Kahramanmaras///46

gerçi haklısın.insan daha huzursuz olur.benim bebek sağlıkla dünyaya gelirse inşl kayınvalideler görümce pilan bile yapmışlar.mayısta sizdeyiz bıktırana kadar kalırız dediler.muhtemelen onlar gider k.valide kalır.ben bile düşünüyorum ee nasıl olacak bu iş diye:)bide ayşegülün kyınvalidesi gibi ayağına hizmet .alışmadığımız için sıkıntı olacak eminim.ayşegül gibi benimde kendi memelketim işime yaramadı doğrusu.neyse ağlık olsun diyelim geçelim :)

googlede yazdığımda tuhaf tuhaf yaratıklr çıkıyor.aklımda aklımda diye bakacaağıma senin gibi azcık topikleri dolaşmak daha iyi :)))) ben bir el atayım anneler topiğine:)akıl işte napacan illa birisi hatırlatacak öle çalışıyor.
2 gündür konya da günlük güneşlik.maraşta öyleymiş.şimdi muğlanın haberini hava durumunu alalım.
bu arada komşular nasıl çıtır.geldilermi tanıştınızmı,arkadaş buldunmu kendine falan filaan :)

bıktırana kadar kalacak mıymış? Allah sabır versin göknurcum.Biz de yaşlanınca böle olmayız umarım.Ben karşımdakinin bana sevdiği için saygı duymasını isterim,arkamdan öfleyip pöfleyecekse ne anladım o işten.Niye kayınvalideler böyle düşünmüyor.Tamam gel,gör,birkaç gün yemeğine,işine yardım et,arkandan söyletmeden kendiliğinden git işte.Çok şey mi istiyor bu gelinler ?

ben tavır da yapamam aman neyse şimdi tek düşündüğüm karnımdaki pıtırcığın sağlıkla dünyaya gelemsi.artık onlar gelince gerisini düşüneceğiz.gözlerinin alttan alttan bakmaları deli ediyor :)))))şahsen ben çocuğumun yanında en faaaazla 4 gün kalırım yalvarsada rahat edemem.onlar düşüncesiz davranıyorlr nedendir bilinmez.demekki rahat ediyorlar .

avatarımda değişti :)sıkıldım topik gezmekten gayet klasik birşey buldum denk geldikçe yenisine bakacağım :))))))))) sağol çıtır.

hamile avatarı,profil resmi falan yazsan güzel şeyler çıkardı göknur, avatar filminin yaratıkları mıydı acaba onlar :))) neyse uğraşma bu çoook şirin, tam senlik,esprili, leylek getiriyor, yoldalar göknuuur :) ben de "akşama ne yemek var" topiğine yazaıyorum da arada, menü fikirleri alıyorum, orda birinde gördüm, hazır görmüşken atladım, yoksa topik gezmedim, midem bulanıyor topik gezerken ve yazı okurken :)

muğla da günlük güneşlik :)))dün de ılıktı, köye gittim bend e aylar sonra, 2 ay falan olmuştu gitmeyeli, nil evlenecek yaşa geldi, dedesi nenesi göremedi :) komşularım çok iyi göknurcum, genç de var orta yaşlı da. burda herkes birbirini tanısın tanımasın selamlaşır, muğlanın bu yönünü çok severim, erkek kadın farketmez, günaydın,iyi akşamlar, nasılsınız, kolay gelsin gibi cümlelelr kurarız, çok hoş, yalnız olmadığını hissediyorsun. bebek bakmaya gelenler oldu, yasin okutuluyor her hafta, katılıyorum bazen. karşı komşum 3 yaş küçüğüm sibel, yeni evli, onlar çok iyi. öğretmen,hemşire ve polisler var apartmanda,16 aile var, bi de ünv öğrencilerimiz var, öyle işte :)
sen pıtırcığına odaklan aynen, kayınvaliden benimki gibi değildir inşallah...

meraba kızlar...

aynı yorgunluk bende de var burçin çok uykusuzum gökçe geceleri hiç uyumaz oldu gündüzde yiğit ve gökçeyi baş başa bırakıp uyuyamıyorum annem olduğu zaman uyuyabiliyorum ancak...

kızlar yeni avatarlarınız çok hoş olmuş valla bende özendim değiştirsem iyi olcak artık :))))))))

göknurcum şimdiden gözün aydın cnm kayınvalidenler yerlerini hazırlamışlar bile gelmişken bi faydaları olsa bari sana baksalar benimkiler geldiler iki gün kaldılar daha bi gün daha kalcaklardı biz gökçenin sarılığı yüzünden hastaneye yatınca vedalaşmadan gitmişler herkez ayrı bi tuhaf yani...

mide bulantısı kısmını izninle ayhana okutacağım :):)ben aynısını demiştim yazı okurken benm başım dönüyor midem bulanıyor hafiften ter basmaya başlıyor diye oda hahahahah olurmu öyle şey pisikolojiktir demişti.gösterecem ona pisikolojiği:==========)oh ne iyi komşu yönünden yüzüm gülmedi gitsin.benm karşım öğrenci yan öğrenci üst öğrenci :)va aşağıda ama hem yaşları büyük hemde onlar çok sıkı fıkı .ikisi birbirine yetiyor sanırım.başkada yok.40 kişilk dairede sadece 10 aile var.olanlarda tepelerde :)illa bana laf atacakalr yoksa pek giremem aralarına :)sıkıntı bende :):)
ben nile abla diyorum da senin gibide abartmıyorum evlenecek çağ neyse bnm pıtırcık dünyaya gelirse dünür oluruz belki :)maraşlı dünürün olur :)))))))))))))
gökçe iyileşti ya uykularını ayarlar inşl.seninkilerde bir tuhaflarmış :)cinslermi ne .vedalaşmadan gidilirmi hiçbirde bebek hasta.neyse çok durmadan gitmişler daha iyi.

