kahvaltıda ne yapsam derdi..

sarmısaklı ekmek yap.
mucver yap
fırından hamur al,kızart
yumurtalı ekmek yap
menemen yap
tost yap
patateslı yumurta yap
pohaca yap
eneeeeemmm rejımdeyım bu bana yapılır mmmıııı

canım merak etme bende bunları yememeye çalışıyorum yoksa 70 kilo olucam yakında hafif ve değişik şeyler arıyorum yumurtasız

sende kokudan dolayımı koyuyorsun bende bi deneyecem yoksa yumurtadan tiksinecem yakında..

bizim evde genelde yufka olur.
içine peynir,kaşar,patates koyup gözleme yaparız tavada.
hem çabuk oluyor hemde zahmetsiz

tuzlu kek yapabilirsiniz. içine peynir zeytin biber falan koyup.
bunuda annem teflon tencerede pişirir.kısa sürede hazır olur

yine arkadaşın söylediği gibi bayat ekmekleriniz varsa üstüne tereyağı domates kaşar koyarak fırına verebilirsiniz
hem bayat ekmekleriniz değerlenir.

domatesleri rendeleyin yada küçük küçük doğrayın onlar pişerken içine sosis dilimleyin.kekik ve zeytinyagıda eklerseniz süper oluyor ben yapıyorum

yine haslanmış patatesleri sosis yada salamla kavurup üstüne kaşar rendeyebilirsiniz.

tavada krep böreği yapabilirsiniz.internette tarifleri var.
umarım yardımcı olur

patatesi tavada nasıl yapacaz canım kızartmalıkmı doğruyosun patatesi severim de..

o bıber ve domatesle buyudum
hala favorım odur.
onu yagsız yıyorum zayıflıcm dıye
omur boyu yesem doymam

evet bende çok seviyorum.çok güzel bir tadı var.
zayıflamak derdi benimde başımda o yüzden haftasonu kahvaltısını daha ayrıntılı yapıyoruz eşim olduğundan ben kendime hafta içi domates salatalık yapıyorum yetiyorda:)

herşey kokmuyo ama yediğimiz tabaklar bardaklar makinada yıkadığım halde kokuyo gibi anlamadım bazıları makinaya çamaşır suyu döküyomuş öylemi yapsam acaba bilmiyorum:26:

Yok yok kesin sana öyle geliyodur kaç derecede yıkanıyor kokar mı yaa? Sen bi müddet hiç yumurta yapma unut bakalım. Ben finish kullanıyorum çok memnunum, bir de benim makina 2saat 49 dk yıkıyor , kurutuyor mümkün değil o sıcakta yıkanıpta kokması. Acaba deterjanı mı değiştirsen? Pril kullandım ben mesela bir ara hiç memnun kalmadım, yengem bimden alıp kullanır memnun mesela:)
Çamaşır suyunu her yere dökmeyide sevmiyorum bulaşıklara hiç dökmem fazladan kimyasal.
Ara sıra kavaltıda cornflakes dene mesela o da güzel oluyor tavsiye ederim,

güzel tarifler vermişsin canım teşekkürler haşlanmış patatesi deneyeceğim..

bende artık sabah ogle aksam domates salatalık yıyorum paso zayıflıca dıye
kahvaltıda o,aksam yemegımde

ama ıkı gundur yogurtlu nesfıt yıyorum..herseyı yıyesım var oyuzden suan...
ıstedgım kıloya ınım ılk ıs ayvalık tostu yıceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

canım ben hızlıda yıkıyorum 1 saat 60 dercede ve finish kullanıyorum ama kokuyo ya bazıları..

sık sık yumurtalı şeyler yapma bulaşık makinene çamaşır suyu ekle domestos gibilerden öyle yıka koku falan kalmaz bardakta kaşıkta.

cnm ben arada minik pizzalar yapıyorum ama ekmek dilimlerinden hem kalan ekmekler değerlenio hem çok leziz oluo

dilimlere z.yağı sürüp üzerine canım istersen onu koyuyorum domates,biber sucuk vs.biraz piştikten sonra kaşar rendesi ohhh miss :129:

Bi gün tost yap bi gün omlet ama yumurtayı çırparken içine bol kuru nane koy çok lezzetli oluyo...

domates-biber sosu : biberleri kavur sonra domatesi at menemenin yumurtasız hali...

Patates kızart ama kekik ve pul biber serp üstüne çok lezzetli oluyo...

Bi sabah biber közleyebilirsin domates salatalık doğrarsın...

Bi sabah mesela milföyden börek olur...

Bi gün ekmek kızart sadece her gün her gün napcan her gün yumurta olmaz sucuk olmaz sosis olmaz ...

bence çok kasma kendini canıının istediklerinden azar azar bak tadına.
ayvalık tostumu ımmmmm canım çekti bak

biz her mevsm menemen yeriz kardeşim kilo almak istediği için yumurta yer ayrıca patates kızartması salatası olmazsa olmazlarımız biber patlıcan kızartmasıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…