Kahramanmaras///46

aman hakkı olsunda hayırlısıyla işimiz götürmeye kalsa keşkeee :)kuzen yönünden ben cidden çok şanslıyım.hepsi kafa dengi.eşlerde anlaştı.eşli ayda 1 sefer sadece teyze kızlarıyla akşam gün yapıyoruz.çok eğlenceli oluyor.akşam 8 den 1 e kadar oturuluyor nerdeyse :)

hadi gözün aydın burçin kerem atlatır inşl.önemli olan anne sütü oda iyiyse geçer gider hayırlısıyla.hah kerem bahara biraz daha büyür burçin hanıma bir arkadaş daha çıktı.dilek sen burçini bırakma maraşı 2 günde bitirir sana.ayrıca tatmadığın maraş muyfağı cabası :)patlayana kadar ye :)o gün senin bu gün benim alllaaaaah.

göknurcum gezip tozup homili gırtlak yemek kulağa çok hoş geliyor.. sonrada bi güzel kilo alırız birde spora gideriz napalım artık veremesekte çocuklara bahane buluruz çocuk doğurduk kilolar gitmiyo diye

yaa işte göknur, kuzen başka bişey :)

burçin eşittir yemek ve gezmek :))) dilek takıl en iyisi burçine... önce güne arkasından sporaaa...
ben de yürüyüşe başlamıştım ama düzen tutturamadım bu kiloları vermem lazım

göknurcum gezip tozup homili gırtlak yemek kulağa çok hoş geliyor.. sonrada bi güzel kilo alırız birde spora gideriz napalım artık veremesekte çocuklara bahane buluruz çocuk doğurduk kilolar gitmiyo diye

dilekcim hiiiç üzülme.burçine bak ebru şallıyı görme :)kız hamileliğini tam 4 kiloyla bitirdi :))))))))okadar yediği halde.onun yediği yemeklerde kilo aldırıcı birşey yok takılsen ona kilolara son yemeye devam :):) hem yiyor hem doğuruyor hem zayıf kalıyor .azcık bir göbek okadar :)bana takılma, ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye diye hamileliği bilmem kaç kiloyla bitirecem :)burçin sana birşey olursa sorumlu olmuyum dimi :)

çıtııııır kız ben hakkı çıkana kadar adile naşit gibi olacam:)hadi kocamla boyumuz uyumluda birimiz gökdelen birimiz gecekondu gibi olmucaz.onunla göbek tokuştura tokuştura tartı değil kantar alacağız eve :)))) ayhoş duymasın bunları yazdığımı :))))))))))

ayşegülcüm kuzen dedinde şimdi eski günlerim gedi aklıma ist.da iken iki tane teyzemin kızı yakındı bana hafta sonları toplanır otururduk güzel olurdu. Şimdi maraşta kimimiz kimsemiz yok gerçi ark. var kafa dengi bir kaç aile yinede insanın akrabasının yanında olması da farklı bişey...

göknur ay Allah iyliğini versin emi... ne güldürdün beni... Burçin cidden 4 kiloyla mı hamileliğini tamamladın hay maşallah bu konuda senden tiyoları bekliyoruz arkadaşım nasıl başardın böyle bişeyi...

aaay göknur çok hoşsun önemli olan aldığın kiloları verebilmek, bak arkadaş 26 kiloyu vermiş. allahım kilolar üstümde kalsın istemiyoruuuum yaşayamam böyle (( 3 ayı geçti, sabitlendi kilom. sütüm olsun diye de yatana kadar tıkınıyom, olduğu da yok, iyice azaldı, artık yemeyi azaltıcam, eski beslenme şeklime dönersem verebilir miyim acaba emin değilim, gözüm korktu valla. denemek zorundayım başka çarem yok. sen verirsin şekerim, kıpır kıpır göknur :)

dilekcim, istanbulda çevren iyiymiş, akraba kafa dengi olunca işte :) eşinle çalışma sistemleriniz nasıl, biriminiz nedir, özel olmazsa tabi :) benimki güvenlik şubede, o kadar yoğun ki kaç gündür tatili yok ve geceleri geliyor eve ben de evde tek başıma çok sıkılıyorum...

takıl bana,hayatını yaşa :)) Ayşegülcüm sen kesin verirsin kiloları,zaten birkaç kilon kalmıştır eminim.O da gider birkaç ay içinde.

