- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
bende bunu anlamiyorum , hayati paylasacak kadar seviyorsun evleniceksin ama sorununu cözerse senden sogurmu diye düsünüyorsun . nasil oluyor bu ?
Hep bu dizilerden bu saçma gururlar.
Ne var bunda? Aile yakının , arkadaşında olabilirdi bu yardımı yapan.Sözlün yapmış.
Bir sürü insan hiç tanımadığı gençlere eğitim için yardımcı oluyor.
Seviyo olmam böyle düşünmeme neden engel olsun ki? Seviyorum ve endişeleniyorum onun beyninin içini bilemem ki
Annem şuan veremem idare et birsz diyo e bende başkasının evinde ne kadar kalabilirim ki ne kadar iyi olsalar da rahat edemem. Sözlüme şuana kadsr hiç maddi bi konu açmamıştım ondan gerildimsözlün verebilir tabiki, ne var bunda bu kadar büyütecek
ama benim anlamadığım sözlü olmasan annen yurt paranı veremeyecek, sen de onun bunun yanında fazla kalamazsın zaten doğru olan bu. ee okuyamayack mısın?
Annem şuan veremem idare et birsz diyo e bende başkasının evinde ne kadar kalabilirim ki ne kadar iyi olsalar da rahat edemem. Sözlüme şuana kadsr hiç maddi bi konu açmamıştım ondan gerildim
iyi de hayati paylasacaksiniz , hayat hep güllük gülüstanlik degil , sorunlariniza her yardim edeceginde benden sogucak diye mi düsünceksiniz ?
hiç gerilme. millet erkek arkadaşlarından neler kabul ediyor. kaldı ki siz sözlüsünüz birşeycik olmaz.
sözlüne muhtaç olmak yerine bu sene kyk geri ödemeli kredi ceksene. okul bittikten sonra ödersiniz o krediyi. hem iş bul ondan sonra evlen bence. daha şimdiden para bulamıyorsun evlenmek ıcın nasıl paran olcak. acele etme yani bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?