kahvaltı sorunsalı

Ah.. Ahh.. ben severim asıl, farklı olsun da yiyelim diye de, yapamıyorum çocuk olunca.
Çocuktan evvel, krep yapar, içine içlik hazırlar, sarardım.
Sonra patatesi illa tavada kızartmak da şart değil,
Elma dilimi yap, tuz ve sevdiğiniz baharatlarla iyice harmanla, tepsiye diz. pişsin. Çok güzel oluyor. Ayrıca sadece patates de değil, biber, patlıcan kabakta ekleyebilirsin. 200 derecede çok güzel kızarıyor.
Ama dersin ki vakit yok. Baharatsız hepsini bir doğrayıp tavaya at. Ayrıca içine soğanda ekle. Güzel bir karışım kızartma oluyor.

Kimya mühendisiyim ama çocuklardan sonra ara verdim.onlarla ilgileniyorum.6 yıldır çalışıyorum
calisiyor olsaydiniz birlikte yapin diyecektim de calismiyorsaniz haftasonlari kocaniza kahvalti jesti hos olabilir. Nefis yemek tarifleri sitesinin uygulamasi da var onu indirip kahvaltilik tariflerine bakabilirsiniz

calisiyor olsaydiniz birlikte yapin diyecektim de calismiyorsaniz haftasonlari kocaniza kahvalti jesti hos olabilir. Nefis yemek tarifleri sitesinin uygulamasi da var onu indirip kahvaltilik tariflerine bakabilirsiniz
Yine beraber hazırlamak istiyor ama 2 çocuk olunca eşim onları oyalıyor ben hazırlarken. Evet böyle jestler mutlu ediyor.
Teşekkürler

Tava böreği
Tepsi böreği
Sigara böreği
Patates kızartması
Yumurtalı ekmek
Menemen
Krep
Sucuklu domates pişirmesi

Sosis kızartma
Sucuk kızartma
Yumurtanın zilyon çeşidi : rafadan porsiyon, normak dilimlenmiş limonlu pul biberli tuzlu, peynirli omlet, biberli om., sucuklu oml., kaşarlı omlet

Aay kahvaltı en sevdiğimmm :)

Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesi uyarı almaktadır.

Lütfen konuları doğru bölümlere açınız.

Bu konu Yemek Tarifleri bölümüne açılmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…