- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi benmatmazel
-
Ben her gün hazırlıyorum esime kahvaltı. Krep, menemen, yagda yumurta, omlet olabilir. Tahin pekmezde güzel gidiyor. Domates ve salatalıgı sekilli kesebilirsin. Portakal suyu falan sıkabilirsin. Meyve tabağı kuruyemis tabagı olabilir. Kuru incir kuru kayısı falan.kızlar burdaki dertlerin yanında tabiki dert değil ama bu da bana dert işte.her türlü yemeği çok rahat hazırlarım ama iş kahvaltıya gelince zorla ayılıyorum zaten bi de haftasonu olunca özel kahvaltı istiyor eşim haklı olarak değişik şeyler yani klasik peynir zeytin vs dışında. ben de masaya onları koyuyorum sadece.
tecrübeli hanımlarımızdan yardım istiyorum.neler yapabilirim.bi sıraya soksak öğrensem de gönlünü fethetsem.neler yapabilirim çok zaman almayan pratiğinden.
kızlar burdaki dertlerin yanında tabiki dert değil ama bu da bana dert işte.her türlü yemeği çok rahat hazırlarım ama iş kahvaltıya gelince zorla ayılıyorum zaten bi de haftasonu olunca özel kahvaltı istiyor eşim haklı olarak değişik şeyler yani klasik peynir zeytin vs dışında. ben de masaya onları koyuyorum sadece.
tecrübeli hanımlarımızdan yardım istiyorum.neler yapabilirim.bi sıraya soksak öğrensem de gönlünü fethetsem.neler yapabilirim çok zaman almayan pratiğinden.
Bazen kahvaltıya peynir zeytin sosis bal kaymak domates salatalık dilebilirsin bu tür şeyler koyabilirsin bunların hepsini yapıp diğer gün sosis yerine melemen yapabilirsin yada yumurta kaynatırsın bazen yumurtalı patates bazen soğanlı yumurta yapabilirsin çay yerine kendin portakal suyu sıkabilirsinkızlar burdaki dertlerin yanında tabiki dert değil ama bu da bana dert işte.her türlü yemeği çok rahat hazırlarım ama iş kahvaltıya gelince zorla ayılıyorum zaten bi de haftasonu olunca özel kahvaltı istiyor eşim haklı olarak değişik şeyler yani klasik peynir zeytin vs dışında. ben de masaya onları koyuyorum sadece.
Şöyle güzel bir krep yaptım. Kaşarlı falan. Güzel tabaklarda domates salatalık biberleri koydum.omlet peynir tabaklar.Eee ne hazırladın bu sabah
Kaşarlı mantarı nasıl yapıyorsunuz.kaç dk kaç derecedeBayılırım kahvaltı sofraları hazırlamaya da yemeye de.
Kaşarlı mantar,
Krep
sucuklu menemen ,
domatesli kıyma kavurması
soslu sosis
patates + sosis kızartma
mutlaka salatalık, domates, biber
peynir çeşitleri tabağı,
haşlanmış yumurtanın çeşitli halleri
milföy,
gözleme
hellim peyniri
hamur kızartması
sucuk kızartması,
baharatlı patates
aklıma gelmeyen bir sürü şey
Süslemeyi de , yedirmeyi de çok severim.
Ohh şıkır şıkır pazar kahvaltısı masası.
Mantarların kabuklarını soyup ince ince doğruyorum, tuzlayıp fırın kabına alıyorum.Kaşarlı mantarı nasıl yapıyorsunuz.kaç dk kaç derecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?