- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
- Konu Sahibi uzgun_kisi
-
Yarın bir gün sen de erkek arkadaş getirmek isteyebilirsin anlamında söylemiş bunuBenim de kendisiyle empati yapmam gerektiği bile söylendi. Deniyorum ama olmuyor, o duruma asla kendimi sokamam heralde.
Kuzenimi zaten defalarca uyarmama rağmen aynı durum yaşandığı için kendisiyle muhattap olmak zorunda kaldım, yoksa dediğinize katılıyorum.Çalışıyorsunuz sonuçta bu evde oturmak zorunda değilsiniz ki, işler bu kadar vahimleşmeden ailenizle konuşsaydınız keşke. Her şeyi olduğu gibi aktarmadan üstü kapalı da anlatabilirsiniz. Yurtdışında da burada da erkek kız karışık evlerde kaldım bana normal geliyor bir başkasına gelmeyebilir. Hatta cinsiyetinden bağımsız başka birini de misafir olarak bile istemeyebilirsiniz bu doğal ama birden bire kuzenin sevgilisini kovmanız tatsız olmuş. Sizin muhatabınız kuzeniniz olmalıydı. Tuhaf bir davranışı olmadıysa durup dururken birine "senden rahatsız oldum çık git" denilmez sonuçta. Onun tepkisi de saçma zaten, üstelemeden gitmesi gerekirdi.
Baştan eve erkek girmeyecek veya uzun misafir kalmayacak diye anlaşmış mıydınız onu da merak ettim.
E zaten söylemiş kuzenine rahatsız olduğunu. Hatta en az 5 defa söyledim yazmış daha ilk mesajında. Yani tuhaf davranış olarak da daha napması gerekiyor ki adamın normal davranışı yokSizin muhatabınız kuzeniniz olmalıydı. Tuhaf bir davranışı olmadıysa durup dururken birine "senden rahatsız oldum çık git" denilmez sonuçta.
Benim anladığım çok gelmesinden yakınmış. Aslında tam neyde rahatsız oldu o muallak kalmış. Adam da konuştuktan sonra saçma davranmış orası ok ama öncesinde 3te zile basması dışında bir gıcıklık yapmamış? Ki bunu benim kız ev arkadaşımın yaptığı da oldu ama genelinde tatlı biriE zaten söylemiş kuzenine rahatsız olduğunu. Hatta en az 5 defa söyledim yazmış daha ilk mesajında. Yani tuhaf davranış olarak da daha napması gerekiyor ki adamın normal davranışı yokserserinin teki
Evde tüm gün bulunuyormuş ekstra başka bir şeye gerek yok. Bu rahatsız olması için yeterli. kız resmen başkasının sevgilisiyle aynı evde yaşıyorBenim anladığım çok gelmesinden yakınmış. Yani kesin konuşmadığını düşünmüştüm okurken. Aslında tam nerede rahatsız oldu o muallak kalmış yani hiç mi gelmesin istiyor yoksa kuzeniyle gelsin gitsin mi istiyor. Adam da konuştuktan sonra saçma davranmış orası ok ama öncesinde 3te zile basması dışında bir gıcıklık yapmamış? Ki bunu benim kız ev arkadaşımın yaptığı da oldu ama genelinde tatlı biri
Konu sahibi haklı zaten, 3.kişinin erkek olmasından bile bağımsız. Ben şurdan baktım eğer kuzen sevgilisine bir şey söylemediyse sınır çizmediyse o da rahat davranmış o yüzden bence adam değil kuzen suçlu. Kuzenler aralarında halletmeli yani kiz uyarıdan anlamiyorsa da rest çekebilir daha sert olabilir, ailesine bir miktar açılabilir. 3. kişiyle kavgada kendi dezavantajlı duruma düşmüşEvde tüm gün bulunuyormuş ekstra başka bir şeye gerek yok. Bu rahatsız olması için yeterli. kız resmen başkasının sevgilisiyle aynı evde yaşıyorİnsan kendi yaşadığı alanda ne bilim duştan sonra bornozla saatlerce oturmak, don atlet gezmek ister. Evde tüm gün bu adam dururken haliyle rahat olamaz. İstememesi çok doğal. sevgilisiyle yaşamak istiyorsa onunla eve çıksın
