Kahve yaptım ama içemeden soğudu...

gerçekten bu neyin modernliği, modern olmak bu değil. modernlik kadınla erkek arasına sınır çizmemek değildir ki. kadın başka erkek başka. bazı durumlarda insanın karşı cinsten rahatsız olması gayet normal. modernlik adı altında saçma sapan şeyleri savunup marjinal olma yanılgısına düşenler var.

Bu çok iyi fikir aslında ama annem şehir dışında tam zamanlı çalışıyor. Yine de belki haftasonu için gelse kalsa güzel olabilir. Şimdilik eve tekrar adımını attığı an halama haber vereceğim.

Mesele karşı cins bile değil aslında. Kuzeninin kadın arkadaşı da bu kadar sık gelip günlerce kalsa rahatsız olabilir konu sahibi. Orası onun evi çünkü, özel alanı.

Benim de kendisiyle empati yapmam gerektiği bile söylendi. Deniyorum ama olmuyor, o duruma asla kendimi sokamam heralde.

cok tatlisiniz ya dunyanin en poncik insani iyi kalpli insanlar iyi ki varlar

saka mi yapiyosunuz abi siz madem oyle sokaktan gecen butun it kopuk kim varsa doldurun evinize, yikanin ayni banyoda. hayir bir de adam konu sahibinin ustune yurumus hakaretler etmis, erkekler canavar degil diyorsunuz. hadi ya. kadinin da erkegin de canavari vardir, bu konudaki erkek de canavar gibi. siz de mi belesten insanlarin evine yerlesip size cik dediklerinde hakaret ediyorsunuz bu derin empatinin sebebini anlayamadim ben. sizin ben muhalefet olma cabanizi seveyim ya.

iyice cılkını çıkarmışlar
beraber yaşadığınızda özel alan diye bişeyin var olduğunu düşünmüyor haspamlar!
zorunda değilsiniz onu çekmek
aileniz de muhtemelen bilmiyordur hee sevgilinin girip çıktığını ondan ayrı bir tutuşuyordur kuzeniniz :)

Bunlar sana bir zarar verebilir. Acilen ayrıl ikisinden de.
Onca şey yaşayıp ayrılmamışsın. Neden? Çalışıyorsan ayrılabilirsin.

Adam olan erkek,karşı taraf rahatsızlığını dile getirdiğinde haklısın düşünemedik vs vs der bi daha da kız arkadaşı yokken gelmez. bu düpedüz hakaret etmiş.
niye kendini çocuğun yerine koysun ki , hiç empati yapılacak bi hal olduğunu düşünmüyorum

Bence tekrar gelmesini beklemeden harekete geçin. Ya tekrar geldiğinde aranızda bir münakaşa çıkarsa tekrar üzerinize yürürse ne olacak? Belki de kuzeniniz sizden önce davranıp sizin hakkınızda olur olmadık şeyler anlatacak aileye, böylece siz onu şikayet ettiğinizde ona misilleme yaptığınızı iftira attığınız bile söyleyebilecek.

babaanneniz durumu anlatın ve evin kilidini değiştirin.anahtar siz de kalsın sadece
bu devirde kimseye güven olmaz

Siz son derece haklısınız. Ama utanmadan sen de yapmılsındır bişey diyen kuzen ve ruh hastası diyen kişiye karşı sinirleirnize hakim olun, çok, rahat maniple edecek tipler belli ki. Soğukkanlı olun sizin hata yapmanız için kışkırtırlar aman oyuna gelmeyin. Ve evet gerekirse ailesiyle konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…