giremedim kaç gündür topiğe :) sağ salimim göknur
dilekcim 18-19 kilo aldım, 51le hamileydim, 68le doğuma girdim ama arada 69 70 i görmüştüm kısa da olsa :) şimdi 56 kiloyum,doğumdan 10 gün sonra 56ya düştüm zaten ama kaldı böyle, süt için yedikçe yedim, helva, süt,malt içecekleri, meyve suyu şekerim düştükçe mecburen içtim çünkü emzirmek hipoya sokuyo beni, komposto çok yedim. göbüş bayağı oluştu bende, 34 bedendim göknur yaa 38 bedenler oluyo işte, eski şeylerimden giyemiyorum çok sinir bozucu, yeniden kıyafet almak istemem,anca tayt ve tuniklerim oluyor :))) bot giyiyorum altına, kışı böyle geçiricem,allahtan yaz değil, yaza kadar veririm umarım. patlıcan oldum işteeee, şişko patlıcan :)))) göbek olmayanımız var mı ki :)
yılbaşında evdeydim, koca çalıştı sabaha kadar, abimler geldi oturduk onlarla, öyle geçti işte :)
amin canım inşl seninde bizimde dileklerimiz kabul olur.meraba kızlar hepinize sağlık, mutluluk ve bebişlerinizle güzel bir yıl diliyorum. inşaallah her şey dilediğiniz gibi olur.
gel burçincim saat 1de kalktık kahvaltıdan resmen süründüm açlıktan :):)hadi gözün aydın inşl oda biter birazn önce.hani resim eklicektin sen.haala eklemedinben de geleyim mi kahvaltıyakerem'in hırıltısı azaldı sanki,yarın da kontrolü var zaten.Gaz olayımız devam tabii,aylarca çekeceğiz.
ya melihacım :) 56 kilo 38 beden çok değil tabi de,bende boy kısa, 160 boyum, bi de insanın alışkanlıkları var, alıştığım kilom vardı, yazın 48e inerdim bi de düşün. haliyle kıyafetlerim hi,ç olmuyo, pantolonlarım falan. eskiye dönmek istemem normal değil mi :))) senin de alıştığın bi kilo vardır ona dönmek istersin yani, e bi de 2 çocuk annesisin, zorlaşıyo vermek artık. burçin 50 kiloya indi mi acaba :) mesela burçin de çok zayıf, benden de zayıf ama sor bakalım memnun mu, değil göbişi varmış azcık, o da hiç görünmüyo yani, işte insan vücudunu en iyi kendisi biliyor ve memnun olmadığımız bi sürü yerimiz oluyor. :) ayy inşallah veririz kiloları, istediğimiz kiloya ulaşırız :)))
giremedim kaç gündür topiğe :) sağ salimim göknur
dilekcim 18-19 kilo aldım, 51le hamileydim, 68le doğuma girdim ama arada 69 70 i görmüştüm kısa da olsa :) şimdi 56 kiloyum,doğumdan 10 gün sonra 56ya düştüm zaten ama kaldı böyle, süt için yedikçe yedim, helva, süt,malt içecekleri, meyve suyu şekerim düştükçe mecburen içtim çünkü emzirmek hipoya sokuyo beni, komposto çok yedim. göbüş bayağı oluştu bende, 34 bedendim göknur yaa 38 bedenler oluyo işte, eski şeylerimden giyemiyorum çok sinir bozucu, yeniden kıyafet almak istemem,anca tayt ve tuniklerim oluyor :))) bot giyiyorum altına, kışı böyle geçiricem,allahtan yaz değil, yaza kadar veririm umarım. patlıcan oldum işteeee, şişko patlıcan :)))) göbek olmayanımız var mı ki :)
yılbaşında evdeydim, koca çalıştı sabaha kadar, abimler geldi oturduk onlarla, öyle geçti işte :)
burçin ya maşaallah size.hemen doğurdun bebek oldu dedin.şimdi kerem 1 aylık oldu dyorsunya neden benimki ilerlemiyor.yerinde sayıyor mübarek.meliahada doğurdu :)sanki bende zaman geçmiyor gibi.
bak sana bile geçmemiş zaman :))))))))))))daha 21 haftalığım .25 26 ooooo çoook hafta var daha :)yok oldu göbüşü.onun surat ifadesi daha komikti.göbekleri ölçtünüz demek,ne eğlenceli.Ben gördüğümde fazla bir göbeği yoktu adamcağızın,ne yaptı da aldı o kadar
bugün 31.günümüz ama ben çok yorgun,uykusuzum,gözlerimi görseniz kıpkırmızı.Yani dilek çok doğru söylüyor,bana nasıl geçiyor zaman bir bilsen.Sen de epey yol katettin sanırım.25-26 haftalık falan olmuştur herhalde.Geriye dönüp bakınca ne çabuk geçmiş aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?