- 7 Ekim 2012
- 79
- 2
- 36
- Konu Sahibi misscareful86
-
ee tabi herşey yerinde daha güzell gitsekte yesek
ben daha bikaç gün önce döndüm bidahakine beklerim ailem misafir ağırlamaya bayılır
benım kahvaltıda favorılerım :
Yumurtalı ekmek
Menemen
Kaşarlı patates (daha bu sabah yaptım)
Krep
salçalı sosıs
fırında tost
Bende niye herşeyin yumurta koktuğunu anlamadım canım :)
alternatif kızartma yada krep deneyebilirsin
ya birtek benimkiler mi kokuyo anlamadım lokantalarda falanda oluyo bardaklarda ben mesela kullanamam dışarda bardak genelde kokuyo şişede içerim suyumu benim makinada da oldu çok yapıyorum yumurta bu aralar ondan heralde..
herşey kokmuyo ama yediğimiz tabaklar bardaklar makinada yıkadığım halde kokuyo gibi anlamadım bazıları makinaya çamaşır suyu döküyomuş öylemi yapsam acaba bilmiyorum:26:
kaşarlı patatesi nasıl yapıyosun canım..
Siz de ogretmensiniz sanirim:) kahvalti benim icin de sorun.bazen bise bulamayip peynir zeytin saltlk domts koyup yiyoruz ama keyifli olmuyo zaten sabahlari esimin de istahi olmaz.ilgi cekici biseler bulmaya calisirm.krep yaparim ama cok zaman aliyo yoruluyorum basindan ayrilmaiyosun..ekmek dilimlerini yaglayip uzerine peynir firina verince kizariyoo oh mis.patetesi kizartmak yerine az suda kup kup dogranmis halde hasliyorum.icindeki kendi suyuyla beraver biraz salca yag ce baharat ekleyrek kavuruyorum.hem guzel hem saglikli.kolay pogaca tarfleri var sabahtan biraz daha erken kalkip peynrli veya patetesli yapsblirsin mayasiz. Ezme yapabilrsn kendin.her kahvaltida yersiniz.cok tarif var.
ben patateslerı küp küp doğruyorum canım
kapaklı bı tavaya az sıvı yağ eklıyorum patateslerı atıyorum ıçıne
kapağını kapatıyorum buharlaşıyor zaten öyle pışırıyorum arada karıştıryorum vs.
bellı oluyor zaten ama yaklaşık 15 dakıka sonra patatesler yumuşuyor tadına bak tamamsa eğer üstüne rendelenmış kaşar eklıyorsun
ve afıyetle yıyorsun
Hem çok basıt hem lezzetlı hemde çook kolay.
Ayrıca ben bunu sadece kahvaltıda değıl sabah öğle akşam canım ne zaman ıstese yıyorum :)))
canım çok iyi oldu tarifin tam bana göre bende patatesleri böyle yapıp yumurta kırıyodum bunun yerine kaşar koyarım süper olur eşimde sever kaşarlı şeyleri çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?