Ben de yiyemiyorum canım. Akşamdan kalan yemek varsa onu yiyebiliyorum :-(Hanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.
Hic ama hicbirsey yiyemiyorum. Bu sadece sabah boyle. Normalde istahliyim. Zorladigim da oldu kendimi midem kalkiyor devam edemiyorum. O an ekmegin tuzu, domatesin mayhoslugu, peynirin tadi herseyi 500 kat daha fazla hissediyorum yiyemiyorum.
Sizce normal mi? Yuzunu yikamanizin ardindan hemen kahvalti yapabiliyor musunuz?
Hanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.
Hic ama hicbirsey yiyemiyorum. Bu sadece sabah boyle. Normalde istahliyim. Zorladigim da oldu kendimi midem kalkiyor devam edemiyorum. O an ekmegin tuzu, domatesin mayhoslugu, peynirin tadi herseyi 500 kat daha fazla hissediyorum yiyemiyorum.
Sizce normal mi? Yuzunu yikamanizin ardindan hemen kahvalti yapabiliyor musunuz?
Bu tarz seyler denememistim jasse. Cok tesekkur ederim. Deneyecegim bakalim insaallah asarim bu problemizeholll canım çok erken saatte benim de içim almıyor aslında. sonradan saçma sapan hamurlu şeyler yemek zorunda kalmamak için bişeyler yemeye zorluyorum kendimi. ama öncesinde uyanır uyanmaz 1 bardak su yanına bazen bir kayısı bazen de bir kaç ceviz,badem ya da fındık atıyorum bulantı geçiyor.bu tarz bişeyler denedin mi?
belki de klasik türk kahvaltısının dışına çıkmalısın bazen tahıl, mısır gevreği üzerine doğranmış kurumeyveler ve süt de iyi bir seçenek olabiliyor.
Hangi doktora gidilmeli?Kesinlikle doktora gidin mutlaka bir sebebi vardir ilerlemesin ya da baska bir versiyonla geri donusu muhtesem olmasin insanin tansiyonu oynar sekeri duser neticede acken sen sen degilsin agresif olabilirsiniz dediginiz gibi enerji dusuk olur vs..
Sindirim sitemi rahatsizliklarinda oluyormus bu tarz durumlar ya da psikolojikmis sizin dahiliyeye gitmeniz lazzim bence ihmal etmeyin cunku ustte bir uye yazmis ben kahvalti yapmiyorum ama iyi hissediyorum sorun yok demis ama siz cokta iyi hissetmiyorsunuzHangi doktora gidilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?