tüm tarifler harika gözüküyor inşallah 45 gün sonra hepsini kendi mutfağımda deneyeceğim
INSALLAH canim.. Evleniyor musun ?
evet canım, izmire gelin gidiyorum, aslen edirneliyim ailemden uzağa gitmek biraz beni korkutuyorizmiri hiç bilmiyorum hiç tanıdığımda yok, inşallah kolay alışırım, mutfağımda bu güzel tarifleri denerken evime daha kolay alışacağım kesin
evet canım, izmire gelin gidiyorum, aslen edirneliyim ailemden uzağa gitmek biraz beni korkutuyorizmiri hiç bilmiyorum hiç tanıdığımda yok, inşallah kolay alışırım, mutfağımda bu güzel tarifleri denerken evime daha kolay alışacağım kesin
çok sağol tatlım Allah sanada mutlulukla aşkla bunları yaptırmayı nasip etsin
valla ciltli filan birşey yapıcam herzaman tezgah üstü dursun
benim ve erkek arkımın en sevdiği öğün kahvaltıdır. özellikle her pazar ona güzel şeyler hazırlamak hoş olur masa renklenir diye düşünüyorum
onun için farklı paylaşımlarınızıda bekliyorum :)
hatta bir tanede benden olsun favorimdiiirr:)
Eki Görüntüle 417121
İstediğiniz kadar yumurta haşlıyorsunuz. Yumurtaların üstü şapka gibi kesilecektir. Yumurtanın sarısı dikkatli bir şekilde çıkarılacaktır. yumurta sarıları ezilip içine labne peyniri ve ya krema damak tadınıza göre malzeme eklenip iyice karıştırılacaktır. içine çok fazla beyaz malzeme katarsanız sarılığını yitirceğinden biraz safranla rengini koruyabilirsiniz. bir pasta torbası yardımıya beyazlarını bu karışım ile doldurulacaktır. gözleri için zeytin burnu için havuç kullanabilirsiniz. en başta kesilen üst kısımda üstüne kapatılır ve görüntü mükemmeel
Eki Görüntüle 429471
BUDA COCUKLAR İÇİN 'KEDİLİ KAHVALTILIK'
2 dilim kepekli ekmek
Çeri domates
Salatalık
Zeytin
Salam
Labne peynir
Siyah zeytin ezmesi
Kedili Kahvaltılık yemek tarifi
İlk olarak 1 adet yumurtayı haşlayın. Haşlanan yumurtayı dilimleyin.1 dilim ekmeğin üzerine siyah zeytin ezmesi sürün. Diğer ekmeğin üzerine siyah zeytin ezmesi sürün üzerine labne peyniri sürün. Servis tabağına labne peynirli ekmeği alın ve kedinizin gövdesini oluşturun.
Siyah zeytin ezmeli olan ekmeği ise kedinin başı olarak tabağa yerleştirin. Yumurta dilimlerini kedinin gövdesine yerleştirin. Salatalık kabuklarından kedinin ayaklarını yapın. Zeytinden kedi gözleri yapın. Salamdan 2 dilim kesin ve kedinin kulaklarını oluşturun. Kedinin gözlerini yapın. Çocuklarınıza bu şekilde değişik kahvaltılıkar hazırlayabilirsiniz.
Gece gece karnım acıktıHepsi çok güzel, emeğinize sağlık
tarifler güzelde benim bir sıkıntım var hanımlar ben patates kızartmasını hiç güzel yapamıyorum yanık tenli oluyor hadi bu çok bekletmektende tadı yok değişik birşey şu hamburlerin falan yanındaki gibi güzel değil. böyle bir tarif alsak
çok güzeldi :)gözlerim bayram ettti.yarında midem bayram edecek inşallah
paylaşım için çok teşekkürler gece gece canım çekti... hepsini kaydettim:)))
Bol yagda az patates kizartcaksin canim patatesler yagin boyunu gecmiycek bide hemen karistirma,biraz kizarsin sonra karistirirsin... Oyle guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?