- Konu Sahibi uzgun_kisi
-
Birisi bir şeyleri yaparken çevresindeki insanları önemsemiyorsa bu durumu duyururken ben umursamam açıkçası. O kuzen, “babaannem evine sevgilimi getirip onunla kaldığımı duysa kalpten gider” deyip böyle bir davranıştan kaçınmıyorsa konu sahibi de bunu duyururken çekinmemeli.Ben şeyi anlamadım kuzenin demiş ya üzülen sen olursun diye,ne demek istedi orda? Seni tehdit edebileceği bir durum mu var? Babannem kalpten gider dediğine göre ailenizden bu durumu bilen yok anladığım kadarıyla. Sal bombayı gitsin ya. O düşünsün. Üzülen kimmiş görsün.
Neyle empati yapacaz tam olarak? İstenmediği evde zorbalıkla kalıyor, ay yazık mı diyecez?Kuzeniniz eve çok normal bi adam sokmuş da sanki, empati yapmamanız kusur kalmış.
konuyu tam okumuyorsunuz yada algılamıyorsunuz sanırım . sevgilisi evde yokken de evden gitmiyormuş çocuk . duş alamaya kadar rahat birisi. bunun nesi normal ?Gece üçte deli gibi zili çalması doğru değil ama onun haricinde tuhaf bir şey göremedim ben. Kuzeninizin erkek arkadaşıyla birlikte vakit geçirmek istemesi normal. Çocuk size bir şey yapmamış, sadece erkek olduğu için rahatsız olmuşsunuz anladığım kadarıyla. Siz de erkek arkadaşınızı getirin problem çözülsün... Bu kadar rahatsızsanız ya da kuzeninizle yollarınızı ayırın.
Sen ve şu nokta atışı tabirlerin....Der valla. Pek kıymetli baksanıza bu dağdan inme destursuz barzo.
Çok doğruÇünkü çok absürt düşününce benim de pek inanasım gelmiyor.
Kız, aklıma kötü kötü şeyler geliyor, belki kuzen bilerek bırakıyor barzo sevgilisini konu sahibi ile yalnız?kuzeniniz de gavat mıdır nedir, neden sizinle onu yalnız bırakıyor. bir de aklınca tehdit ediyor bak sen.
annene ve babana anlat her şeyi. zaten sevgilinde de kaldığını biliyorlarmış sorun değil. kıza da söyle ya da kuzeninin yanında annene babana anlat.
erkek arkadaşınla o çocuğu konuşturmayı da deneyebilirsiniz. bi gözünün korkması lazım çocuğun.
valla olabilir fantezi ayağına olsun şantaj olsun her şeye maruz bırakılıyor olabilir kuzen. bence kesinlikle tüm aileyi bundan haberdar edin. ne yapacağı belli değil denyonun.Kız, aklıma kötü kötü şeyler geliyor, belki kuzen bilerek bırakıyor barzo sevgilisini konu sahibi ile yalnız?
Ben de anlayışlı yanıtınız için teşekkür ederim. "ruh hastası" demesi kısmını diyorsanız o konuda yorum yapamadım öncesinde evden çık dediğiniz ve konuşmanın geri kalanını tam olarak bilmediğim için ama öyle demese daha iyi olurmuş. Yine de siz de kendinizi o çocuğun yerine koyun biraz.
Gitmeden durumu ailesine ve babaannenize olduğu gibi anlatın. Olayı hafifletmeyin.Kimse sizi evinizde rahatsız edip sessizce üstünü kapatamaz.Babaannemin evinde kalıyoruz, kiraya çıkmamak için birlikte yaşıyorduk biliyorsunuz istanbulda kiralar çok yüksek. Ama çok yıprandım artık kesinlikle ayrı bir eve çıkacağım.
Olayı anneme anlattığımda anahtarın onda da olmasından endişe duydu o da. En doğrusu bir an önce taşınmak olacak sanırım.
Kesinlikle ben de görüşmek istemiyorum, yumuşak davrandıkça bu hale geldik maalesef
Ben evimdeki banyoda bir yabancının duş almasindan hoşlanmam. Kadınsa saçı dökülür,erkekse kılı tüyü vs.(benimde saçlarım dökülüyor,duştayken gideri temizlemezsem orada kalır benden sonra giren pek ala rahatsız olabilir)Ayrıca temizlemiyorsa çıkarken kılı,tüyü ıslaklığı vs kalır pekala. Hoşnut olmamak gayet normal burada.Ne alaka ya, sırf erkek diye vücudu bokla kaplı mı oluyor, niye banyoyu kirletsin? İnsansa düzgün duş alır. Saçmalamayın ya bu ne böyle? Asıl sizinki nasıl bir kafa yapısı onu merak ettim ben. Erkekler de insan, canavar değiller. Ataerkil toplumu, kadınla erkeğin böyle ayrıştırılmasını desteklerseniz o toplumdan çıkan erkekler de bozuk olur ve size zarar verir. Aşın artık bunu.
Valla olmadık şey değil.valla olabilir fantezi ayağına olsun şantaj olsun her şeye maruz bırakılıyor olabilir kuzen. bence kesinlikle tüm aileyi bundan haberdar edin. ne yapacağı belli değil denyonun.
Valla benim kadar ataerkil düşmanı yoktur ama bu sapla samanı karistirmak. Niye kendimi elin herifinin yerine koyayım, mecbur muyum yaşam alanimda tuvalet sırası beklemeye, sürekli ona adapte olmaya çalışmaya, belki donsuz gezicem, evim konfor alanım, kimseye söz söyleme hakkı vermem bu konuda. Başta kuzen ben sevgilimle birlikte yasiycak, 3 kişi olucaz evde diye şart mı koşmuş, böyle bir anlasma mi yapılmış, 3. Vatandaş kadın olsa da istemem, kimse de mecbur değil.Ne alaka ya, sırf erkek diye vücudu bokla kaplı mı oluyor, niye banyoyu kirletsin? İnsansa düzgün duş alır. Saçmalamayın ya bu ne böyle? Asıl sizinki nasıl bir kafa yapısı onu merak ettim ben. Erkekler de insan, canavar değiller. Ataerkil toplumu, kadınla erkeğin böyle ayrıştırılmasını desteklerseniz o toplumdan çıkan erkekler de bozuk olur ve size zarar verir. Aşın artık bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?