- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım,5-6 kilo gider,birkaç ayda da eski haline dönersin inşallah.Zaten önü kış,kıyafetlerle kapanır :))
yok şimdi Maraş'tayım canım bevet kışın kapatırım artık haklısın, yaza formda girerim inşallah :)))
hmm köy olunca haklısın tedirgin olmkta, olsun da allah yardımcı olur, üstesinden gelirsin, korkulduğu kadar zor gelemdi bana gebelik açıkçası, ben diyabet hastası olduğum için ekstradan zorlandım ama sağlıklı bi insan için bence hiç zor değil. doğum anını saymıyorum, orası zordur tabi :) şimdi nerdesin peki, erzurumda mısınız ?
Hayali bile güzelinşallah sadece işlemler için dönersin,buraya eşinin yanına çıkar tayinin.Bir de hamile kaldın mı,çifte mutluluk.
Hayali bile güzel![]()
İnşallah ama ümidim bitiyo gibioyy ağlamaimknsız bi hayal değil merak etme, sabredelim görelim inşallah hayırlı haberleri... :)
senenin sonunda sınıf öğretmenlerine ve okul öncesi öğretmenlerine verilen seminerin son günü izlettirdiler bizlere gerçektende öğretmenlerin izlemesi gereken bir filmgünaydın kızlar nasılsınız??
ben sarhoş gibiyim sabaha kadar uyumadık ısrarla film seyretmek için kardeşlerim ve eşleriyle eve geldiğimde saat 6 ydı ama kızlar size izledğim filmi şiddetle tavsiye ediyorum 3 idiot filmin adı belki izlemişsinizdir ama çok güzeldi hint yapımıymış ama izlediğim en güzel filmlerden biriydi hatta öğretmenlerin izlemesi tavsiye edilen bi filmmiş bence ilk fırsatta izleyin...
İnşallah ama ümidim bitiyo gibi
ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim2 eylüldde de düğünüm var
![]()
burçin, göksunda kiminiz var? akraba mı ?
ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim2 eylüldde de düğünüm var
![]()
hoşbulduuukk çok güzel bi topik olmuşhoşgeldin topiğimize, k.maraş'ta mı oturuyorsun? şimdilerde düğün telaşı ile uğraşıyorsundur, tatlı telaşeler, Allah yardımcın olsun![]()
kayınbabamlar yazları çok sıcak oluyor diye oraya gidiyorlar,bir de ramazan daha rahat geçiyor diye,malum yaş da epey var.
hoşgeldin.Hayırlı olsun şimdiden.