Hanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.
Hic ama hicbirsey yiyemiyorum. Bu sadece sabah boyle. Normalde istahliyim. Zorladigim da oldu kendimi midem kalkiyor devam edemiyorum. O an ekmegin tuzu, domatesin mayhoslugu, peynirin tadi herseyi 500 kat daha fazla hissediyorum yiyemiyorum.
Sizce normal mi? Yuzunu yikamanizin ardindan hemen kahvalti yapabiliyor musunuz?
Eskiden bende böyleydim. Ve hayatım boyu ya toplu ya şişman oldum. Simdi diyetisyen e gidiyorum. Uyanınca daha yüzümü yıkamadan yumutrami haslamak için koyarım. Alıştım artık1 yıl oldu. Yemek yemeden evden cikamam. Hatta sabah erken kalkıp oğlumu okula götüreceğim zaman mutlaka bir iki lokma bişey atıyorum ağzıma. Başlarda zor oldu banada ama alışınca is değişiyor.Hanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.
Hic ama hicbirsey yiyemiyorum. Bu sadece sabah boyle. Normalde istahliyim. Zorladigim da oldu kendimi midem kalkiyor devam edemiyorum. O an ekmegin tuzu, domatesin mayhoslugu, peynirin tadi herseyi 500 kat daha fazla hissediyorum yiyemiyorum.
Sizce normal mi? Yuzunu yikamanizin ardindan hemen kahvalti yapabiliyor musunuz?
Bazlama mesela onda dahi teflon kokusu aliyorum. Krep, lokma, borek corek ne kadar az yag olursa olsun midemi bulandiruyor.Taze hamurişi olsa da yiyemezmisin?
Kim hayir diyebilir
bence hiiiç normal değilHanimlar dert degil gibi gorunmesede bu is beni cok yipratiyor. Sabah iki lokma yesem midem bulaniyor. Cocuklugumdan beri bu boyle. Ardindan 4-5saat gecince yiyebiliyorum. Tabi o 4 saat boyuncada hic de pozitif, enerjik olamiyorum. Gunumun 4 saati kalitesiz geciyor.
Esinizi gayet iyi anliyorum. Sizi de oyle. Esiyle guzel bi kahvalti yapmayi herkes ister.bence hiiiç normal değil
sabah deli gibi aç uyanırım ben
ekmek tereyağ, süt, yumurta, peynir, zeytin, salça, zeytinyağı, domates, maydonoz... ahhh hepsine bayılırım.
bu aralar malesef sadece süt ve granola yiyebilecek zamanım oluyor haftaiçi işe yetişmem gerektiği için.
ama asla yemeden çıkamam.
eşim de senin gibi.
bi lokma bile yemek istemiyor.
hiç anlamıyorum ya
evlendiğimiz ilk zamanlar haftasonu kahvaltı sofraları hazırlardım.
ama yok adam 1 ısırık alıyor yiyemiyorum diyor.
kafasına atasım geliyodu yemekleri.
şimdi biraz daha geç kahvaltı hazırlarsam yiyor.
ama neden yiyemiyosunuz anlamıyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?