- 23 Mayıs 2020
- 187
- 488
- 18
- 36
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
sözde diye yazdım ama anlaşılmamışyani damat ve ailesine
Ben düz yururken bile dokuyorum kiz neyine guvenmis hahahSosyal medyada oynayarak damada kahveyi götürme aman diyim. Böyle video geziyor. Kız mutfaktan salona kadar dans ede ede kahveyi damada götürdü tabi kahve döküldü skakakaamna
Dans ede ede yürürken kahvenin yarısı dökülüyordu videoda zaten. Köpük desen yoktuBen düz yururken bile dokuyorum kiz neyine guvenmis hahah
Ay ne gereksiz adetler yaa
Bence saçma adetlerin %70ini saçma buluyorum. Sizce saçma değildir. Bu size benim görüşümü elestirme hakkı vermez.eve gelen misafire yapilan ikram da mi gereksiz oldu? cidden neye laf atacagini sasiriyorsun bazen jdkdhddkxhdkdhkdhe
Bence saçma adetlerin %70ini saçma buluyorum. Sizce saçma değildir. Bu size benim görüşümü elestirme hakkı vermez.
Evet direk kız istemeyi saçma buluyorum. Mal verir gibi. Yoksa sizin dediginiz gibi ikram falan değil olay.elestirmedim ayol ne munasebet :d yorumlarin dikkatimi cekti onu soyledim :)
ama bu adet degil gorgu kurali, kiz istemeyi sacma buluyorsan o okey.
Yalnızca eski sevgilinize gel beni iste yetti bu bekarlık diyerek olta atıp, geldiğinde bu karışımı yapmanızın sakıncası yokturAklıma gelmişken söylemeden edemedim, bi de kahveye bolca tuzdur biberdir odur budur doldurmayın gaza gelip. Yazık oğlana, öyle alerjiden kalpten bilmem neden giden insanlar var; çok abartmayın yani illa tuzlayacağım diyorsanız da, hık mık gidiverir çocuk yazık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?