• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

canım ben sık gidiyordum maraşa da artık bebişim olduğu için sık gidemiyorum malum kış ama geldiğimde gelirim neden olmasın o zamana kadar iyice tanışırız artık.bu arada ben de beklerim burda kimseyi de tanımıyorum misafir diye gözüm düşüyor.

inşallah canım.Burda da ben senin gibiyim.Gelenim olsa:teselli:

ablacığım hemşolarım iyi geceler ,bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ,maşşalah 3 hemşo daha gelmiş ,hoşgeldiniz tatlılar ,merkezdenmisiniz , ben merkezdeyim , az sonra asi maviciğim gelir ,eli kulağındadır ,maviciğim diyetime uygun bir kahvaltı sofrası hazırlarmısın benim için rica etsem ,
suzanımda olsa ne güzel olurdu şimdi ,ben kaçar hepinizi öptüm hadi bayyy

hayırdır kızlar ,yokluğuma alışmış gibisiniz ,tövbe deyim ,swethome,nightrosem,betüş ablam cevap vermemişsiniz ,1 haftadır boyun ağrımdan takılamıyorum doğru dürüst ,:a015:sayfaya bir girdim sanki başka biyerdeyim sandım ,beni hiç cevapsız bırakmazdınız hayırdır :uhm:buranın tekrar toplanmasında emeği olan birini unutmazsınız sanırım senağlama
yeni gelen arkadaşlar yazdıklarıma şaşırmayın,benim zilliler bana cevap verirlerdi muhakkak ona hayırdır diyorum ,sengözlerimebaksanab
neyse takmayım kafaya ,canlarımın telaşı çoktur delikafadulden müdavininiz geldi ,sayfayı boş bırakmam artık ,:lepi:
hepinizi öpüyorumŞeniz

Son düzenleme:
132.jpg

Son düzenleme:
günaydın herkese
berfinsena valla okumuştum ama cevap vermeyi atlamışım kusura bakma.
buralardayım işte uğraşıyoruz.
işler yoğun aslnda hiç girmemem laızm ama giriyorum nete yani o kadar yoğun ama işte ne yapacaksın.duramıyorum :))))))

günaydın herkese...valla berfinsena maraşlılar olarak bu kadarmıyız biz gerisi nerde neden gelmiyorlar merak ettim

ben de dün yaptım aşure bir düdüklü tencere. dağıttım komşulara ben de bol bol yedim çok severim aşureyi

selam hemşolarr bu sayfayı pek takip edemiyorumm
bana komşum getirdi aşure çok severim bendee..

mrh kızlar nasılsınız bir sürü kişi katılmış aramıza hepiniz hoşgeldiniz

Ama hocam canımı istettin yine olmaz ki en sevdiğim şey benim aşure
yav ama ben pazardan çnce yiyemeyceğim.kimse de getirmiyor zaten.
Nedne bilmem offfffffff
ama ya paza rben deyapacğaız ablam gelecek.eve bereket gelsin diye.
Birde hocam dedin ya sen kızın olacakmış madem evind eaşure yap diye o da tabi etkili.
Yoksa ablamda yapcaktık ,allah kabul etisn inşallah
ama süper canım çekiyor yaaaaaaaaaa

Ama hocam canımı istettin yine olmaz ki en sevdiğim şey benim aşure
yav ama ben pazardan çnce yiyemeyceğim.kimse de getirmiyor zaten.
Nedne bilmem offfffffff
ama ya paza rben deyapacğaız ablam gelecek.eve bereket gelsin diye.
Birde hocam dedin ya sen kızın olacakmış madem evind eaşure yap diye o da tabi etkili.
Yoksa ablamda yapcaktık ,allah kabul etisn inşallah
ama süper canım çekiyor yaaaaaaaaaa

büyüklerimiz kızı olanın mutlaka yapması gerek derdi. bende alışkanlık oldu. bugün malzemeyi aldım. pazar günü pişirip dağıtacağım. kızım öyle istedi. o gelecek galiba. bu arada büyüklerimiz 7 komşuna vereceksin derdi. kısmeti ve bereketi allahtan. bizde büyüklerimizin yolunda yürüyeceğiz artık.a.s.

Afiyet olsun size de bende pazar yapıyorum inşallh söylemiştim zaten.allahım rast göütrüsn kabul etisn.
Kızına da selamlar artık hocam.
Senin kızn çok mu uzakta senden yakın mı?
Merakım tuttu gene yavvv

merhaba herkeze nasilsiniz canlarim.
herkezin asure ayi mubarek olsun.
biz burda turk arkadaslar 2 gundur asure pisiriyoruz.
hiiim bende bayilirim asureye en sevdigim tatlidir

Back
X