he hee :) okutabilirsin göknur,gerçekten öyle oluyor, bi garip oluyorum ben...komşularım iyi şükür, yemek getirenler oluyor sağolsunlar, bebekle zor oluyordur diyerekten :)
maraşlı dünür mü :44: hımmm kem küm şey....
ayy dünürüm sen ol da nereli olursan ol, canımsın

slm kızlar iyi akşamlar herkese....

ayşegülcüm akşamki menüden bahsetmişsin hatırlıyorum onları merakla okurdum akşama bir fikir olur diye..er kalmadı

Maraşta maşallah 3 gündür yazdan kalma bir gün var öğlen aralarında çıkıp bol bol yürüyorum...gerçi üç günde maraşı fethettim yarına gezecek bi yer kalmadı

günaydın kızlar

ah dilekçim ah,ben de gezmek istiyorum

ayşegülcüm şanslıymısın komşu konusunda,çok önemli,bazen geçiveresi geliyor insanın

oh ne iyi.burçininde dediği gibi zile basıp hemen geçiveresin geliyor .:)karşı öğrenci yan öğrenci zor geçivermek:)şanslı çıtır neyse maşaallah diyim birde.ah canıım çok sağol düşüncen için.belki oluruz dünür dermişim:)

bittimi maraş:))))))) geç bile kaldın feth etmekte.ilçelere açıl şimdide :)çıtır sana gittiği ilçeleri tek tek saysın.gerçi bu işte ilknur daha uzman sanırım o iş dolayısıyla sürekli geziyor :)

:))) ay ilçelri bilmiyom ben pıtırcığım çağlayancerit, pazarcık ve göksunu biliyorum, başka bilmiyorum :) gezin ya oh ne güzel, dilek, burçini de al gezin beraber işte, hem yardım edersin burçine, sen kaanla ilgilenirsin o da keremle.
göknurcum komşuya ihtiyacın olmaz senin,aile yakınların orda kuzenler falan, benim kuzen kavramım yok pek, hepsi köyde, böyle okuyan şehre çıkan yok, köy işleri var, olmuyor işte. şanslı göknurcuk seni bu arada sen çalışmıyosun de mi artık? ben kaçırdım mı söylemiş miydin ?

AİLE AYRI KOMŞU AYRI ÇITIR :) ben ve şans çelişki :)yok çalışmıyorum şimdilik.daha doğrusu çalışacak vakiit yok hastane hastane gitmekten baş dönmesinden diyim:)azcık bunlarda etkili ama bir tane doğru düzgün çalışacak insan bulamadık ölece kaldı.düzen kurulu ama beklemede.inşl hakkı olsun kucağıma kıstırıp gideceğiz :)
günaydın kızlar

biz yine dr'a gideceğiz kerem için,hiç iyileşmedi kuzum ya
ben iyi olmuştur kerem demiştim ama.inşl olumlu birşey olur.hastaneye yatmaktan kurtulursunuz.Allah acil şifa versin.bizide habersiz bırakma.

ayy bu komşu olayından bende dertliyim çalışınca konu komşudan haberi olmuyor insanın sanırım. Bi de benim komşular pek öyle gelip kapı çalan cinsten değil. Bak şimdi evdeyim canım sıkılıyor birde haftasonu olunca kapısını çalacak kimse bulamıyorum...

göknurcum, öğle arası iş yerine yakın yerlerde gezince 1 saat içinde bitmiş oluyor açılamıyorum çok fazla şimdide gözüm dışarda ama tek başıma çıkmakta istemiyorum...

inş. kerem en kısa sürede iyleşir canım bak şansınıza havalarda güzel gidiyor bu ara toparlar kendini umarım.. Sonra alırsın çocukları gelirsin gezeriz kıs beraber..

ayy hakkıcğı götürme kız işe :))) inşallah sütün bol olur da çekinmedne gidersin her yere canım, yoksa sıcak su ısıtamayacağım yere gidemiyorum ben malum. aile ayrı komşu ayrı tabi de, kuzenler iyidir ya ben çok özeniyorum böyle kuzenleriyle gezenlere, arkadaşın gibiler sonuçta, benim hiç öyle olmadı, arkadaşının yeri geliyo vakti olmuyo da kuzen annesigille bile akşamları çıkıp geliveriyor, ne güzel :)

kerem'e göğüs filmi çekildi,şükür zatürre türü bir şey yokmuş,emmesi ve kilo alımı çok iyi,o yüzden korkacak bir şey yok dedi dr ama öksürük daha devam edecekmiş,perşembe yine kontrol var.Bir de filme bakıp ne kadar gazlı bir bebek,bu gazı bir çıkarsa burayı yıkar valla dedi,malesef dedim ben de.Gazdan yana ne şanssızım (

dilekçim görüşelim canım ya,sıkılma,ben yine gidiyorum arkadaşlara da sen yeni gelince çevre oluşmamıştır daha belki.Özelden numaramı yollayayım sana ,haberleşelim.

göknurcum bebek bereketiyle gelir,doğumdan sonra işleriniz düzelir inş.

iyileşsin artık kerem bebek, anne sütü ilacı onun, inşallah düzelicek hemen. dr da espriliymiş, yıkacak derece ne gazı varmış bebişin bu kadar :))) hehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…