- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.641
- 348
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Sözde kahve tutacağın için bu kadar heyecan panik yapma
Daha neler tutacaksın hayatta sdghjk
karamel makiatoculandanımstarbucks a mı gideceksin? ilk gidisimde ben de heyecanlanmıştım ama zamanla alışıyor insan, latte olsa da içsek
ya of su içerken okumasaydım iyiydi akndkajnda boğuluyodumSözde kahve tutacağın için bu kadar heyecan panik yapma
ya o ne cringe bi video herkes izliyo odada bi de, eğer yeni bi çekimse bildiğin korona partisi tarzında bi oda, oynaya oynaya rezil etti köpüksüz kahveyiSosyal medyada oynayarak damada kahveyi götürme aman diyim. Böyle video geziyor. Kız mutfaktan salona kadar dans ede ede kahveyi damada götürdü tabi kahve döküldü skakakaamna
hahaha aklıma şey geldiSözde kahve tutacağın için bu kadar heyecan panik yapma
İşin garip yanı da benim ki beğenmis ordan gördüm. Aramız bozukta azıcık bi baktım begenilere kahkaha attım. Dedim mesaj mı veriyo ne yapıyor. Kardesimde “ayyyy ben böyle istekli gelin olamam” diyip paylasmıs. Yalnız iyi güldümya o ne cringe bi video herkes izliyo odada bi de, eğer yeni bi çekimse bildiğin korona partisi tarzında bi oda, oynaya oynaya rezil etti köpüksüz kahveyi
Biirara pek elime koluma hakim olamiyordum yani beceriksizlikten ...birgun misafirler var ikram yapacagim ama arada masa var misafire sorunsuz verdim cayi, iclerinden biri bu ozelligimi bildigi icin cay ona degil o caya gelmistihenüz daha var ama o kadar heyecanlıyım ki benim için herşey bir dert. sözde kahve tutmak bile. hele ilaç desteği olmasa kalp çarpıntısı ve ellerimin aşırı titremesine hiç çözümüm yok gibi. kalabalık ortamlarda böyle oluyorum. ilaç aldığımda en azından titreme olmuyor ama endişe halim yine devam ediyor. çok fazla ortamda bulunduğum halde bu geçmiyor. çözümü yokmuş gibi hissediyorum. böyle aptalca bir şeyi nasıl yapıyorum, her insanın aynı olduğunu biliyorum kimseyi ne benden üstün görürüm ne de kendimi üstün görürüm. ama bu olanın sanki insanla alakası yokmuş da böyle ortamlarda otomatik olarak titriyormuşum gibi geliyor. kendime başka açıklama bulamıyorum.
Ne yazınca çıkıyoya o ne cringe bi video herkes izliyo odada bi de, eğer yeni bi çekimse bildiğin korona partisi tarzında bi oda, oynaya oynaya rezil etti köpüksüz kahveyi
instgramda da twitterda da "düğün terörü" diye bi komedi sayfası var hangisi kolayına gelirse ordan bakNe yazınca çıkıyo
Bulamadım
Ay bu nasıl bi sayfa ya çıkamıyorum harikainstgramda da twitterda da "düğün terörü" diye bi komedi sayfası var hangisi kolayına gelirse ordan bakgörüceksin zaten bugün paylaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?