Geç mi uyanıyorsun?
Ustelik ortalama 4-5 saat. Hastalik eklendiginde is cigirindan cikiyor. Bilmiyorum gercekten bende cok caresizim. Doktora gidilir mi gidilmez mi. Aklima size danismak geldi.Bunun için doktora gidilir mi acaba, 4-5 saat çok fazla.
Günün yarısı ölü o zaman.
Ben uyuyo da olsam uyanık da olsam 9'dan sonra tansiyonum şekerim bi şeyim düşmeye başlıyor sanki açlıktan, bekleyemem öğleye kadar.
Yumurta dahi yiyemiyorum. Tostun icine sinen tost makinasi kokusunu, boregin yagini herseyi 500 kat hissediyorumbende uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam canım istemediği için ama kahvaltı yaparsam da midem bulanmaz.bir de 4 saat çok uzun.en önemli öğün çünkü tüm gece boyunca aç kalmış bir vucut güne nasıl başlasın.siz bir dr a görünseniz mide bulantısı için ,belkide basit bir sebebi vardır bilmediğiniz mideyle ilgili.peki klasik peynir ekmek domates şeklinde kahvaltı yerine az yağlı börek, tost gibi daha lezzetli şeyler yeseniz nasıl olur.
Yalnız olunca da insanın canı istemiyor.Mesela kahvaltıya bir yere gidince yine yiyebiliyor insan.İştah için dr vitamin veriyor.Kilonuz yoksa kullanabilirsiniz.En olmadı yemek sitelerine girin,insan bayağı iştaha geliyor.Ustelik ortalama 4-5 saat. Hastalik eklendiginde is cigirindan cikiyor. Bilmiyorum gercekten bende cok caresizim. Doktora gidilir mi gidilmez mi. Aklima size danismak geldi.
Bi tavsiyeniz varsa lutfen soyleyin.
Bunun için pek çok şey denemişsindir mutlaka da sevdiğin şeyleri hazırlayabilirsin ya da artık öğrenciysen annenle, arkadaşlarınla kahvaltı edebilirsin.Suan gecici bi uyku duzensizligi yasiyorum. Ama sabah 8dd uyanip 11de yattigim donemlerde de boyleydi
Cok yipratici bi durum. Bi tavsiyeniz varsa lutfen soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?