Kalabalığız biz,örümceklerim ve ben...

Allaaahııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz
sana inanamıyorum,zehirli değil mi bunlar peki?

vay beeee...... ben hayatta besleyemem ama birinin elinde olursa ben de güvende olduğumu bilirsem elleyip o kişinin kontrolünde elime alabilirim

ama diğer türlü görürsem basarım çığlığı ve ordan uzaklaşırım hemen

arkadasiminda vardi cama vurdugumzda bir ayagini kaldirirdi selam verir gibi :) ama ben hayatta beseleyemem görünce bile tüylerim diken diken oluyor

Ben de tüm hayvanları çok seviyorum,evdeki böcekleri öldüren insanlar vardır,ben hiç kıyamam Onlar da bir can sonuçta ve korkmadan onları incelediğinizde ne kadar tatlı olduklarını anlıyorsunuz.Yaklaşık 10 gündür evde bir karafatmamız var,kardeşimin onu gördüğünde beti benzi sararıyor kendisinin böcek fobisi var fakat ben şimdiye dek öldürülmesine mani oldum.Kapıyı pencereyi açıp gitmesini bekliyoruz fakat gitmiyor da

Ben de en sonunda tuttum fotoğraflarını çektim.Normalde çok hızlı kaçan karafatma benden zarar gelmeyeceğini anlayınca ayağımın dibinde durup bana pozlar verdi boy boy
Demin kendisini banyo terliğinin üzerinde gördüm,yarın fotoğraflarını KK'da paylaşmayı düşünüyorum izin verir misin,telif hakkı falan istemezsin değil mi dedim,paylaşabilirsin anlamında usul usul antenlerini salladı kerata

Allah'ım ne güzel şeyler yaratıyor ya :26:

Sevgili hamamböceğinin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz

25 cm mi :120::120::120::120::120::120::120:

fotolara baktığımdan beri kaşınıyorum

yaa bunlar evin içinde geziniyolar mı öyle kafalarına göre:18::18::18:

çocuğunuz olunca örümcek sevgisiyle büyütün tmm da

yani bi ısırsa Allah korusun zehirleri bebekler için öldürücü olabilir:18::18::18:

Abi git kedi besle köpek besle tavşan besle balık besle hatta yılan bile besleyebilirsin. Bu ne yahu nasıl bir hayvan sevgisi bu

Herkesten çok özür diliyorum,yarın paylaşacağım demişim ama unuttum eklemeyi..Bugün yazdığım cevaplara bakarken "amanın unuttum eklemeyi" diye tutuştum

Karşınızda fotojenik bay/an karafatma (cinsiyetini bilemiyorum ya erkek ya dişi )

Fotoğrafları çekerken çok sakindi,hiçbir yere kaçmadı.Bir ara kardeşimi gördüğünde topuklayıp kaçıyordu fakat ona sakin olmasını,kimsenin ona zarar vermeyeceğini söyledim

Kendisi 5 gün önce salonda aniden ortaya çıktı ve kız kardeşim çığlık çığlığa bağırınca babam beni çağırdı ve ayağımdaki terliği göstererek ver terliğini dedi

Terliğimi vermediğim gibi siper ettim kendimi tatlı böcüğümün önüne,o da kaçabildi canım benim..

Ama o günden sonra küstü,daha görünmez oldu

Alışmıştım varlığına,arada bir "ben geldiiiim" deyişine,duygusal bir bağ kurmuştum

Belki de başka bir eve gitti ve cani insanlar tarafından acımasızca öldürüldü

Son düzenleme:
Uzun süredir foruma giriş yapmamıştım,baya bi cevap yazılmış :) Bu arada hamamböceği fotoğrafları çok hoştu :) Örümceklerimi beslemek için ayrıyeten hem hamamböceği hem de un kurdu besliyorum;ama benimkiler Arjantin hamamböceği (Blaptica dubia) yani heryerde gördüğümüz bilinen (bu fotodaki gibi) hamamböceklerinin 2-3 katı büyüklüğündeler.
Görüşmeyeli örümceklerimde çok fazla bi değişiklik yok,sadece ilk koyduğum fotoğraftaki kızım Antalya'ya çiftleşmeye gitti,umarım başarılı olup bana yavrularıyla geri dönecek :)

çiftleştikten sonra eşini yiyecek mi?

Tüylerim diken diken oldu fotolara baktıkça...
Onlar için böcek yetiştirdiğinizi yazmışsınız,onlara nerde bakıosunuz Onları doyurucak kadar böcek bulmak zor olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…