- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
diger kadinlar neden senin gibi düşünemiyorYanlız sayfalarca aynı şeyler yazılmış ama sizdeki savunma mekanızması çok gelişmiş... Sizin yaptığınız davranışları değerlendirmiyorum fakat Ben olsam evde bi çeşit ana yemek varsa yetmezse yanına daha pratık bi yemek daha yaparım aynı çeşitten iki tane yapmam kaç akşam üst üste aynı yemek yemem. Ayrıca komşunuza verirsin yada vermezsın vereceğin taze ve ya bayat olur o ayrı da kayınvalidemin getirdiği çok ta kötü olsa vermem kocam kırılmasın yanlış anlamasın diye. Siz hala komşudan dolayı size küs olduğunu düşünmeniz de ayrı bi ironi... Çözemedim sizi iyi niyetlisinizdirde belki çok ince düşünmediniz eşiniz kırılabilir haklı
ince düşünmediğim icin hep bu eleştiriler zatenYanlız sayfalarca aynı şeyler yazılmış ama sizdeki savunma mekanızması çok gelişmiş... Sizin yaptığınız davranışları değerlendirmiyorum fakat Ben olsam evde bi çeşit ana yemek varsa yetmezse yanına daha pratık bi yemek daha yaparım aynı çeşitten iki tane yapmam kaç akşam üst üste aynı yemek yemem. Ayrıca komşunuza verirsin yada vermezsın vereceğin taze ve ya bayat olur o ayrı da kayınvalidemin getirdiği çok ta kötü olsa vermem kocam kırılmasın yanlış anlamasın diye. Siz hala komşudan dolayı size küs olduğunu düşünmeniz de ayrı bi ironi... Çözemedim sizi iyi niyetlisinizdirde belki çok ince düşünmediniz eşiniz kırılabilir haklı
Kuzum etin taze ve güzelse güveç güzel oluyor.Biri de hayrına tarif verse ya youtube videoları cok uzun oluyor
Allah oyle bir iç versin o zamanyani bana yemem için kv yemek verecek, ertesi gün aynı yemeği pişiricem ve meraklı komşuya kv min gönderdiği yemeği vericem..
bunu yapacak kadar kv den nefret edemem sanırım.
af buyur da fırıncı mi sebzesini etini baharatını karistiriyorBazı yörelerde güveci fırıncı pişiriyo böyle konu sahibi gibi bayanlar da yemeği kendi yapmış gibi geçiniyolar
diger kadinlar neden senin gibi düşünemiyor
ince düşünmediğim icin hep bu eleştiriler zaten
cnm senin burnun yanlış koku alıyorsa ben napimçok haklı eşin, bir gun önce guveç yemişken bir gun sonra guveç yapıyosun, domates biber etle yapılan başka yemek mi yok,çoban pilavı yap yanına da et kavur en basitinden.
benim annemin yemeği de sofraya beğenilmeyip komşuya gönderilse bozulurdum.
ayrıca belli ki eşin annesinin guvecini tercih ediyor seninkine he he guzel diyip yiyor.
ben de iyi koku almadım niyetinden.
ben de sinirli biriyim oyle mıy mıy konuşamıyorum. hep bu yüzden sarsıntılar yasarimEşinize kendinizi savunmak yerine aynı bu şekilde iletin bence niyetim kötü değil di ama haklısın düşünemedim deyin
Allah oyle bir iç versin o zaman
yeri gelir 3 günlük yemegi yiyoruz. kadına akşamdan kalan yemeği vermenin neresi kötülük. bu yazanlarda sanırsınız komşuyla kv ile sut limanvalla bana vermiş zaten demek ki sırf kv ye kuru inat yapıcam diye komşuya beklemiş yemek vermiyorum.
kocanıza karşı bu tavrın ne derece büyük hakaret olduğuna girmiyorum bile.
Hangi insan evladı kendi öz annesinin yaptığı yemeği eşinden izin alarak yemeyi hak eder ki? Bende kv me bayilmam da çocuk cocuk hareketler bunlar. Anasi yahu adamın hanım köylü lafını hiç sevmem de sizinki biraz onu cagristirdi. Kimsenin köyünden olmamak lazım doğru ve dogru davranis ne ise o olmalı.Benimki de geçen köfte yollamış bi gıcık oldum ama aldım masaya koydum,eşim “ Sen yemezsin ben götürsem sıkıntı olmaz di mi “ dedi,önce benim yaptığım yemeği ki bu kısım önemli önce benim yaptığım yenecek sonrasında köfteyi yediKafamız konu sahibiyle aynı çalışıyor esasında çok iyi anlıyorum onu bana kalsa o köfteyi kedilere verirdim ama apaçık fesatlık olur diye yapmadım
yahu kaymakamlarda zaten yedik kv sahurda yememiz icin bi tabak verdi. bizde yemedik komşuya işitip verdikKaynanan getiriyor aynisini yemiyorsun aynindan ayni zamanda kendin yapıp sana verileni baskasina veriyorsun. Ucuz numaralar bunlar bacım fena faka basmissin
ısrarla gerçeklere gözünüzü kapatıyorsunuz. siz hiç akşamdan kalan yemeği ısıtip yemesiniz mi bayat deyip çöpe mi attinizHangi insan evladı kendi öz annesinin yaptığı yemeği eşinden izin alarak yemeyi hak eder ki? Bende kv me bayilmam da çocuk cocuk hareketler bunlar. Anasi yahu adamın hanım köylü lafını hiç sevmem de sizinki biraz onu cagristirdi. Kimsenin köyünden olmamak lazım doğru ve dogru davranis ne ise o olmalı.
selamun aleykum herkese
sevgili hanımlar dün eşimle yine şiddetli bir tartışma yaşadık ve hayatımızda hep benzeri nedenlerden ötürü tartışıyoruz zaten.(başkaları yuzunden)
dün kaynanamlar güveç yapmıştı bol etli bize de 1 dolu tabak verdiler ama yemedik oyle durdu buzdolabında. ben de bugün guvec pişirdim fırına götürüp getirdi eşim. tabi 2. kat komsumun kapısının önünden her geçtiğimizde ne pişirdiniz poşetinizde ne var kaca aldiniz gibi sorulardan kaçamazsınız. esim de güveci getirdiğinde ayten gördü dedi. tamam dedim annenin guvecini ısıtip verecegim dedim ve verdim. tabi kıyametleri kopardı. beni ne sahura ne namaza uyandırmadı
şimdi siz söyleyin hangimiz haksız. bu sabah işe uğurlamaya çalıştım yürü git dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?