftalarca aylarca...bakaluım bi gelsin de, anlatırım burdan canlı yayınla size :) tabi bebekten sonra nete girebilirsem
Merhabalar hemşerilerimm, keyifler nasıl?

meraba, eh işte gördüğün gibi keyifler, kaynanaları çekiştiriyorduk

biz iyiyiz cnm napsın minik kızda iyi şimdilik :)) inşallah sende şu kaynana işini çözerde rahatlarsın görümcende kendi çağırsaymış sizi zor durumda bırakacağına ne rahat valla arayın çağırın demek.. gelsinde doğumda 1 yada 2 hafta kalsın yeter sonra bi daha gelir hiç diilse gelmeyede yüzü olur.. çok şükür benim kaynanam kayınpederimle gelir kayınpederimde çok sevmez durmayı gidelim der durur kaynanamda mecbur onunla döner zorlar kalalım biraz daha diye ama yok adam sevmez fazla durmayı giderler keşke seninkide az kalsa zaten ziyaretin kısası makbul ne gerek var çok kalmaya

Merhabalar hemşerilerimm, keyifler nasıl?

biz iyiyiz cnm sen nasılsın??

Benide böyle dinlersiniz umarım

dinleriz tabi, sen anlat :) sevgiliyken başlıyor sorunlar zaten ... eşimle allaha şükür tek bir sorunumuz yok da işte kaynana...

evet melihacım ya kalsın azxcık gitsin ne var sanki. sonra ağlıyor ama başkasının yanında sığıntı gibi kalmak zoruma gidiyor diye... ben de diyorum e insanın evi gibisi var mı diye, o da onaylıyor ama gitmiyor :) neyse boşver, bakalım zaman ne göstericek

Çok başımız ağrıcak çokk.yarın gidiyor kayınvalidem,pazar annemler geliyor pzt annemin doktor kontrolü var 1 hafta da onlar idare edecek çocukları sonra 2 hafta ben yıllık izin alırım .19 gün kalıyor ondan sonra yeni eve taşımaya 19 günde idare etcem artık.kurban ertesi evi tutcaz.Babamın tahlil sonuçları temiz çıktı kızlar çok şükür.teşhis olarak atforbik gastrit denildi b12 vitamin iğnesi yapılıyor.ve son haber saçlarımı kestirdim yanları uzun arkası kısa model.çebiş gibi olmuşum

babana sevindim cnm, şükür... azcık daha sık dişini sen bari, ayrı n eyse ki sorun olmaz fazla...
kurbanda seni keseriz artık çebiş güle güle kullan saçlarını eminim yakışmıştır. benimki de o modeldi, ayda kestiriyodum da hamileliğin sonlarında kestirmedim saçlarımı hastanede toplayabileyim diye. doğum geçsin, bebek azcık büyüsün, bakımlı halime dönerim inşallah, boyatırım da yeni bi renge, toparlarım kendimi psikolojk olarak. o arada kaynana baksın bebeğe hıh

ben bunu niye düşünemedim ki kurbanda beni kesersiniz artıkBen yakıştırdım ama uzun saç severlermişşş..bir dahakine daha da kısa yapcam gülben modeli asimetrik bir kesim denicem dedimm.Bende bu inat varken yakışsada yakışmasada birde boyatırım bu saçı sarıya ne yakışır ama ..Canım senin bakımsız halinin olabilceğine inanmıyorum ,,maşşallahın var sana yakışmayacak model yoktur.kaynana kaynana ne yapmalı kaynar kazanlara atmalı..şimdilerde en sevdiğim türkü bu oldu

Göknur,Sema,Meliha siz uzak ve rahat olanlardansınız.İnsan bir yandan eş dost istiyor bir yandan da amaaannnn uzak olmak en iyisi diyor.Karmaşık ruh halleri..Doğumu en yakın olan ayşegül sanırım sonra meliha sonrada burçin yanılmıyorsam .heycanla bekliyoruz bebişleri hayırlısı bakalım..

yandım gelin dedikçe altına odun atmalı
yakışmıştır sana canım, beğenmeyen kıskanıyordur :) ince yüzlüsün esmersin, gayet uygun olmuştur bence... benim bakımsız halim olmaz mı hiiiç, üşeniyorum şimdilerde, hep düzleştirirdim, şimdi arada düzleştiiyorum, düğünlere giderken veya hastane randevusuna giderken...süslü gebe oluyorum he hee
yarın randevum var bu arada, inşallah herşey yolundadır...

günaydınlar....

ilknurcum hadi gözün aydın,baban için çok sevindim.Saçların da eminim yakışmıştır,hiç de karşılaşamıyoruz ki çarşıda,evin buralarda.Güya Maraş küçük yer,yakın da oturuyoruz.19 güne inmiş işkence süren,iyi olmuş :)

ayşegülcüm iyi haberlerle dönersin dr'dan inşallah.

tşk canım.Saçlarımdan memnunum duşta oyalanmıyorum kısacık olduğu için ,çabukta kuruyor.İşe gelirken se yanları düzleştirip çıktım ama çokkk kısalar ense tamamen açık hatta jiletlendi o dereceK.maraş küçük yer 8 yıldırda burdayım hiçbir akrabamla karşılaşmadım Normal insanların sokaklarda olduğu zaman(12-15 arası) ben evde bebek bakıyor oluyorum.19 güne indirmeye çalışıyorum.Tatilde bile 3. günden sonra sıkılan biriyim en fazla bir hafta dayanabiliyorum evde birilerine surat asmadan.

Ayşegül doğurup gelirmiş,Kaynana stresinden

doğurabilir cidden,stres bir şeye benzemez :))

benim de son gezmelerim,aralık 'ta doğum,sonrasında uzun bir süre çarşıya çıkamam sanırım,zor olacak benim için.Oğlumu da kreşe verdik,pazartesi başlıyor.İnşallah uyum sorunu yaşamaz,daha küçük geliyor bana ama babası gitsin diyor,bakalım.

Daha koskoca 3 ay var canım tadını çıkar bu günlerin Bilen biri olarak .Gazdı, ateşti,ishaldi,kusmaydı nasıl moral veriyorum ama sevgisi her açığını kapatıyor.Sağlıcakla kucağınıza alın inş.Hayırlı olsun canım kreşiniz.Sen bebekle çıkamıcağın için çocuk evde bunalırdı bu bebeklik döneminizde. Kreşte hiç yoktan enerjisini atar sana sıkıntı yapmaz sende küçükle oyalanır kendine vakit ayırabilirsin..Uyum problemi 1-2 gün oluyormuş her çocukta arkadaşta verdi yakınlarda ilk gün ağlamış sonra oyuna dalmış kreştekiler öyle demiş kıza içim rahatladı diyordu.umarım sizinkide öyle olur.

gaz sorununu benden iyi bilen yoktur herhalde.Oğlum o kadar gazlıydı ki kucaktan hiç inmezdi,habire ağlardı.Gezmeye gitsek ayakta dururdum hep,oğlum da kucağımda,oturduğumu bilmem.İnşallah bu o kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…