- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi yavuZeynep
-
Evde belgesel canli yayını gibi bir şey bu. Orumcekleriniz bayağı sağlıklı ve kocaman gorunuyor. Allah mesud etsin ne diyelim.:)
Cinsiyetlerini nasil anlıyorsunuz?
Kusura bakmayın biraz geç cevaplıyorum,bu aralar online olamadım pek.
Öncelikle sevgili "Mikerinos" eğer tarantula beslemeyi düşünürsen yardımcı olabilirimEvet yılanların ve timsahların bakımı zordur.Yılanı çok küçüklükten alıştırmanız gerekir ölü yem yemeye,bu da her zaman mümkün olmayabilir.Tarantulaların bakımı daha kolaydır ancak onlar da canlı yem yerler,yani illa ki ya canlı kurt ya da canlı hamamböceği kullanmak zorundasınız.Eğer bu hayvanlarla ilgili bi probleminiz yoksa rahatlıkla tarantula besleyebilirsiniz.Böyle bir düşünceniz varsa özel mesajla bana ulaşabilirsiniz.
Mesleğimi sormuşsunuz;çok farklı okullar okumama rağmen şu an babamla birlikte esnaflık yapıyorum,kuyumculuk ve gümüş üzerine...Bu arada tekrar öğrenciyim;Sanat Tarihi,Halkla İlişkiler bölümlerinden sonra şimdi de Tarih bölümüne başladım.Değişik bi kişiliğim vardır evet,sanırım bu da küçüklükten beri erkek gibi yetişmemden kaynaklanıyor.Genelde kadınların meşguliyeti olan mutfak meseleleri veya evle ilgili herhangi birşey asla ilgimi çekmez.Bunlardan ziyade futbol maçları,otomobiller,tamirat gibi konulara daha yatkınım :)
Bu arada yine foto eklemek istiyorum :)
Beslenme sırasında biraz gezintiye çıkan kızım Hera (Grammostola actaeon)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?