- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
Aslinda sabah tat koku konusunda hassaslasiyorum sadece. Kahvaltida hazirlanan bir tost icinde peynire sinmis buzdolabi kokusunu, odun ekmegi ise odun kokusunu hatta tost makinesinin o kokusu varya onu da hissediyorum. Hepsi karisip onume konulmus sanki.zeholll koku problemin mi var ?
yemek kokusu, deterjan kokusu, bunun gşbi şeyler rahatsız ediyo mu seni
Deneyecegim bunu. Cok tesekkurlerBende böyleydim hatta böyleyim ama kendim için çaresini bulmuştum.yatagımın yanına bir lpkma fazla değil gerçekten nir lokma birşey bulundurıyorum ne olursa gözümü açınca hemen ağzıma atıyordum canım istemeze bile (çubuk kraker daha kolay oluyor)sonra lavabo ihtiyacı el yüz yıkama derken midem bir lokma yüzünden çalıştığı için acıkmış oluyorum epeyce.bende işe yaradı şimdi bazen aksatıyorum ama yinede daha iyiyim
Gece açıkta mı yatıyorsun,üşütüyor musun acaba?Ben genelde üşütünce,soğuk birşeyler içip mideyi üşütünce yemekten midem bulanır.Aslinda sabah tat koku konusunda hassaslasiyorum sadece. Kahvaltida hazirlanan bir tost icinde peynirin tadini, odun ekmegi ise odun kokusunu hatta tost makinesinin o kokusu varya onu da hissediyorum. Hepsi karisip onume konulmus sanki.
Anneannemin bazlamasini cok severdim. Onda dahi teflon tava kokusunu duyuyorum sabahSanki teflonun o siyah yerini kaziyip yiyormusum gibi. Metal tadi kokusu
Saat gectiginde ayni tost makinesinden cikmis tostu, o tavada pismis bazlamayi da afiyetle yiyorum.
Sabah boyle bi durum var malesef
Odam sicak. Fakat atlet giymiyorum. Atletle barisamadim bi. Farketmeden soguk mu aliyorum acaba?Gece açıkta mı yatıyorsun,üşütüyor musun acaba?Ben genelde üşütünce,soğuk birşeyler içip mideyi üşütünce yemekten midem bulanır.
Cekirge nefis bi insansin :)Sen gel benim yanıma
Güne nasıl homini gırtlak başlıyorsun gör
Yediklerim daha nefistirCekirge nefis bi insansin :)
Bende kendi kendime zarar veriyorum bu hususta. Enerjim olmuyor. Ders calisma performansimi etkiliyorBen yerim :)
En mutlu olduğum öğündür, belki biraz pozitif bakabilirsin
Hastalıkta tabiki hemen canım istemiyor ama onun dışında gece boyunca acıkan midem büyük bir iştahla yiyor
Tabağı hazırlamak bile çok güzel oluyor , peyniri ,zeytini, varsa domates, bir iki dilim kaşar
yanında tahinli pekmez yada nutella ve çay :)
Şu bir gerçek ki işyerinden biliyorum geç yapanlar erteleyenler çok agresif oluyor sabahları. Sizi bilmem ama ben onların odasına bile gitmek istemem mesela yüzleri bile gülmüyor
62 kiloyum. Boyumda 1.70 ciliz bi durumum yok.kaç kilosunuz
Bunu da denemistim. Ac yattim. Yine ayni durumGece tok yatıyor olabilirsiniz..
Ben de siz gibiydim. Genelde akşamları yemekten sonra meyve tüketirim çok geç saatlerde de değil. 9 gibi falan. O zaman ertesi gün kahvaltı yapamam.
Akşam yemeğinden sonra birşey tüketmeyin. Sabah kalkıp dişinizi fırcaladıktan sonra bi bardak su için o ara diğer hazırlıklarrınızı yapın yarım saat ten sonra birşeyler yiyebilir hale gelirsiniz belki.
Aslinda sabah tat koku konusunda hassaslasiyorum sadece. Kahvaltida hazirlanan bir tost icinde peynire sinmis buzdolabi kokusunu, odun ekmegi ise odun kokusunu hatta tost makinesinin o kokusu varya onu da hissediyorum. Hepsi karisip onume konulmus sanki.
Anneannemin bazlamasini cok severdim. Onda dahi teflon tava kokusunu duyuyorum sabahSanki teflonun o siyah yerini kaziyip yiyormusum gibi. Metal tadi kokusu
Saat gectiginde ayni tost makinesinden cikmis tostu, o tavada pismis bazlamayi da afiyetle yiyorum.
Sabah boyle bi durum var malesef
Hanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.
Hic ama hicbirsey yiyemiyorum. Bu sadece sabah boyle. Normalde istahliyim. Zorladigim da oldu kendimi midem kalkiyor devam edemiyorum. O an ekmegin tuzu, domatesin mayhoslugu, peynirin tadi herseyi 500 kat daha fazla hissediyorum yiyemiyorum.
Sizce normal mi? Yuzunu yikamanizin ardindan hemen kahvalti yapabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?