Kahve yaptım ama içemeden soğudu...

Bekar evlerinde erkek misafirler doğal karŞılanır, aklıma o günler geldi okuyunca Ama siz rahatsız oluyorsanız kuzeninize ailenize söyleyeceğinizi belirtin. Kim üZülecekmiş kendisi karar versin…

Çalışıyorsunuz sonuçta bu evde oturmak zorunda değilsiniz ki, işler bu kadar vahimleşmeden ailenizle konuşsaydınız keşke. Her şeyi olduğu gibi aktarmadan üstü kapalı da anlatabilirsiniz. Yurtdışında da burada da erkek kız karışık evlerde kaldım bana normal geliyor bir başkasına gelmeyebilir. Hatta cinsiyetinden bağımsız başka birini de misafir olarak bile istemeyebilirsiniz bu doğal ama birden bire kuzenin sevgilisini kovmanız tatsız olmuş. Sizin muhatabınız kuzeniniz olmalıydı. Tuhaf bir davranışı olmadıysa durup dururken birine "senden rahatsız oldum çık git" denilmez sonuçta. Onun tepkisi de saçma zaten, üstelemeden gitmesi gerekirdi.
Baştan eve erkek girmeyecek veya uzun misafir kalmayacak diye anlaşmış mıydınız onu da merak ettim.

Son düzenleme:
Kuzenimi zaten defalarca uyarmama rağmen aynı durum yaşandığı için kendisiyle muhattap olmak zorunda kaldım, yoksa dediğinize katılıyorum.

Tüm mesajlar için çok teşekkürler herkese sayenizde yalnız hissetmedim. Bir güncelleme geçeyim yorumlarını eksik etmeyen herkes için, ailemle tekrar konuyu konuştum. Bir daha eve gelmesi durumunda hep birlikte kuzenimin ailesi ile konuşup ne yapacaklarsa yapmalarını, gerekirse kuzenime ev tutmalarını isteyeceğiz, beni rahatsız ettiğini söyleyeceğiz. Kuzenime de bunu söyledim, kendisi ters tepki verdi ama artık yapabileceğim bir şey kalmamıştı, bundan sonra korkar diye umuyorum ama korkmasa da aileler dahil oldu, artık bir şekilde çözülecek.

Sizin muhatabınız kuzeniniz olmalıydı. Tuhaf bir davranışı olmadıysa durup dururken birine "senden rahatsız oldum çık git" denilmez sonuçta.
E zaten söylemiş kuzenine rahatsız olduğunu. Hatta en az 5 defa söyledim yazmış daha ilk mesajında. Yani tuhaf davranış olarak da daha napması gerekiyor ki adamın normal davranışı yok serserinin teki

E zaten söylemiş kuzenine rahatsız olduğunu. Hatta en az 5 defa söyledim yazmış daha ilk mesajında. Yani tuhaf davranış olarak da daha napması gerekiyor ki adamın normal davranışı yok serserinin teki
Benim anladığım çok gelmesinden yakınmış. Aslında tam neyde rahatsız oldu o muallak kalmış. Adam da konuştuktan sonra saçma davranmış orası ok ama öncesinde 3te zile basması dışında bir gıcıklık yapmamış? Ki bunu benim kız ev arkadaşımın yaptığı da oldu ama genelinde tatlı biri

Son düzenleme:
Evde tüm gün bulunuyormuş ekstra başka bir şeye gerek yok. Bu rahatsız olması için yeterli. kız resmen başkasının sevgilisiyle aynı evde yaşıyor İnsan kendi yaşadığı alanda ne bilim duştan sonra bornozla saatlerce oturmak, don atlet gezmek ister. Evde tüm gün bu adam dururken haliyle rahat olamaz. İstememesi çok doğal. sevgilisiyle yaşamak istiyorsa onunla eve çıksın

Ev babaannenizin madem ve kuzenin sana zorbalık yapıyorsa hiç acıma. Babannene söyle . Evden gitsinler.
Kuzenine çok yüz verme olay çıkart. Ne demek özürdile falan .. ailene ailesine babanene kadar duyur olayı. Çünkü senin bu terbiyesiz kuzenin hakediyor.

Konu sahibi haklı zaten, 3.kişinin erkek olmasından bile bağımsız. Ben şurdan baktım eğer kuzen sevgilisine bir şey söylemediyse sınır çizmediyse o da rahat davranmış o yüzden bence adam değil kuzen suçlu. Kuzenler aralarında halletmeli yani kiz uyarıdan anlamiyorsa da rest çekebilir daha sert olabilir, ailesine bir miktar açılabilir. 3. kişiyle kavgada kendi dezavantajlı duruma düşmüş

Takıldığım konu kendisiyle evde yalnız kalmak zorunda kalmam. Herkes misafirini getirebilir ama kendi evden çıkarken misafir evde kalmaya devam etmez değil mi?

Evet tam olarak bu durum. Ben eve sevgilisini getirmesine bir şey demiyorum aslında, hatta ilk zamanlarda kendisini yemeğe bile davet ettiğim oldu (gelmemişti, onun yerine gece yarısı evimize gelmişti.) Rahatsız olduğum durum kuzenim evde yokken kendisinin hala evde kalıyor olması ve benim onunla aynı evde yalnız kalmak zorunda oluyor olmam. Dediğiniz gibi ne rahat rahat duş alabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. Tek başıma sonuçta bilmediğim bir erkekle aynı evde kalmak zorunda değilim ki, kimse değil Ve birçok kişi de rahatsız olurdu diye tahmin ediyorum

Bekar evlerinde erkek misafirler doğal karŞılanır, aklıma o günler geldi okuyunca Ama siz rahatsız oluyorsanız kuzeninize ailenize söyleyeceğinizi belirtin. Kim üZülecekmiş kendisi karar versin…
Misafiri ben de doğal karşılıyorum zaten ama misafiri olarak geldiğiniz kişi evde yokken siz o evde kalmaya devam ederseniz bu misafirlikten başka bir şey oluyor bence

Takıldığım konu kendisiyle evde yalnız kalmak zorunda kalmam. Herkes misafirini getirebilir ama kendi evden çıkarken misafir evde kalmaya devam etmez değil mi?
Kesinlikle öyle. Yani kuzen bence senin derdini anlamamış onu demeye çalıştım hani ciddi düşünüyoruz empati yap falan demiş. Onda muallak kalmış anlamında. Yalnız tekrar okuyunca fark ettim benim de ne dedigim anlaşılmıyor sorry Benzerini yaşamıştım ev arkadaşım kız kankisi olan kizla yasamaya başlamıştı bazen kiz ise gidiyor bu kişi bizde kalıyordu. Bu daha da garip bence? Iste bu durumlarda 3.kisiyi suçlu bulmuyorum sonucta davet ediliyor evde yaşayan tarafından. Neyse sonra ev arkadaşım yatağı yaktı ben de baya kızıp tersledim öyle taşındı Bu olmasaydı da diğer sebepten tartışırdık heralde. Ay yine karman çorman yazdim neyse

Beni alintiladigi mesaja cevap yazmışsın. Direkt soruyorum yani eksilemek yerine evet hayir yazmak daha dürüst olur
Offf dürüstlük olur falan ne saçma çıkarımlar bunlar. Sizin yorumunuzu görmedim bile ben. Ayrıca varsayalım ki size yazdım ne olacak??
Kendinizi ve burayı bu kadar önemsemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…