Kalacak yer,sözlüm

Ben bu tavirlarinizi samimiyetsiz veya erkek arkadasinizi kabullenememenizden oldugunu duşunmuyorum. En guzelini yapiyorsunuz.

Evlenicez diye dusunmek evlilik degildir. Bu konuda haklisiniz ama siz keyfi para alacak biri gibi durmuyorsunuz ki yapilan yardim eğitim, eminim işe baslayinca sizde O na yaparsiniz. Bisekilde halledersiniz.

Neleri var evlencegiz diyip yada daha sevgiliyken her haltini erkege aldiran, harclik alan, kendine alisveris yaptiran. Böyle utanmaz biri olmadiginiz belli, eminim sözlünüz yanlis birsey dusunmeyecektir.

Çok teşekkür ederim ben seviyorum evlenicez diyoruz ama hayat bu ne olacağı kader nasip belli mi olur hep düşünürüm bunu, e şuana kadar da bişey istemedim almak istediği bi tişörtü bile reddettim. O yüzden çekiniyorum. Benim yerime cevap vermişsiniz samimiyetsiz diyenlere :)

Benim eşim de öğrenciyken bana maddi olarak yardım ediyordu sağolsun. Şimdi hatırlayıp gülüyoruz. Eger evlnmeyip ayrılacak olursanız parayı geri verirsin oldugunda

SAÇMALAMA CANIM NEDEN SOĞUSUN...? SİZ EVLENİNCE YERİ GELİCEK 1 DİLİM EKMEĞİ PAYLAŞICAKSINIZ... BEN EŞİMLE SÖZLÜYKEN EŞİM ASKERDEYDİ. BEN ÜNİVERSİTEDE. ASKERDE ONA GÖNDERİLEN PARAYI BENLE PAYLAŞIYORDU. BENDE BURSLUYDUM BÜTÜN PARALARIMIZI BİRLEŞTİRİYORDUK. BÖYLE DÜŞÜNÜRSE EVLENDİKTEN SONRA ÇALIŞMAZSAN EŞİNDEN PARA İSTERKEN ÇOK UTANIRSIN. HATTA İSTEYEMEZ PARASIZ KALIRSIN. BAK CANIM HAYATI PAYLAŞACAĞIN İNSAN O SONUÇTA BIRAKTA SANA YARDIM ETSİN. BEKARIN EVLİ İNSANLARDA KALMASINI KİMSE HOŞ KARŞILAMAZ. TÜRK MİLLETİYİZ YA HEMEN DEDİKODU ÇIKIYO. BAK ZATEN SÖZLÜN ÇALIŞIYORMUŞ. BIRAK İHTİYACINI KARŞILASIN. KAFASINI SANA TAKARSA İŞİNDEN OLUR. KAFANIDA BÖYLE UFAK ŞEYLERLE ZORLAMA. DERSLERİNE ÇALIŞ TATLIM

Teşekkür ederim :) haklısınız kabul ettim bugün yollayacak bende yerleşicem inşallah

Bu kadar seni rahatsız ediyorsa çalışıp ödersin ileride. Sevdiğin yardımcı olmayacak da kim olacak?

Hiiiç bir şeycik olmaz. Benim de 6 yıldır bir ilişkim var. Ne zaman hangimizin ihtiyacı olsa diğeri yardım eder. Ne olacak ki zaten.

Hayatını paylaşacak kadar yakın olduğun insan ihtiyacın olunca yardım edebilir. O zor durumda olsa senin imkanın olsa sen yardım ederdin ona.

Hayatını birleştireceğin, bir hayatı ortaklaşa yaşayacağın insan için bunları düşünmek bir soru işareti değil mi?

İkiyüz ücyüz lira ne ki çalışan bir insan için?
Sevgilim Türkiye'ye gelmek istese tatlis bir öğrenci evi bulup kirasından payına duseni vermeyi teklif etmiştim zamanında, gayet de içten ve açık bir teklifti .
Bence senin sevgilin de böyle düşünüyordur,
Kal gitsin... Elalemin evinde kalmaktan iyidir
(Ben de hesap bile ödetmem hayatımdaki erkeklere, çok rahatsız olurum. Ama durumun ekstrem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…