- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
- Konu Sahibi misscareful86
-
sarmısaklı ekmek yap.
mucver yap
fırından hamur al,kızart
yumurtalı ekmek yap
menemen yap
tost yap
patateslı yumurta yap
pohaca yap
eneeeeemmm rejımdeyım bu bana yapılır mmmıııı
ben döküyorum :26: herşeyin organiğini arayıp bulan ben makinada domestos kullanıyorum
ama nasıl temiz nasıl mis çıkıyor anlatamam. bundan dolayı hasta olmayız umarım.
ama sadece 1-2 damla hepsi o
bide bol bol sirke koyuyorum parlatıcı gözüne
salçalı sosis, yumurtalı ekmek kızartması yumurtalı ama çok güzel oluyo tavsiye ederim.
ekmeğin üzerine kaşar koyup fırının en üstüne koyabilirsin oda çıtır çıtır oluyor.
patates kızartması yerine tavada zeytinyağlı baharatlı yapabilirsin.
biber ve domatesi soteleyebilirsin sulu olunca oda güzel oluyor aklıma gelenler bunlar:)
o bıber ve domatesle buyudum
hala favorım odur.
onu yagsız yıyorum zayıflıcm dıye
omur boyu yesem doymam
herşey kokmuyo ama yediğimiz tabaklar bardaklar makinada yıkadığım halde kokuyo gibi anlamadım bazıları makinaya çamaşır suyu döküyomuş öylemi yapsam acaba bilmiyorum:26:
bizim evde genelde yufka olur.
içine peynir,kaşar,patates koyup gözleme yaparız tavada.
hem çabuk oluyor hemde zahmetsiz
tuzlu kek yapabilirsiniz. içine peynir zeytin biber falan koyup.
bunuda annem teflon tencerede pişirir.kısa sürede hazır olur
yine arkadaşın söylediği gibi bayat ekmekleriniz varsa üstüne tereyağı domates kaşar koyarak fırına verebilirsiniz
hem bayat ekmekleriniz değerlenir.
domatesleri rendeleyin yada küçük küçük doğrayın onlar pişerken içine sosis dilimleyin.kekik ve zeytinyagıda eklerseniz süper oluyor ben yapıyorum
yine haslanmış patatesleri sosis yada salamla kavurup üstüne kaşar rendeyebilirsiniz.
tavada krep böreği yapabilirsiniz.internette tarifleri var.
umarım yardımcı olur
evet bende çok seviyorum.çok güzel bir tadı var.
zayıflamak derdi benimde başımda o yüzden haftasonu kahvaltısını daha ayrıntılı yapıyoruz eşim olduğundan ben kendime hafta içi domates salatalık yapıyorum yetiyorda:)
Yok yok kesin sana öyle geliyodur kaç derecede yıkanıyor kokar mı yaa? Sen bi müddet hiç yumurta yapma unut bakalım. Ben finish kullanıyorum çok memnunum, bir de benim makina 2saat 49 dk yıkıyor , kurutuyor mümkün değil o sıcakta yıkanıpta kokması. Acaba deterjanı mı değiştirsen? Pril kullandım ben mesela bir ara hiç memnun kalmadım, yengem bimden alıp kullanır memnun mesela:)
Çamaşır suyunu her yere dökmeyide sevmiyorum bulaşıklara hiç dökmem fazladan kimyasal.
Ara sıra kavaltıda cornflakes dene mesela o da güzel oluyor tavsiye ederim,
Artık sıkılmaya başladım kızlar her sabah kalktığımda bugün ne yapsam acaba diye düşünüp yine yumurta yapmaktan siz neler yapıyorsunuz..bide bunun yüzünden bulaşıkların yumurta kokmasından bıktım varmı bir çözüm..
patatesi tavada nasıl yapacaz canım kızartmalıkmı doğruyosun patatesi severim de..
bende artık sabah ogle aksam domates salatalık yıyorum pasozayıflıca dıye
kahvaltıda o,aksam yemegımde
ama ıkı gundur yogurtlu nesfıt yıyorum..herseyı yıyesım var oyuzden suan...
ıstedgım kıloya ınım ılk ıs ayvalık tostu yıceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Artık sıkılmaya başladım kızlar her sabah kalktığımda bugün ne yapsam acaba diye düşünüp yine yumurta yapmaktan siz neler yapıyorsunuz..bide bunun yüzünden bulaşıkların yumurta kokmasından bıktım varmı bir çözüm..
bence çok kasma kendini canıının istediklerinden azar azar bak tadına.
ayvalık tostumu ımmmmm canım çekti bak
bi Ayvalıklı olarak asla hayır diyemeyeceğim tek şey tabi Ayvalıkta yersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?