yok canım ya,7 kilo aldım,4 de olamaz yani.Bebek,suyu,plasentası çıkınca,biraz da zaman geçti,kilom kalmadı ama göbek duruyor malesef.Şu abur cubur alışkanlığım olmasa göbek de olmaz ama napalım artık

26 kiloyla hamileliğimi sonlandırdım 2 ayda 26 sınıda verdim

bravo ya,2 ayda iyi vermişsin o kiloyu.Yaramaz minik seni epey yoruyor sanırım

seni tebrik ediyor azmini ve vücut yapını kutluyoruz topikce :)amaan sağlıklı olsunlarda elbet veririz kiloyu.biraz genlerle alakalı.ailemde şişko yok şükür )))))))))ilkde ben olmam herhalde.

arkadaşı okudum ayşegülcüm tebrikde ettim kendisini.sende varya görende patlıcan zanneder.36 beden giyeceğine 38 giyiver nolacak.eminim en fazlaaa 3 kilo kalmıştır.dert etme onu.azcık et but kadına yakışır.hem sen yemeği azaltacağına sağlığını düşün.sanki maraştaki gibi sık rahatsızlanmıyorsun dimi.eğer öyleyse kaldığın kiloyu koru şekerim.hem nil azcık ayaklansın birşeyin kalmaz merak etme.sen bakma burçine hemen zayıflamış :) hem onunda göbeeee var :)))))))))))))))ay burçin kesecek beni

burçine bakarmısın özrü kabahatinden de büyük ne 4ü canım 7 kilo aldım diyor hanım.ben daha hakkının 3.ayında 8 kilo aldım.hepsi şaka tabiki tamamen bünye meselesi.inşl herkes aldığı kiloları hemen verir.

burçincim geçmiş olsun cnm kerem nasıl oldu inşallah biraz daha düzelmiştir...

kızlar ben 11 kilo aldım toplamda 8 i gitti 3 kaldı ama benim iştahım bugünlerde o kadar açık ki herşeyi yemek istiyorum ve çok çabuk acıkıyorum yiğit teyken lohusalığımda kilo almıştımgökçede o olsun istemiyorum hatta ben kilolu hamile kaldım 5 kiloda fazladan versem çok iyi olur yani bi 8 daha gitse keşke...

malesef ne kadar zayıf da olsam göbek hep olur bende,doğru söylüyorsun göknurcum,kızmam yani

melihacım 8 kilo çok değil aslında,insanlar azmedip onlarca kiloyu verebiliyorlar,biz gözümüzde büyütüyoruz

yeni yıla girerken çılgınlar gibi eğlendiniz sanırım :) Herkes nerede ?

yeni yıla uykuyla girdim ben havai fişek sesine kalktım noluyor diye :)bol bol sükut içinde bir yıl geçirecem desenize :)))))))çıtır yok kaç gündür .

iyi akşamlar kıslar ... Bizde 364 gün akşam nasıl geçtiyse dünde öğleydi. yani yılbaşımı değilmi pekte önemli değildi... Rabbim 2013 te herkese ailesiyle sevdikleriyle sağlıklı mutlu günler nasip etsin inş. eş isteyene eş çocuk isteyene çocuk derler ya ... Bütün güzellikler bizimle olsun....

maşallah canım kilo alması kolayda vermek biraz irade ve bünye meselesi helal olsun...

ayşegülcüm merak ettim kaç kilo aldın ki? süt için bol bol su için derler ama biraz yapı meselesi olmayınca olmuyor naparsın işte.. aynı yerde çalışıyoruz canım değişmedi .. malum eşim vardiyalı ben 8 5 ..

ben hiç birşey yapmadım ama sürekli emzirdim emzirin inanın 1 kilo bile kalmıyor

Allahım burda emsalsiz Ablamdan başka polis bayan varmı polislik dye dye ölcem

polis yok canım,polis eşi var.İnşallah sen de olursun,madem bu kadar çok istiyorsun.

günaydın kızlar.kahvaltıya arkadaşım gelecek hala gelmedi ölecem açlıktan :))))))))))bari topiğimize bakıyım dedim.
karakız inşl istediğin olur .kerem nasıl burçin.varmı değişiklik.

ben de geleyim mi kahvaltıya kerem'in hırıltısı azaldı sanki,yarın da kontrolü var zaten.Gaz olayımız devam tabii,aylarca çekeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…