Çocuk Hastalıkları Kakada sümükümsü parçalar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ZeaMays

♥♥♥canlarımsınız♥♥&#
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
2.183
2
116
44
İstanbul
3.5 aylık kızım günde iki kere kaka yapıyor ve sabahki kakasında koyu yeşil sümükümsü parçalar oluyor. bu arada kızım mama+anne sütü ile besleniyor.
başına gelen varmı? nedir bu acaba (( ishal başlangıcı olabilirmi?

Güle güle büyütün bebeğinizi. ılk aylarda bebekler günde 7 defada yapabilir, 7 günde 1 defada yapabilir. Sayınızda problem yok. Kokulu, köpük köpük, kanlı değilse mamadan dolayı olabilir ama bence bebeğiniz çok ufak mutlaka doktorunuza danışın.

teşekkürederim xeno,

doktorumuza ulaşamadım henüz kızımın kaka yapmasını bekliyorum bakalım tekrarlayacakmı?

off bızde de var o dert kakası yesıl degıl ama hep sumuksu ve arada kopuk kopuk yapıyor doktora sımdı telefonda sordum atesı ve emmede bı sorunu olmadıgından için bı sorun oldugunu sanmıyorum dedı...anne sutu alan bebeklerde balgam olabılıyormus ve balgam cıkarmayı bılmedıklerınden bunu kakalarıyla da atabılıyorlarmıs ama hıc ıcıme sınmedı sızın doktor ne dıyecek acaba umarım bızımle de paylasırsınız

arkadaşim çok ozür dilerim.dun bizim burda elektrik kesildi.aksilik işte,cevap yazamadım.doktota sordum.aynen boyle dedi:bebeklerde ,kaka rengi sarı,yeşil veya şümüksü olabilir,normaldır.bebek ateş yaparsa ,köpuklu,kanlı ve kokulu kaka yaparsa ozaman tahlile getirın.ama görmeden ,soylemek ,nekadar dogru olur bilmiyorum dedi.eger degişmese ,ki degişmesi lazım doktora gosterin.yeşil kaka bir de üşütme anlamına gelir.insallah duzelmiştir.ama genelde korkulucak birşey degil.

canım çok teşekkürederim.
dün bir kere aynı şekilde yaptı kakasını, akşamda normal yaptı. bu gün şu saate kadar yapmadı hala. bekliyorum bende.

yazdığın diğer şikayetlerimiz yok ama koku olayını nasıl anlayacağız onu bilmiyorum. kaka dediğin kokar dimi :) benimkiler ikizya diğerinin kakasının kokusuyla karşılaştırıyorum aynı sanırım :)

inşallah önemli bişey değildir. İçimi rahatlattın tekrar tekrar teşekkürederim.a.s.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Canım benim bebeğimin kakasıda öyle. Yani rengi çoğunlukla sarı(sebze yiyince yeil oluyor) ve sümük... Netten bir doktora sormuştumda normal demişti..

Bizde de oldu ben doktorumuza sordum, kakada bazen partiküller oluyor normal ni dedim.O da anne sütü alan bebeklerde olabilir.Eğer iyi besleniyorsa ve süt yarıyorsa olur dedi.Annenin yedikleri ile alakalı, bebeğe yarayan yiyecekler yediğinde daha sık olur dedi. Bizde de bazen oluyor.

kızlar, doktorumuz 2-3 gün olup iyileşirse sorun yok ama devam ederse ishaldir dedi. neyseki uzun sürmedi. birde sanırım üşütmeyle alakalı, tek pijama giydirdiğimde kaka yeşermeye başlıyor ayaklarına ve bacaklarını sıcak tutmalı :)

biz mama ağırlıklı besleniyoruz ama dediğin gibi beyaz beyaz taneler oluyor kakada. bende normal olduğunu düşünüyorum.

kızlar benim bebeğimde de oluyor yeşil sümüksü kaka hep değil bazen oluyor doktora sordum normaldir dedi ateş kötü koku ve kanlı olmadığı sürece problem yok dedi !

Bizim bebeğimiz 1 aylık.3 haftadır aynı şikayetleri biz de yaşıyoruz.Doktorumuza sorduk "sebze,meyve yediğin günlerde rengi değişebilir" dedi.Çocuğun kilo alımında problem yoksa sıkıntı yok.Kanlı,emdiği halde kilo almayan ya da emmeyen,ateşli yeşil sümüksü kaka dizanteri olabilirmiş.Ama sadece anne sütü ile beslenen bebekte bu tür enfeksiyon olması çok az.

Merhaba hanımlar benim bebegimde 30 gunluk sumuksu köpüklü partikullu kaka var 2 gündür de gündüz hiç uyumadi on dk uyuyor uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…