Transferini Abdullah hoca mı yaptı canım hayırlı olsunÇok şükür hamileyim şuan darısı tüm bekleyenlereÖnce histeroskopi sonra transfer öneririm öyle bir durumun varsa hiç beklemeden doktorla konuş istersen
Yaa çok sevindim sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallahÇok şükür hamileyim şuan darısı tüm bekleyenlereÖnce histeroskopi sonra transfer öneririm öyle bir durumun varsa hiç beklemeden doktorla konuş istersen
Teşekkür ederim evetTransferini Abdullah hoca mı yaptı canım hayırlı olsun
Yine sen bilirsin ama içine sinmiyorsa bence öyle yap sıfırdan başla inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanırYaa çok sevindim sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallahŞu an reglim yarın Murat hocaya muayene olmadan, direk doktorumu değiştirip Abdullah hocaya mı muayene olayım
Önümüzdeki ay aşılama başlayacak benimki, eğer randevuyu Abdullah hocaya alırsam aşılamayı o mu yapar yoksa asistanlara mı bırakır.? Asistanlar yapsın istemiyorum çünkü. Bilgin var mı?Teşekkür ederim evet
Aşılama konusunda bilgim yok ama asistana bırakacağını sanmıyorum yine sen konuşursun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum o zamanÖnümüzdeki ay aşılama başlayacak benimki, eğer randevuyu Abdullah hocaya alırsam aşılamayı o mu yapar yoksa asistanlara mı bırakır.? Asistanlar yapsın istemiyorum çünkü. Bilgin var mı?
İnşaAllah, sağlıkla gelsin bebişinAşılama konusunda bilgim yok ama asistana bırakacağını sanmıyorum yine sen konuşursun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnşaAllah, sağlıkla gelsin bebişin
Zaten 1 kere aşılama yaptık bir yıl içinde onun dışında sadece kist var diyip diyip yolladılar, en baştan başlamaz herhalde ikinci aşılamayı yapar değil mi? Birde senin problemin neydi. Bende amh 0,9 o yüzden tüp bebek önerdi. Acil bi şekilde dedi ama aşılama yaptı anlamadımYine sen bilirsin ama içine sinmiyorsa bence öyle yap sıfırdan başla inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır
Bugün amh testi istediler ve inanılmaz şekilde 1,06 çıktı çok şarşırdım asla yükselmez o hormon demişti doktorZaten 1 kere aşılama yaptık bir yıl içinde onun dışında sadece kist var diyip diyip yolladılar, en baştan başlamaz herhalde ikinci aşılamayı yapar değil mi? Birde senin problemin neydi. Bende amh 0,9 o yüzden tüp bebek önerdi. Acil bi şekilde dedi ama aşılama yaptı anlamadım
MaşallahBugün amh testi istediler ve inanılmaz şekilde 1,06 çıktı çok şarşırdım asla yükselmez o hormon demişti doktor
Tüp bebek raporu için aşılama şartı var, ondandır canımZaten 1 kere aşılama yaptık bir yıl içinde onun dışında sadece kist var diyip diyip yolladılar, en baştan başlamaz herhalde ikinci aşılamayı yapar değil mi? Birde senin problemin neydi. Bende amh 0,9 o yüzden tüp bebek önerdi. Acil bi şekilde dedi ama aşılama yaptı anlamadım
Valla bilmiyorum hiç ilerleyemiyorum Abdullah hoca muayeneye bakmıyo dedi sekreter öyle mi acaba ne kadar doğru bilmiyorumTüp bebek raporu için aşılama şartı var, ondandır canım
Maşallahnaptın tüp e mi başlıyorsun
Abdullah hoca öğleden sonra ücretli özel muayene yapıyorValla bilmiyorum hiç ilerleyemiyorum Abdullah hoca muayeneye bakmıyo dedi sekreter öyle mi acaba ne kadar doğru bilmiyorum
Merhaba özel mesaj attım ordan ulaşabilir misiniz banaİnşallah kist ne zaman giderse ikinci aşılama yapılacak. Amh nasıl yükseldi çok şaşkınım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?