- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
ayy hakkıcğı götürme kız işe :))) inşallah sütün bol olur da çekinmedne gidersin her yere canım, yoksa sıcak su ısıtamayacağım yere gidemiyorum ben malum. aile ayrı komşu ayrı tabi de, kuzenler iyidir ya ben çok özeniyorum böyle kuzenleriyle gezenlere, arkadaşın gibiler sonuçta, benim hiç öyle olmadı, arkadaşının yeri geliyo vakti olmuyo da kuzen annesigille bile akşamları çıkıp geliveriyor, ne güzel :)
kerem'e göğüs filmi çekildi,şükür zatürre türü bir şey yokmuş,emmesi ve kilo alımı çok iyi,o yüzden korkacak bir şey yok dedi dr ama öksürük daha devam edecekmiş,perşembe yine kontrol var.Bir de filme bakıp ne kadar gazlı bir bebek,bu gazı bir çıkarsa burayı yıkar valla dedi,malesef dedim ben de.Gazdan yana ne şanssızım(
dilekçim görüşelim canım ya,sıkılma,ben yine gidiyorum arkadaşlara da sen yeni gelince çevre oluşmamıştır daha belki.Özelden numaramı yollayayım sana ,haberleşelim.
göknurcum bebek bereketiyle gelir,doğumdan sonra işleriniz düzelir inş.
göknurcum gezip tozup homili gırtlak yemek kulağa çok hoş geliyor.. sonrada bi güzel kilo alırız birde spora gideriz napalım artıkveremesekte çocuklara bahane buluruz çocuk doğurduk kilolar gitmiyo diye
yaa işte göknur, kuzen başka bişey :)
burçin eşittir yemek ve gezmek :))) dilek takıl en iyisi burçine... önce güne arkasından sporaaa...
ben de yürüyüşe başlamıştım ama düzen tutturamadımbu kiloları vermem lazım
dilekcim hiiiç üzülme.burçine bak ebru şallıyı görme :)kız hamileliğini tam 4 kiloyla bitirdi :))))))))okadar yediği halde.onun yediği yemeklerde kilo aldırıcı birşey yok takılsen ona kilolara son yemeye devam :):) hem yiyor hem doğuruyor hem zayıf kalıyor .azcık bir göbek okadar :)bana takılma, ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye diye hamileliği bilmem kaç kiloyla bitirecem :)burçin sanabirşey olursa sorumlu olmuyum dimi :)
çıtııııır kız ben hakkı çıkana kadar adile naşit gibi olacam:)hadi kocamla boyumuz uyumluda birimiz gökdelen birimiz gecekondu gibi olmucaz.onunla göbek tokuştura tokuştura tartı değil kantar alacağız eve :)))) ayhoş duymasın bunları yazdığımı :))))))))))
26 kiloyla hamileliğimi sonlandırdım 2 ayda 26 sınıda verdim
seni tebrik ediyor azmini ve vücut yapını kutluyoruz topikce :)amaan sağlıklı olsunlarda elbet veririz kiloyu.biraz genlerle alakalı.ailemde şişko yok şükür )))))))))ilkde ben olmam herhalde.26 kiloyla hamileliğimi sonlandırdım 2 ayda 26 sınıda verdim
arkadaşı okudum ayşegülcüm tebrikde ettim kendisini.sende varya görende patlıcan zanneder.36 beden giyeceğine 38 giyiver nolacak.eminim en fazlaaa 3 kilo kalmıştır.dert etme onu.azcık et but kadına yakışır.hem sen yemeği azaltacağına sağlığını düşün.sanki maraştaki gibi sık rahatsızlanmıyorsun dimi.eğer öyleyse kaldığın kiloyu koru şekerim.hem nil azcık ayaklansın birşeyin kalmaz merak etme.sen bakma burçine hemen zayıflamış :) hem onunda göbeeee var :)))))))))))))))ay burçin kesecek beniaaay göknur çok hoşsunönemli olan aldığın kiloları verebilmek, bak arkadaş 26 kiloyu vermiş. allahım kilolar üstümde kalsın istemiyoruuuum yaşayamam böyle (( 3 ayı geçti, sabitlendi kilom. sütüm olsun diye de yatana kadar tıkınıyom, olduğu da yok, iyice azaldı, artık yemeyi azaltıcam, eski beslenme şeklime dönersem verebilir miyim acaba emin değilim, gözüm korktu valla. denemek zorundayım başka çarem yok. sen verirsin şekerim, kıpır kıpır göknur :)
dilekcim, istanbulda çevren iyiymiş, akraba kafa dengi olunca işte :) eşinle çalışma sistemleriniz nasıl, biriminiz nedir, özel olmazsa tabi :) benimki güvenlik şubede, o kadar yoğun ki kaç gündür tatili yok ve geceleri geliyor eveben de evde tek başıma çok sıkılıyorum...
26 kiloyla hamileliğimi sonlandırdım 2 ayda 26 sınıda verdim
aaay göknur çok hoşsunönemli olan aldığın kiloları verebilmek, bak arkadaş 26 kiloyu vermiş. allahım kilolar üstümde kalsın istemiyoruuuum yaşayamam böyle (( 3 ayı geçti, sabitlendi kilom. sütüm olsun diye de yatana kadar tıkınıyom, olduğu da yok, iyice azaldı, artık yemeyi azaltıcam, eski beslenme şeklime dönersem verebilir miyim acaba emin değilim, gözüm korktu valla. denemek zorundayım başka çarem yok. sen verirsin şekerim, kıpır kıpır göknur :)
dilekcim, istanbulda çevren iyiymiş, akraba kafa dengi olunca işte :) eşinle çalışma sistemleriniz nasıl, biriminiz nedir, özel olmazsa tabi :) benimki güvenlik şubede, o kadar yoğun ki kaç gündür tatili yok ve geceleri geliyor eveben de evde tek başıma çok sıkılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?