- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Ay ben evlenecek sanmıştım. Yanlış mı anlamışımstarbucks a mı gideceksin? ilk gidisimde ben de heyecanlanmıştım ama zamanla alışıyor insan, latte olsa da içsek
Ahahah ben de, damada kahve tutacak sandim. Ya da arkadas goygoy yapti starbucks falan :))Ay ben evlenecek sanmıştım. Yanlış mı anlamışım
Ay ben evlenecek sanmıştım. Yanlış mı anlamışım
anlamadım valla ne kahvesi olay ne?henüz daha var ama o kadar heyecanlıyım ki benim için herşey bir dert. sözde kahve tutmak bile. hele ilaç desteği olmasa kalp çarpıntısı ve ellerimin aşırı titremesine hiç çözümüm yok gibi. kalabalık ortamlarda böyle oluyorum. ilaç aldığımda en azından titreme olmuyor ama endişe halim yine devam ediyor. çok fazla ortamda bulunduğum halde bu geçmiyor. çözümü yokmuş gibi hissediyorum. böyle aptalca bir şeyi nasıl yapıyorum, her insanın aynı olduğunu biliyorum kimseyi ne benden üstün görürüm ne de kendimi üstün görürüm. ama bu olanın sanki insanla alakası yokmuş da böyle ortamlarda otomatik olarak titriyormuşum gibi geliyor. kendime başka açıklama bulamıyorum.
sözde diye yazdım ama anlaşılmamışMerakla cevabını bekliyorum hangi ortamda kahve tutacakmış.
Bende diyorum sözde yazıyor ben mi acaba anlamadım kisözde diye yazdım ama anlaşılmamışyani damat ve ailesine
evet damat ve ailesineDamat kahvesi değil mi ya bi deli kuyuya taş attı misali hepimiz
Dogru anlamisiz :))sözde diye yazdım ama anlaşılmamışyani damat ve ailesine
O zaman tutsanız da dökseniz de sorun olmayacaktır. Bu kız kahveyi taşıyamadı biz vazgeçtik demezler yani merak etmeyin. Dökerseniz de komik bir anı olur. Ben döktüm yine de yılmayıp evlendik valla.sözde diye yazdım ama anlaşılmamışyani damat ve ailesine
Sosyal medyada oynayarak damada kahveyi götürme aman diyim. Böyle video geziyor. Kız mutfaktan salona kadar dans ede ede kahveyi damada götürdü tabi kahve döküldü skakakaamnaevet damat ve ailesinesözde diye yazdım ama anlaşılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?