21 mi,uçmuşum cidden :)) Babası gelince ilgileniyor ama o da geç geliyor,sabah işe gidecek olunca gece sürekli kaldırmak da istemiyorum ama bir kez kesin kaldırıyorum,yarım saat falan tutuyor.
merabalar... oy göknur onu biz de eşimle yapmıştık, hatta eşim biraz fazlalığı vardı onu vermeye aışıyodu,ben de habire kilo alıyodum,ortada buluşacaktık da nasip olmadı :))) o 80den 74e dştü, ben de 68e ulaşınca az kalmıştı valla :)))çekebilrsen görelim göbişlrinizi
haklısın dilekim, zaman geçiyo da nasıl geçiyo bilinmez,dediğin gibi çekene sor...
kızlar ben köye geldim, akşam eşimle geldik,allahıma şükürler olsun eşim köye de geldi, düzeldik bayağı, ama tırsarak geldi biraz,ailemin ona karşı tavırlı olacağından, iyi karşılamayacklarından çekindi, ben de anlattım onların bizim hayatımıza karışmadığını ve eşimi eskisi gibi gördüklerini, hiç hakında kötü konuşmadıklarını... tabi ki iyi karşılandı eskisi gibi, öpe öpe doyamaı annem :) fethiyeye görevi vardı oraya gitti, kalacak bi kaç gün, ondan bıraktı köye bizi. adak adamıştım, kestirmem lazım, merkezde nasıl hallediliyor adak işi bilir misiniz ? köyde kolay da, babamın falan duymasını istemiyorum,ayrıca sğukta et işi anneme eziyet oluyor
uyuz bu herifler ya walla.tipler cinsler herşeyler :)hem yaparlar sonrada tedirgin olurlar.herkes sizin gibi cns olsa diyecende :))))))))aman neyse durum düzelsinde sorun olmasında gerisi kolay.adağınıda Allah kabul etsin canım.yatılı yurt kuraan kursu falan varsa al direk oraya götür estir bence.yok çevremizde fakirler var diyorsanda kasap halletsin :))çok sevindim tekrar canım inşl böyle gidersiniz
nilimiz nasıl iyimi.
melihacım kırkınız hayırlı uğurlu olsun.gökçede abla oldu desene :)ya siz neden bebeişlerin resimlerini eklemiyorsunuz.burçin ve sen kaldın.ayşegülün bebişine bakarken iyiydi amma :)saol burçin çok yakında keremde çıkarcak inşallah kırkını...
kırk çıktı ama ben kendimi çok bakımsız hissediyorum evden fazla çıkmıyorum üstüme başımada pek bakmaz oldum yarın inşallah çocukları eşime bırakıp kuaföre gitmek istiyorum biraz kendimi iyi hissederim belki 40 gündür sadece saçımı öylesine taramaktan başka bişi yapmadım
cnm boya tabi uzun süren bi iş ben kaş aldırıp saç kestirdim sabah erken gittim ki kalabalık yokken hemen işim bitsin diye gökçeyi emzirip hemen çıktım evden 1 saat idare eder diye tabi çııkmışken dayanamayıp iki markete gidip alışveriş de yaptım kız valla özlemişim ben doğumdan önce oğlumla hergün giderdim hiç gidemiyosam annemlerden dönerken bi girer çıkardam markete falan şimdi evde tıkılıp kaldım kendi başıma olunca ohhhh rahat rahat gezdim tabi eşim aradı gökçe durmuyo diye hemen döndüm ama o bile çok iyi geldi dedim eşimede bundan sonra ara ara sen çocuklara bak ben gezip geliyim ne güzel yav iyi hissettim kendimi
evet burçin geç kaldın cidden.havalar soğuk olmasa sen çoktaaan gitmiştin ama havalar izin vermedi sana :)konya bugün buz gibiydi.ilk karımız yağdı şükür ama lapa lapa eğil.soğun şiddeti sanırım.maraş bu sene hızlı kar yöününden.ohh,ne güzel,ben de çok özledim çarşı pazarı.Bu haftasonu çıkabilirim,bunaldım valla.Burda çarşambaya kadar kar gösteriyordu,haftasonu da dahil,henüz yağmadı şükür,aman yağmasın
beni sormuşssun şekerim eyvallah :))))))ben hafta sonu çok yoğundum.misafirim vardı her iki günde ve yemekli.bugün hastanem vardı ayrıntılıya girdim hakkıyı gördüm anam pek sevimliydi eşşek sıpasııııı :)dr tirioitini bile ölçtü teknoloji harika ve ilginç.:)demek babanız gezdirdi sizi değişiklik olmuştur sizede.okulun bizim evle meram gibi birşey çok dert etme :)))))gayet yakın bize göre.sevis falan halledersin işnl.nile bakıcı olsa daha iyi olmazmı vardır güvenilir birisi inşl.kreş sanki zor olur gibi.neyse ozmana bir gelde onu düşünürz sonra :))))selam kızlar...
melihacım 40ınız hayırlı olsun, zaman geçmekte hakkaten... ya ben de öyle bi yer bulsam harika olur, herşeyini onlar yapıverse ben karışmasam çok. araştırmam alzım bakalım...
ben de çok bunalıyorum bazen evde, kuaföre gidip saçımı kestirmiştim 1 ay kadar önce. bazen hep beraber gezmeye çıkıyoruz, kipaya lcw ya yemeğe falan gittik yani. mama olayını sevmeye başladım bu yüzden, uzun süre tok tutuyor, dışarda hazırlamanın kolay yolunu da buldum, termosla hem sıcak hem soğuk su götürüyorum, acıktığında hazırlayıp veriyorum rahat oluyor. evde olduğum sürece tabi önce emziriyorum arkasından mama.
burası da buz gibi bi kaç gündür, bugün daha soğuk sanki. okulumu görmeye gidecektik aslında bugün, eşim de izinliydi, rapor aldım elden teslim edecektim ama soğuk olunca gitmedik, bi de 55 km köy okulum :) nasıl gideceksem seneye artık, kreşe bırakırım sanırım nili, şimdiden düşünmeye başladım :)))
göknurnerelerde acep...dilek de görünüp gidiyor, semanın işi yoğundur yine...
dilekcim sen hamilemisin. benmi kaçırıyorum acaba.hep kendi hakkımdan bahsedince seni atlatımmı.krnım burnumda derkençalışmak güzel artıları fazla tabiki sabah kalkınca bir amacın oluyor bir uğraşın, en azından maddi açıdan rahat oluyorsun . Bizim meslek biraz sıkıntı hafta içi yok hafta sonu yok bak hafta sonu bile sınav görevi yazdılar karnım burnumda üst araması yaptım gel birde bana sor milletin üstünü ararken 45 dk. nasıl belim koptu...zaten kendimi fil yutmuş gibi hissediyorum birde iş çekilmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?