Takıldığım konu kendisiyle evde yalnız kalmak zorunda kalmam. Herkes misafirini getirebilir ama kendi evden çıkarken misafir evde kalmaya devam etmez değil mi?Benim anladığım çok gelmesinden yakınmış. Aslında tam neyde rahatsız oldu o muallak kalmış. Adam da konuştuktan sonra saçma davranmış orası ok ama öncesinde 3te zile basması dışında bir gıcıklık yapmamış? Ki bunu benim kız ev arkadaşımın yaptığı da oldu ama genelinde tatlı biri
Evet tam olarak bu durum. Ben eve sevgilisini getirmesine bir şey demiyorum aslında, hatta ilk zamanlarda kendisini yemeğe bile davet ettiğim oldu (gelmemişti, onun yerine gece yarısı evimize gelmişti.) Rahatsız olduğum durum kuzenim evde yokken kendisinin hala evde kalıyor olması ve benim onunla aynı evde yalnız kalmak zorunda oluyor olmam. Dediğiniz gibi ne rahat rahat duş alabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. Tek başıma sonuçta bilmediğim bir erkekle aynı evde kalmak zorunda değilim ki, kimse değilEvde tüm gün bulunuyormuş ekstra başka bir şeye gerek yok. Bu rahatsız olması için yeterli. kız resmen başkasının sevgilisiyle aynı evde yaşıyorİnsan kendi yaşadığı alanda ne bilim duştan sonra bornozla saatlerce oturmak, don atlet gezmek ister. Evde tüm gün bu adam dururken haliyle rahat olamaz. İstememesi çok doğal. sevgilisiyle yaşamak istiyorsa onunla eve çıksın
Misafiri ben de doğal karşılıyorum zaten ama misafiri olarak geldiğiniz kişi evde yokken siz o evde kalmaya devam ederseniz bu misafirlikten başka bir şey oluyor benceBekar evlerinde erkek misafirler doğal karŞılanır, aklıma o günler geldi okuyuncaAma siz rahatsız oluyorsanız kuzeninize ailenize söyleyeceğinizi belirtin. Kim üZülecekmiş kendisi karar versin…
Saçma sapan yorumlara aldırmayın siz. Tepkinizde haklısınız.Ve birçok kişi de rahatsız olurdu diye tahmin ediyorum
Kesinlikle öyle. Yani kuzen bence senin derdini anlamamış onu demeye çalıştım hani ciddi düşünüyoruz empati yap falan demiş. Onda muallak kalmış anlamında. Yalnız tekrar okuyunca fark ettim benim de ne dedigim anlaşılmıyor sorryTakıldığım konu kendisiyle evde yalnız kalmak zorunda kalmam. Herkes misafirini getirebilir ama kendi evden çıkarken misafir evde kalmaya devam etmez değil mi?
Bana mı yazdin?Saçma sapan yorumlara aldırmayın siz. Tepkinizde haklısınız.
Beni alintiladigi mesaja cevap yazmışsın. Direkt soruyorum yani eksilemek yerine evet hayir yazmak daha dürüst olur
Sırf bunun için bile yakarım gemileri. Tehdit en sevmediğim şey...arkadaşlar, bana olan tavrı aile içinde sıkıntı çıkarma, üzülürsün şeklinde oldu hep.
Offf dürüstlük olur falan ne saçma çıkarımlar bunlar. Sizin yorumunuzu görmedim bile ben. Ayrıca varsayalım ki size yazdım ne olacak??Beni alintiladigi mesaja cevap yazmışsın. Direkt soruyorum yani eksilemek yerine evet hayir yazmak daha dürüst olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?