• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

evet canım,5-6 kilo gider,birkaç ayda da eski haline dönersin inşallah.Zaten önü kış,kıyafetlerle kapanır :))

evet canım,5-6 kilo gider,birkaç ayda da eski haline dönersin inşallah.Zaten önü kış,kıyafetlerle kapanır :))

evet kışın kapatırım artık haklısın, yaza formda girerim inşallah :)))

hmm köy olunca haklısın tedirgin olmkta, olsun da allah yardımcı olur, üstesinden gelirsin, korkulduğu kadar zor gelemdi bana gebelik açıkçası, ben diyabet hastası olduğum için ekstradan zorlandım ama sağlıklı bi insan için bence hiç zor değil. doğum anını saymıyorum, orası zordur tabi :) şimdi nerdesin peki, erzurumda mısınız ?

evet kışın kapatırım artık haklısın, yaza formda girerim inşallah :)))

hmm köy olunca haklısın tedirgin olmkta, olsun da allah yardımcı olur, üstesinden gelirsin, korkulduğu kadar zor gelemdi bana gebelik açıkçası, ben diyabet hastası olduğum için ekstradan zorlandım ama sağlıklı bi insan için bence hiç zor değil. doğum anını saymıyorum, orası zordur tabi :) şimdi nerdesin peki, erzurumda mısınız ?
yok şimdi Maraş'tayım canım b

inşallah sadece işlemler için dönersin,buraya eşinin yanına çıkar tayinin.Bir de hamile kaldın mı,çifte mutluluk.

günaydın kızlar nasılsınız??

ben sarhoş gibiyim sabaha kadar uyumadık ısrarla film seyretmek için kardeşlerim ve eşleriyle eve geldiğimde saat 6 ydı ama kızlar size izledğim filmi şiddetle tavsiye ediyorum 3 idiot filmin adı belki izlemişsinizdir ama çok güzeldi hint yapımıymış ama izlediğim en güzel filmlerden biriydi hatta öğretmenlerin izlemesi tavsiye edilen bi filmmiş bence ilk fırsatta izleyin...

merhaba kızlar, ilknur "güzeller" diyerek hepimizi şımartmış bi, teşekkürler maraş güzeli :)
melihacım bi araştırıcam filmi şimdi, sağol tavsiyen için...
göknurdan hala ses yok, bişey yoktur de mi? evde net yok dediğine güveniyorum ama bayağı oldu artık girmeyeli...

günaydın kızlar nasılsınız??

ben sarhoş gibiyim sabaha kadar uyumadık ısrarla film seyretmek için kardeşlerim ve eşleriyle eve geldiğimde saat 6 ydı ama kızlar size izledğim filmi şiddetle tavsiye ediyorum 3 idiot filmin adı belki izlemişsinizdir ama çok güzeldi hint yapımıymış ama izlediğim en güzel filmlerden biriydi hatta öğretmenlerin izlemesi tavsiye edilen bi filmmiş bence ilk fırsatta izleyin...
senenin sonunda sınıf öğretmenlerine ve okul öncesi öğretmenlerine verilen seminerin son günü izlettirdiler bizlere gerçektende öğretmenlerin izlemesi gereken bir film

iyi akşamlar....

göksun'a gitmiştik dün,döndük az önce.Filmi izlemedim,bir araştırayım .

burçin, göksunda kiminiz var? akraba mı ?

kayınbabamlar yazları çok sıcak oluyor diye oraya gidiyorlar,bir de ramazan daha rahat geçiyor diye,malum yaş da epey var.

ben de kahramanmaraşlıyım yeni gördüm burayı çok sevindim:9: 2 eylüldde de düğünüm var:16:

hoşgeldin.Hayırlı olsun şimdiden.

hoşgeldin topiğimize, k.maraş'ta mı oturuyorsun? şimdilerde düğün telaşı ile uğraşıyorsundur, tatlı telaşeler, Allah yardımcın olsun :16::16::16:
hoşbulduuukk çok güzel bi topik olmuş:1: evet canım maraşta oturuyorum tekerek yolunda... çok telaşlıyız sorma çok zormuş düğün telaşları ama güzel yine de:16:
kayınbabamlar yazları çok sıcak oluyor diye oraya gidiyorlar,bir de ramazan daha rahat geçiyor diye,malum yaş da epey var.

hoşgeldin.Hayırlı olsun şimdiden.

hoşbulduk canım

Back
X