o değilde sizin türkçenizi hiç beğenmedim...bence kitap okumalısınız
kıbrıslıymış zaten kıbrıslıların türkçesi çok düzgün olmuyoki ben şivesini yazıdada dökün birini görmemiştim ama kıbrıslıların konuşmaları bana çok sempatik geliyo Senin tepki çok hoş türkçeni beğenmedim kitap oku D ayy çok hoşsunuz ya
bana hiç sempatik gelmiyor hele bu sözü '' buraya açdım yannışsa çok sory.''türkçe konusunda hassasım konuşma diliyle yazma farklıdır...eed kitap okusun
bana hiç sempatik gelmiyor hele bu sözü '' buraya açdım yannışsa çok sory.''türkçe konusunda hassasım konuşma diliyle yazma farklıdır...eed kitap okusun
kıbrıslıymış zaten kıbrıslıların türkçesi çok düzgün olmuyoki ben şivesini yazıdada dökün birini görmemiştim ama kıbrıslıların konuşmaları bana çok sempatik geliyo Senin tepki çok hoş türkçeni beğenmedim kitap oku D ayy çok hoşsunuz ya
bence kemik rengi,bej,krem,uçuk pembe ve uçuk mavi güzel durur.aslında beyaz saten bi bluz da güzel olur,saten zaten çok asil duruyor ya,ama normal penye body beyaz olursa kahverengi kotu ezebilir ucuz gösterebilir bence beyaz olucaksa saten olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?