Kalacak yer,sözlüm

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba önceki konuları görenler bilir ama tekrar kısaca söyleyeyim;
Üniversite son sınıfım kalacak yet sorunum vardı kalabileceğim bi yer buldum, yaza nasipse evleneceğim bi sözlüm var. kalacak yerin parası biraz fazla olduğu için annemde veremeyeceği için açıkçası başka kalacak yerde bulamadığım için sözlüm bu srne yurt paramı vermeyi teklif etti. Ben başta istemedim ama sonra kabul ettim çünkü bi haftadır evli bi arkadaşımda kalıyorum gidecek yerim olmadığı için ve çok çekiniyorum bir gün daha kalmak istemiyorum sözlüm de kesinlikle istemiyor artık bi yere yerleş kpss çalış böyle olmaz diyo. İşte bu sebeplerden yardım etmek istedi. Ben çok reddedince ilerde yüzünr vutacağımdan mı korkuyosun filan dedi ama mesele o değil ben şuana kadar benim için yapmak istediği tüm maddi şeyleri reddettim hiç de hoşlanmam ama şuan mecbur gibi bişeyim.
O çalışıyor bana yardım edeceği para 250-300 olacak. Yaza evlenicez inşallah ben de iyice çalışıp atanmak istiyorum zaten ama inanın bu durum beni mahvetti kötü kötü rüyalat görüyorum. Gözünde ezilir miyim soğur mu benden acaba böyle bi durum yüzünden diye kendi kendime kuruyorum. Sizce boşuna mı bu kadar üzülüyorum evleneceğim adamın zorda olduğumda yardım etmesi onu benden soğutur mu?

sözlün verebilir tabiki, ne var bunda bu kadar büyütecek
ama benim anlamadığım sözlü olmasan annen yurt paranı veremeyecek, sen de onun bunun yanında fazla kalamazsın zaten doğru olan bu. ee okuyamayack mısın?

Bende düşünüyorum kendi kuruntum kendimi çok kasıyorum zaten ezilmiş olur muyum acaba diye

Seviyo olmam böyle düşünmeme neden engel olsun ki? Seviyorum ve endişeleniyorum onun beyninin içini bilemem ki

iyi de hayati paylasacaksiniz , hayat hep güllük gülüstanlik degil , sorunlariniza her yardim edeceginde benden sogucak diye mi düsünceksiniz ?

Annem şuan veremem idare et birsz diyo e bende başkasının evinde ne kadar kalabilirim ki ne kadar iyi olsalar da rahat edemem. Sözlüme şuana kadsr hiç maddi bi konu açmamıştım ondan gerildim

Annem şuan veremem idare et birsz diyo e bende başkasının evinde ne kadar kalabilirim ki ne kadar iyi olsalar da rahat edemem. Sözlüme şuana kadsr hiç maddi bi konu açmamıştım ondan gerildim

hiç gerilme. millet erkek arkadaşlarından neler kabul ediyor. kaldı ki siz sözlüsünüz birşeycik olmaz.

iyi de hayati paylasacaksiniz , hayat hep güllük gülüstanlik degil , sorunlariniza her yardim edeceginde benden sogucak diye mi düsünceksiniz ?

Evli olmak başka o zaman herşey ortak ams brn şuana kadar maddi hiç bişey istemefim hep sakladım param azken bile çokmuş gibi paylaştım onunla ondan çekindim

sözlüne muhtaç olmak yerine bu sene kyk geri ödemeli kredi ceksene. okul bittikten sonra ödersiniz o krediyi. hem iş bul ondan sonra evlen bence. daha şimdiden para bulamıyorsun evlenmek ıcın nasıl paran olcak. acele etme yani bence.

Üç yüz liraya hediye alıyo millet birbirine .. hediye gibi kabul et ..herkesin sıkıntılı bir dönemi olur. Vakti geldi mi sen de ona güzel bir hediye verirsin ,çok ezilmiş hissedersen ..

İmkanın yoksa ve orda burda kalmaktansa kabul et ..

Ya siz öğrencisiniz. Burs gibi düşünün bence. Bu biraz rahatlatır sizi." öğrencinin kalemi altın bile olsa zekat düşer" sizin de ihtiyacınız var başka çarede yok. İnşallah kısa sürede atanırsınız

Evli bir arkadaşın evinde kalınmaz.
Anneniz neyi idare etmenizi istiyor anlamadım ?
Idare edecek siz değil arkadaşınız.

Borç olarak kabul edersiniz , atanınca o değerde bir hediye alabirsiniz ya da.

Bence yanlış düşünüyosunuz yurda paran yok evlenmeye nası para bulcan çok yanlış bu dönem böyle bi sıkıntı yaşıyorum son sınıfım ayrıca kendisi atanmamı senelerce bekleyecek bi insan. Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…