Kahvalti yapamamak

Bende böyleydim hatta böyleyim ama kendim için çaresini bulmuştum.yatagımın yanına bir lpkma fazla değil gerçekten nir lokma birşey bulundurıyorum ne olursa gözümü açınca hemen ağzıma atıyordum canım istemeze bile (çubuk kraker daha kolay oluyor)sonra lavabo ihtiyacı el yüz yıkama derken midem bir lokma yüzünden çalıştığı için acıkmış oluyorum epeyce.bende işe yaradı şimdi bazen aksatıyorum ama yinede daha iyiyim

zeholll koku problemin mi var ?

yemek kokusu, deterjan kokusu, bunun gşbi şeyler rahatsız ediyo mu seni
Aslinda sabah tat koku konusunda hassaslasiyorum sadece. Kahvaltida hazirlanan bir tost icinde peynire sinmis buzdolabi kokusunu, odun ekmegi ise odun kokusunu hatta tost makinesinin o kokusu varya onu da hissediyorum. Hepsi karisip onume konulmus sanki.

Anneannemin bazlamasini cok severdim. Onda dahi teflon tava kokusunu duyuyorum sabah Sanki teflonun o siyah yerini kaziyip yiyormusum gibi. Metal tadi kokusu

Saat gectiginde ayni tost makinesinden cikmis tostu, o tavada pismis bazlamayi da afiyetle yiyorum.

Sabah boyle bi durum var malesef

Deneyecegim bunu. Cok tesekkurler

Gece açıkta mı yatıyorsun,üşütüyor musun acaba?Ben genelde üşütünce,soğuk birşeyler içip mideyi üşütünce yemekten midem bulanır.

Gece açıkta mı yatıyorsun,üşütüyor musun acaba?Ben genelde üşütünce,soğuk birşeyler içip mideyi üşütünce yemekten midem bulanır.
Odam sicak. Fakat atlet giymiyorum. Atletle barisamadim bi. Farketmeden soguk mu aliyorum acaba?

Ben yerim :)
En mutlu olduğum öğündür, belki biraz pozitif bakabilirsin
Hastalıkta tabiki hemen canım istemiyor ama onun dışında gece boyunca acıkan midem büyük bir iştahla yiyor
Tabağı hazırlamak bile çok güzel oluyor , peyniri ,zeytini, varsa domates, bir iki dilim kaşar
yanında tahinli pekmez yada nutella ve çay :)
Şu bir gerçek ki işyerinden biliyorum geç yapanlar erteleyenler çok agresif oluyor sabahları. Sizi bilmem ama ben onların odasına bile gitmek istemem mesela yüzleri bile gülmüyor

Bende kendi kendime zarar veriyorum bu hususta. Enerjim olmuyor. Ders calisma performansimi etkiliyor

Gece tok yatıyor olabilirsiniz..
Ben de siz gibiydim. Genelde akşamları yemekten sonra meyve tüketirim çok geç saatlerde de değil. 9 gibi falan. O zaman ertesi gün kahvaltı yapamam.
Akşam yemeğinden sonra birşey tüketmeyin. Sabah kalkıp dişinizi fırcaladıktan sonra bi bardak su için o ara diğer hazırlıklarrınızı yapın yarım saat ten sonra birşeyler yiyebilir hale gelirsiniz belki.

Bunu da denemistim. Ac yattim. Yine ayni durum

Aynı ben
4 saat değil ama bazen rahat 2.5 saat yemedigim oluyor.

Bu kahvaltıyı sevmemekle alakalı bence.
Ben kahvaltılık ürünleri sevmiyorum. Peynir zeytin reçel vs çok aradığım şeyler değil.
Çok nadir isteyerek kahvaltı yapıyorum.

Kalabalik oldugunda iştahlı yiyorum.
Tek başıma yapamıyorum.

Senelerdir böyle pek sorun yaratmıyor ama dediginiz gibi enerji düşüklüğü yaratıyor .

Kahvaltılık için farklı şeyler deneyin.
Yani illa peynir ve zeytinle kahvaltı yapmayın.
Kırmızı biberi doğrayın biraz yağda çevirin üzerine kasar rendesi yapın lezzetle yersiniz belki. Ya da patates kızartın, salçalı domatesli sosis yapabilirsiniz.

Bu şekilde daha çok seveceginizi sanıyorum.
En azından ben bu şekilde yapıyorum :)

Bende boyleydim. Sabahlari Yok tutmaya basladigindan beri lavas arasina domates salcasi surup, tulum peyniri koyuyorum. Soguk soguk yiyorum guzel oluyo

Uc sene oncesine kadar ben de ayni senin gibiydim.bekarken annem sabah gelir yalvarirdi nerdeyse hadi gel kahvaltiya sunu yaptim bunu yaptim diye.imkansizdi agzima iki lokma koymam.yedigimden zevk almadigim gibi midem geri teperdi adeta o kadar nefret ederdim kahvaltidan.ta ki kizim krese basladi peynir sevmedigi icin kahvaltiyi evde yapmak istedi ben de oylelikle mecbur kahvalti hazirlamaya basladim.sonra nasil alistim ben de bilmiyorum ama senelerce kahvaltidan nefret eden ben simdi oluyorum kahvalti diye:)gece yattigimda sabah yapacagim seyin hayaliyle uyuyorum :) simdi en cok sevdigim ogun oldu.

süper burun sendromunu duydun mu hiç ?

vücut bazı şeyleri mikrop olarak algılayıp o kokulardan mideni bulandırıyo bi nevi mikroba savaş.
süper burunda buna herşey dahil şekerli kokular, kimyasallar, yemek kokuları

öyleysen çözüm yok ben bulamadım yani

Sabah bende hemen yiyemem
Evden işe gelene kadar 1,5 saat geçiyor, öyle yapıyorum kahvaltıyı
Kokulara hassasiyet zor bir durum, bir ara annemin böyle bir kahvaltı sorunu vardı her şey içimi bulandırıyor diyordu, bu sorunu çorba ile aştı ama öyle yağlı yüzlü değil tabi, hafif pişirilmiş çorbalardan bahsediyorum, ekmeksiz sadece çorba içiyordu şehriye, yayla gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…