- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi samaramorgan
Bu adam bana sempatik gelmedi itici ise başından sav ki il buluşmada eşim bunları bana söylese birdaha görüşmezdim aksine benim ona şartlarım oldu oda hepsini kabul etmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1)Öncelikle bu söyledikleri normal değil bence. Ama malesef benim eşim de aynı fikirde, öyle yardım etmez ev işlerinde ama hergün kahvaltı hazırlayacaksın diye bir düşüncesi de yok. O tanıştığın kişi kendine eş değil hizmetçi arıyor galiba, bütün bunları bekliyorsa çalışmayan bir bayanla evlensin.bayanlar ben evli değilim. ama birisiyle tanıştım. bana daha ilk görüşmede benden ev işi namına kendisinden hiçbir yardım beklemememi ayrıca hergün kahvaltısının hazır olması gerektiğini söyledi. benim de tuhafıma gitti daha ilk konuşmada böyle bişey demesi. ben de çalışan bir insanım. sanki hayat arkadaşı değil de eve yardımcı eleman arar gibi.bunu ona da söyledim. sen eleman mı arıyorsun dedim. hayır ben evimin hanımı olacak kişideki özellikleri anlatıyorum dedi. şimdi evli bayanlara soruyorum:
1) bu söyledikleri normal mi?
2)siz her sabah kahvaltı hazırlıyor musunuz?
yeni tanışır tanışmaz baya derin mevzulara girilmiş hoş belkide niyetler başdan bilinirse daha iyi olur ,ama böylesini de ilk kez duydum
demek alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyor gördüğü şekli devam ettirecek ,eğer çok seviyorsan bunlar sorun olmaz ,evlilik rayına oturdukça da yeni düzene alışır tabi karar senin,hafta içi eşim yedide evden çıkıyor sabah sabah canım istemiyor diyor normalde iştahlıdır kahvaltıya özellikle bayılır
bende iki lokma bir şey yemeden çay içmeden dışarı çıkmam birbirimizi bu konuda diretmiyoruz sadece kendime hazırlarım ,hafta sonları o yüzden kahvaltı çok önemlidir bizde de tam tersi eşim hafta sonları kahvaltılar hep benden demişti ama evlenince işler değişti :)istediği zaman hazırlıyor ama hep yardımcı olur .
ilk buluşmada böyle bişey söylemesi bana biraz patavatsız izlenimi verdi .. eşler bu tarz şeyleri konuşmaz kendiliğinden gelişir.. görev diye bişey diyemeyiz.. kim uygunsa o anda o hazırlar kahvaltıyı .. yani en azından bizim evde öyle oluyor ..
benim sabah kahvaltı yapma alışkanlıgım var.her sabah mutlaka kahvaltımı yapar öyle işe giderim.eşimde sabahları canım istemiyor der yemez.kimse kimseye bişey diretmez.hem ne demek ev işlerinde yardım bekleme.ikinizde çalışıyorsunuz.bizde eşim yumurta kırmayı beceremez o yüzden mutfaga girmez ama süper temizlik yapar.çalıştıgım dönemde beraber temizleriz![]()
daha bir kere konuştuk. o sebepten bende sevgi yok ona karşı. zaten böyle duygusuzca yaklaşımları olursa sevgi oluşması çok zor. hayat arkadaşı değil evi çekip çevirecek birini arıyor izlenimi verdi bana.
bu kişinin başka incileri de var onları da sayayım da görün. kendisi diyor ki zamane kızları hayat müşterektir diyormuş. kendisi bunu kabul edemezmiş. evinin hanımı osmanlı kadını olmalıymış. yemek, temizlik gibi işleri mükemmel yapmalıymış ve ondan bişey beklememeliymiş. böyle işte... ben de dedim ki gün gelir insanın kolunu kaldıracak hali olmaz. yardım etmiyorsan bu ev neden dağınık diye sorma hakkında olmaz dedim. o da dedi ki ara sıra insan hasta olabilirmiş yani insan evin işlerini ara sıra aksatabilir(o da hasta olma bahanesiyle) fazlasını kabul etmem demeye getiriyor.![]()
ilk konuşmada bunları söylediğine göre bana anneci ve geri kafalı bir adam gibi geldi.
insanın günü gününe uymaz. bunları anası mı ezberletip yollamış ki...
ilk buluşmada sevgiden ilgiden sadakatten dostluktan bir ömrü paylaşmaktan konuşmak yerine kahvaltım hazır olsun denilir mi?
kendini bu kadar önemseyip kasan adamdan koca olmaz!
cnmm şöyle birkaç yıl sonrasını düşündümde güzelim erkenden yaşlanırsın kaynana gibi de dili vardır....kesin...ve bence annecidir de kesin...
1- ilk görüşmede asla ve asla böyle konuşulmaz böyle niyeti arsada köprüyü geçene kadar söylenmez.....
bırak o annesinin evinde oturmaya hizmetçi ayy pardon eş aramaya devam etsin.....